Nasterea la Arcadia - Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

iulia, cred ca e dimineata pe la 7 si apoi reluare pe la 15.00.ai program tv pe net,uita-te.
si noi am iesit si fata a papat iarasi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Nico...ai mai fost la control la dr Cacicovchi, sau cand trebuie sa te duci?

fericita cu Stefan Darius 15.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

LA MULTE LUNITE FERICITE BEBE ANDREI!sa cresti voios si sanatos! legat de cafea eu beau decofeinizata pt ca atunci cand era claudia micuta am baut una normala si baby girl a fost agitata toata ziua.chiar cat costa un litru lapte de capra?offff eu aii am gasit cel mai ieftin la 2.30euro\litru si chiar mai scump.am luat asa sa vad daca-i place fetei si nu a vrut sa-l pape.si cel mai tare ma necajeste faptul ca e din supermarket, pasteurizat., ca nu gasesc sub nici o forma la oameni.cat in gluma cat in serios ma bate gandul sa cumpar o caprita.spatiu este...doar de i-ar placea claudiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

LA MULTE LUNITE FERICITE BEBE ANDREI!sa cresti voios si sanatos! legat de cafea eu beau decofeinizata pt ca atunci cand era claudia micuta am baut una normala si baby girl a fost agitata toata ziua.chiar cat costa un litru lapte de capra?offff eu aii am gasit cel mai ieftin la 2.30euro\litru si chiar mai scump.am luat asa sa vad daca-i place fetei si nu a vrut sa-l pape.si cel mai tare ma necajeste faptul ca e din supermarket, pasteurizat., ca nu gasesc sub nici o forma la oameni.cat in gluma cat in serios ma bate gandul sa cumpar o caprita.spatiu este...doar de i-ar placea claudiei

www.facebook.com/media/set/?set=a.216246255109770.54840.100001731918897&type=1&l=2e8787e5b1" target="_blank">Poze Claudia

MULTUMIM DE URARI Ce m-am amuzat cand ai zis de caprita ...incercam sa mi te imaginez cu caprita prin curte

Mergi la inceput

oiyoy, tre sa ai nervii tari sa tii caprita in curte
bunicii mei au avut 2, le tineau in gradina mare.erau legate ,dar aveau lejeritate. au distrut tot ce s-a putut,s-a enervat bunicul , si intr-o zi a taiat-o si a mancat-o pe una.cealalta a dat-o. sunt tare obraznice,energice,sunt ca nebunele legate sau tinute in spatiu mai inkis. m-ai amuzat, succes oricum,si sa-i placa claudiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonik21

Nico...ai mai fost la control la dr Cacicovchi, sau cand trebuie sa te duci?

fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
Maine dimineata ma duc la 9

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

oiyoy e buna ideea cu luatul unei capre mai ales daca acolo stati la casa.Si noi vrem sa achizitionam una sau doua sa aiba companieNormal la noi laptele de capra e 8-9 ron.Eu il iau cu 7.

Mergi la inceput

neata fetele
viatainroz, la targul ecoagris vin si cu lapte/capra/vaca?m-am interesat si nu prea am aflat de astea.vin cu branzaturi, oua, etc dr lapte de nici un fel.stii sigur ca aduc?
de la barnova vin saptamana viitoare in piata alexandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata...Mamici voi ce mancati ca sa aveti laptic bun ? Eu mananc supa de pui cu taietei, spanac cu oua , iaurt cu cereale si din cand in cand gratar din piept de pui. Dar sincer, m-am saturat de meniul asta ?

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Am dat morcovel lui ANDREI , a fost OK ,i-am pus castronelul in fata si s-a repezit la el ,si-a bagat putin mana pe acolo ,apoi i-am dat cu lingurita ,a deschis gurita ,cred ca a inghitit ceva prima data ,dupa aia i-am mai dat 2 lingurite dar a dat cam totul afara ,se cam stramba el asa ca si cum nu i-ar placea dar eu ma maimutaream la el si faceam :mmmm ce bun ,ce bun si apoi zambea ,mai vedem maine cum o fi
Noi ne ducem afara
O zi buna sa aveti !

Mergi la inceput