Copilasi iubiti de sept-oct (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara dragi mamici!
Va salutam din casuta noastra noua. Suntem foarte fericiti, e exact ce ne-am dorit dar au fost foarte obositoare zilele astea. Mai avem cate ceva de asezat dar greul a trecut. David a alunecat pe parchet si s-a lovit la manuta, s-a umflat putin si il doare, maine mergem la ortopedie.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cafeluta e servita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Bem cafea, multumim Anca!
CAMISV, da, dormea Vlad. A adormit mai nou si pe olita, si cu capul pe pat si picioarele jos, adoarme de multe ori cu trenuletul/cartea in mana, mai nou seara cere sa ii pun papucii in picioare si apoi se inveleste, adoarme si abia apoi il descalt.
Despre ce mai facem: Anca isi face bluzita, eu mi-am facut un ilic crosetat, acum lucrez la unul pentru Vlad si dupa el voi face un bolero...de, a dat harnicia in tulcence (eu o am si pe soacra-mea ce imi poate da indicatii si sfaturi)
Azi am program de spalat geamurile si jaluzelele apoi cand va dormi Vlad vreau sa fac niste flori si fluturi din hartie pentru o prietena, ii trebuie pentru inspectia de gradul II si e in criza de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna buna!
DOina si unchiul meu sta la Far. Cand venim la mare la el stam! Imi vin in minte amintiri frumoase cu marea acum!
Bebecris bine vati mutat in casuta voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am terminat de spalat geamurile, am intins rufe, 2 jaluzele sunt spalate mai am una. Daca nu ar fi fost Vlad, treaba dura mai mult, asa am ajutor de nadejde, imi da ce ii cer si se bucura cand il laud
BEBECRIS, sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza

Eu stau cu M sa adoarma. e treaz de le 7 si de atunci a alergat non-stop :D
Ieri a avut tot 2 reprize de somn, una de 3 ore si una de 2 - nu credeam ca o sa mai doarma si noaptea, dar a dormit.

bebecris, s-o stapaniti sanatos!
Alynta, clar la vara ne vedem!
Anca, multumim pt cafea.
mari, spor la treaba! Si eu trebuie sa fac curatenie generala dar mai aproape de Florii,

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Andreea, noi cred ca azi dupa 3 vom ajunge prin parc. Trebuie sa mergem si la cumparaturi, dar sper sa avem timp si de o plimbare ca e pacat de vremea asta frumoasa

O zi minunata!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna dimineata!

Am adaugat poze noi la semnatura...
Doina cred ce pe la 3 iesim si noi...si copilul meu a fost matinal astazi la 8 s-a trezit dar o mai tin pana la 12.30-13..
Bebecris, sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa!
Mari spor la curatenie!!
La mine vine mama in apropiere de Pasti si imi face curatenie generala
O zi minunata!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Acum am pus poze la semnatura albumul martie...pupici

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Hello
Nu stiu voi , dar eu sunt franta ,trezire noaptea , apoi la 7 incepem ziua , cu 2 iesiri afara in care ma poarta pe la toti copii .
Am vazut poze cu Elenys ,am remarcat ca-i place imbracata in cadita , la D cand ii schimb pampi trebuie musai sa o las o vreme in fundul gol si apoi s-ai pun altii.
pentru fetele harnice ,eu abia gatesc , strang dupa D , ce sa mai crosetez ...nu ca as sti .
O dupa masa insorita

Mergi la inceput