Nasterea la Arcadia - Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

ati vazut emisiunea cu dermatita?Ce aiurea...
Cine nu a vazut emisiunea o sa fie pusa si pe RECLAMA ILEGALA -/
la sectiunea 'video'.multa sanatate la bebei!!
La mine cam tot 6 saptamani au fost lohiile dar din ce in ce mai redus cantitativ.
Ce tare bate vantul, e soare dar vantul, e jale...noi stam in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

La multe lunite SOFIA de mami Gabrielita

Lena la homeopat merg pe o recomandare, dar nu mi-a rasp azi la tf, mai astept pana maine...si iti povestesc..

Iulia eu am dat 3 zile morcov, apoi urmatoarele 3 am adaugat un pic de pastarnac, apoi patrunjel, dovlecel , cartof, ardel gras.
Nu i-a placut nici o combinatie , i-am dat si supa, am pus praf de biberon in ele, in supa, nimic, deloc, refuz total uneori, max 20gr a papat.

Mergi la inceput

La multe lunite SOFIA de mami Gabrielita

Mergi la inceput

RECLAMA ILEGALA -/copilul-tau/sanatate-copilul-tau/4-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii-despre-dermatita-atopica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Sofia sa cresti mare!
Info despre targ aici:
http://www.agriculturaromaneasca.ro/produse/ecoagris-2012-iasi-martie-774-c1.html
Am iesit si noi afara si am cautat sa mergem contra vantului.Am avut cateva treburi prin oras.
Lohiile m-au tinut cam 3 saptamani.Eu am mancat orice de cand am nascut, mai putin fasole insa la 9 luni am mancat si fasole si nu s-a intamplat nimic.In rest mazare, linte, naut, pastai,castraveti murati, varza murata am mancat fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

LA MULTE LUNITE SOFIA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Nico. ce ai facut lacontrol? Cum a fost?

fericita cu Stefan Darius 15.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonik21

Nico. ce ai facut lacontrol? Cum a fost?

fericita cu Stefan Darius 15.02.2012

A fost ok. Doar m-a consultat si m-a intrebat ce metode contraceptive vreau sa folosesc, macar, timp de un an.

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

La multe lunite Maria de mami Oana Irina

Neatza !

Va servesc o cafeluta sau un suc/ceai/laptic

Bebe D de 3 sapt se trezeste fix la ora 6 si are chef de joaca pana la 8 cand ia somn .

Mamici am cunoscut zilele trecute o mamica in parc, are o fetita de 2 luni si nu poate sa o alapteze exclusiv,zice ca nu are suficient lapte, ia suplimente, cica daca nu ar lua Galafor parca nu are chiar deloc lapte.
Deci pune fata la san si suge din ambii sani si tot nu se satura zice ea, ptr ca plange fata, daca ii da si supliment papa si adoarme apoi.
Pe mine m-a binecuvantat D-zeu cu lapte si nu am probleme, ca sfat i-am zis sa tina fata cat mai mult la san, ca pe suzeta, dar cica se enerveaza ca nu curge nik.
II face proba suptului, cu cantaru , e alegerea ei, si cica mai mult de 30-50 ml nu suge, uneori chiar 10 ml,inafara de pus cat mai mult la san ce sfaturi mai recomandati, sa o conving sa incerce

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata

LA multe lunite Mariuca si din partea noastra !!!

Iulia, cred k nu mai iau nimic :D, daca ma razgandesc te anunt ;)

Claudia, daca are 2 luni e posibil sa fie in puseu.
E posibil ca dandu-i biberon cu LP care e mai greu de digerat sa fie solicitat bebe si sa adoarma. Spunei k proba cantarului nu e relevanta, poate face pipi in timpul mesei etc
Poate fi greva foamei asa ca ar putea incerca sa o linisteasca si sa ii dea iar sanul sau sa o hranesca cat doarme.
Pentru stimulare lapte cum ai zis si tu, bebe la san cat mai mult, contact piele piele. Sa se asigure ca bebe prinde bine sanul. Este posibil sa nu faca ragade si totusi copilul sa nu fie bine atasat. Si sa se relaxeze cat mai mult, inainte de a alapta cu 5 minute sa isi elibereze mintea de ganduri, estefoarte important ca laptele sa poata cobora...
si sa dea laptic cu canuta sau lingurita, dar cel mai bine asa http://reclama/detalii.php?cod=ME10 se poate improviza

Succes. Foarte dragut ce faci

Mergi la inceput