Gravidute cu tromobofilie -cap 15-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

bina ai venit mada!
Balanta, stii ceva de Atena sau President?
Medicul meu e la Bega. Ma duc pe 25 feb. la control si vreau sa vad rezervele si neonatologia.
Suzi, daca mai intri, cum e la Atena la neonato? Tu acolo ai nascut, nu?
Imi cer scuze pentru discutie fetelor din alte orase... Poate imi dati PM timisorencele.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + Fragmin 2500(dimineata),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 28+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

mada81lina, nu stiu cat de potrivit e sa-ti urez 'bine ai venit', dar: felicitari pentru BB si sarcina usoara!

Sper, majoritatea suplimentelor pe care le iau sunt de la NowFoods, mai putin Metafolinul, care e produs de Solgar. Le comand de pe: http://www.iherb.com/

Legat de protocoale... am ramas tablou joi cand am fost la Fundeni si am vazut-o pe asistenta ca ne lua sange fara sa aiba manusi in maini... E adevarat ca m-am obisnuit cu sistemul privat, cu manusi schimbate la fiecare pacient, cu pacient atentionat asupra faptului ca acul este de-sigilat in fata lui, etc. - dar... cred ca mi-as cumpara macar 1 pereche de manusi / zi din banii mei, daca as fi asistenta si spitalul nu le-ar pune la dispozitie.

21+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Lecithin, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Madalina felicitari, o sa te trec cat mai curand pe listuta de gravidute.
Niccostea manusile si le pun sa nu se infecteze ele Degeaba pun manusi dc pipaie tot cu ele . Prin 2008 am facut HSG la o clinica particulara si cand am ajuns la receptie era o asistenta cu masca data jos sub barbie si cu manusi in maini. Ii dadea bani d-nei de la receptie ,cat de sterile mai erau manusile alea???

LE Merci pt info cu suplimentele. Cat te-a costat transportul ?

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

musette, la athena primesc si prematuri. acum cateva luni s-au nascut niste tripleti la 31 sapt si i-au tinut acolo, la neonato. dezavantajul major: pretul - 60 euro/zi pt fiecare bebe dupa ce se scurg zilele incluse in pachetul de nastere, plus ca mama cred ca tre' sa plateasca 100 euro/zi (sau tot 60?/zi) ca sa stea in plus.
fetelor, va rog scrieti aici despre clinicile din timisoara, ca si pe mine ma intereseaza.
mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monid spune:

Sunt deja la a doua sarcina pierduta, cu tot cu fragmin, probabil doza insuficienta. a fost cine la dr. imre bodo de la budapesta? cum e? cat costa consultatia?

Mergi la inceput

Pe tratament cu aspenter (nu sunt insarcinata)
NUMAR DE TROMBOCITE 314000.00 elem/mm3 (VN 150000.00-350000.00 elem/mm3)

Nu sunt f bune, asa este?

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Balanta, scriu aici ce i-am scris lui Musette.
Informatiile sunt de pe vremea in care nici prin cap nu imi trecea ca ajung gravida, asa ca nu detin detalii.

Iti spun tot ce stiu eu despre Athena vs President.
1. mama verisoarei mele este sefa asistentelor la Odobescu, lucreaza acolo de o viata, si in part time lucreaza la Athena, pe care nu o recomanda deloc, spune ca argumente ar fi destule. I-a spus mereu verisoarei mele, cand va fi sa ramana gravida si sa nasca, numai President recomanda
2. Nasa mea, si o prietena buna au nascut la President, au dat nota 10 clinicii. Prietena de care vb este Irina (Balanta, tu sti de ea, nu ii retin ID de DC, cea care a nascut 2 gemene in 2010, in urma FIV Budapesta)
3. Am o prietena buna, a nascut prima fata la President si pe cea de-a doua la Athena, doar fiindca firma le dadea ceva reducere acolo. A regretat, copii sunt mult mai bine ingrijiti, totul este mult mai bine dotat si organizat (pt copii) la President decat la Athena.
4. Ginecologul meu, Romeo Muntean, si ginecologul finei mele, Popa Zoran, recomanda doar President.

La pret President este mai ok.

PS: cu mentiunea ca, acum, voi contacta toate persoanele resp, sa intreb in detaliu, de ce prefera Presidentul Athenei.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

PS stiu ca este o intrebare offtopic, dar nu stiu unde sa intreb.

Eu o sa nasc prin luna octombrie. Voi avea peste 12 luni lucrate inainte de nastere. Probl este ca sotul s-a angajat abia luna trecuta, deci nu va avea 12 luni lucrate inainte de nasterea copilului. El doreste sa intre in paternal o perioada, ar putea intra de anul viitor, cand implineste 12 luni in campul muncii ?
Ps anterior lunii feb, a lucrat in strainatate fara forme legale, deci nu a contribuit, si nici nu stiu daca putem pe undeva contribui retroactiv.

Multumesc, si scuzati va rog off

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mada, nu stiu ce sa zic de president versus athena. am o amica al carei sot este medic pediatru si el spune ca cei mai buni neonatologi sunt la athena (chiar mai buni decat cei de la spitalele de stat)

legat de intrebarea ta despre cic-ul sotului, cred ca e mai bine sa intrebi aici:http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4
cred ça ai sanse mari sa primesti un raspuns avizat.

Mergi la inceput

Madalina te-am trecut pe prima pagina.

I-am pus o poza la avatar Trombofiliei, un ingeras care se roaga pentru noi, dc nu va place/nu sunteti de acord spuneti-mi si sterg poza

Speranta

Mergi la inceput