Nasterea la Arcadia - Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 22
gravidacori spune:
viatainroz,maine e deschiderea targului la ora 13.e posibil sa fie la ora asta cei cu laptele?
iulia_iulia spune:
LA MULTE LUNITE BEBELINEI MARIA !
OK LENA ,MAI VB ,inca nu am dat comanda ,azi ma duc la alt dr sa vad ce-mi mai zice ...
CLAUDIA dar mamica aceea de ce nu vrea sa incerce cu GALAFOR ? eu am luat 3 luni si nu mi-a dat laptele pe afara ....am avut atat cat i-a trebuit lui bebe .Am mai incercat si azi sa-i dau morcov lui ANDREI s-a cam strambacit ,si-a facut greata la un moment dat ,a dat majoritatea afara din gurita ,nu stiu cat a mancat de fapt ... dar cred ca a inghitit el ceva acolo ,eu l-am auzit de 2 ori cum a inghitit ,si mai apoi am gasit in kk niste firisoare de morcovel ,oare e normal asa ?nu se digera si ele ,parca cum au intrat asa au iesit
gravidacori spune:
IULI, stai linistita cu scaunul ,pt ca e normal ca asa cum intra sa si iasa cum zici tu
Gabrielita81 spune:
Multumesc fetelor pt urari si gandurile bune
LA MULTE LUNITE BEBE MARIA!!!!!!!!!!!!
viatainroz spune:
eu sambata mergeam la targ pt ca vinerea sunt la servici. eventual incearca si vineri si sambata, duminica e posibil sa nu vina caci au slujba calugarii la manastire la barnova.
KATY_28 spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multe lunite Maria de mami Oana Irina
Delicioasa cafeluta Claudia.
Si azi bate vantul, dar mai putin fata de ieri, poate iesim putin la plimbarica.
Da cineva supliment de fier la bebei?Mie asa mi-a recomandat doctorul, de la 3 luni.sau calciu?
O zi buna la toata lumea!
LenaC spune:
Eu nu dau nici fier nici calciu.
Mie initial imi recomnadase calciu, oricum nu i-am dat si ultima data la 4 luni am intrebat daca ar trebui sa ii dau si a zis k nu e cazul