Nasterea la Arcadia - Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza si de la noi

M-am uitat la Totul despre mame si sunt -s-a vorbit despre dermatitat atopica.. in concluzie in general e genetica, na ca la noi nu e genetica si tot a aparut, nu se cunosc cauzele, de unde si denumirea de atopica( atopic=necunoscut), dispare de la sine... are momente de calmare si de eruptii, trebuie emolient ptr a hidrata si ptr calmarea mancarimii sunt recomandate dermatocorticoizi sub supravegherea dr dermatolog ptr perioda scurta de timp. In timp provoaca astm, alergii, rinite...asta e partea cea mai urata.
Poate aparea de la praf, acarieni, detergent necorespunzator si cea cu alimentatia, nimic dovedit , doar supozitii.
In concluzie trebuie sa ne obisnuim cu boala copilului si ca va disparea nu stim cand.

Eu merg la homeopat, va tin la curent.
Iarasi bate vantul

Noi am renuntat la legume ca nu merge treaba deloc, azi i-am dat mar copt si a deschis gurita de fiecare data, a papat 56 gr de mar, o victorie.Am devenit maniaca, cantaresc mancarea

O zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Buna dimineata...Mamici voi ce mancati ca sa aveti laptic bun ? Eu mananc supa de pui cu taietei, spanac cu oua , iaurt cu cereale si din cand in cand gratar din piept de pui. Dar sincer, m-am saturat de meniul asta ?

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Buna dimineata mamici, azi am fost si eu la scos firele de la epiziotomie, totul e ok... numai ca mi-a dat sa iau Cloroclacin si erdomed, n-am inteles exact pt ce, dar e ceva legat de lohii. Apropo, la voi cat a durat fenomenul? ca la mine de cateva zile e o chestie mai mult transparenta.

Nico, sincer eu mananc aproape orice, mai putin ceapa, usturoi, fasole, mazare si evident...condimente. D-na doctor ruginosu a zis ca alimentatia mamei trebuie sa fie diversificata, sa nu mergem pe ideea ca aia nu avem voie ailalta nu...ca asa o sa ajungem sa mancam numai cateva alimente si laptele nu o sa fie hranitor. A zis sa mancam de toate cate putin si sa urmarim cum se comporta bebe... A...si am mai retinut ca avem voie bors, ba chiar e indicat pentru ca borsul de tarate ajuta lactatia... nu stiam asta inainte.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viatainroz spune:

salutare
eu de la ecoagris am luat lapte de capra "produs" de manastirea barnova. era un calugar care venea cu lapte de capra si de vaca. e drept ca de vreo 2 luni n-am mai fost eu la targ, ca a fost iarna si frig. dar merita sa incercati weekendul asta. numai sa mergeti dimineata ca se termina repede laptele. parca 4 lei era litru (dar nu mai stiu sigur, sper sa nu spun prostii)

in rest lapte de capra este si pasteurizat la carrefour dar e mai scump cam 12lei cutia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Noi am fost afara si e un vant.... am pus husa pt ploaie. Dupa amiaza cred k nu mai iesim.

Claudia, la ce homeopat mergeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Buna dimineata si de la noi!!
Melise cred ca doctorita ti-a dat clorocalcin si ergomet nu erdomed. Ergometul si clorocalcinul sunt pentru stoparea hemoragie,retentie de lohii.Am luat si eu cateva zile dar bebe a avut diaree de la ea si nici nu mai manca asa bine, are gust groaznic.Erdomedul e pentru tuse.
Nico, asa cum a zis si Melise, eu mananc aproape orice si inca de cand am venit acasa, asa a zis si doctorita, mai mutin alimentele care baloneaza si bauturi acidulate.
O zi buna la fete si bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

viatainroz, ecoagris e un targ? unde?

Melise l-a mine cam 6 sapt a fost per cu lohii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Neatza si de la noi

M-am uitat la Totul despre mame si sunt -s-a vorbit despre dermatitat atopica.. in concluzie in general e genetica, na ca la noi nu e genetica si tot a aparut, nu se cunosc cauzele, de unde si denumirea de atopica( atopic=necunoscut), dispare de la sine... are momente de calmare si de eruptii, trebuie emolient ptr a hidrata si ptr calmarea mancarimii sunt recomandate dermatocorticoizi sub supravegherea dr dermatolog ptr perioda scurta de timp. In timp provoaca astm, alergii, rinite...asta e partea cea mai urata.
Poate aparea de la praf, acarieni, detergent necorespunzator si cea cu alimentatia, nimic dovedit , doar supozitii.
In concluzie trebuie sa ne obisnuim cu boala copilului si ca va disparea nu stim cand.

Eu merg la homeopat, va tin la curent.
Iarasi bate vantul

Noi am renuntat la legume ca nu merge treaba deloc, azi i-am dat mar copt si a deschis gurita de fiecare data, a papat 56 gr de mar, o victorie.Am devenit maniaca, cantaresc mancarea

O zi frumoasa!!!

Mami fericita de David 12.09.11

CLAUDIA cate zile i-ai dat legume ? ai mai incercat si altceva in afara de morcov ca nu mai retin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viatainroz spune:

ecoagris e un targ cu produse bio, naturale care se tine cam in 2 weekend-uri pe luna la biserica Toma Cozma (undeva prin spate pe la AMRS pacurari) merita vizitat urmatoarea editie e chiar weekend-ul asta 23-25.03

http://www.ecomagazin.ro/targului-national-de-agricultura-apicultura-produse-ecologice-si-traditionale-ecoagris-23-25-martie/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Eu tot 6 sapt am avut lohii..offfffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

Lena, ecoagris e targ de produse bio, a preciza† viatainroz vreo 2 pagini in urma. m-am ineresat si eu si de vineri pana duminica, 23-25, se desfasoara acest targ in curtea bisericii toma cozma din pacurari. il voi trimite pe sot ,ca dimineata noi facem nani..

Mergi la inceput