Gravidute cu tromobofilie -cap 15-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

am raspuns.

Multumesc

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cu pla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Valynu ai pentru ce ... si eu astept cu nerabdare sa aflu de la voi vesti si sper si cred ca vor fi cele mai bune.
36 saptamani si 6 zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui p@ulici

Ylari nu stiu ce sa zis legat de situatia ta, atat pot sa iti spun ca eu am luat 1/zi thromboass ca si aspenterul doar ca mai puternic, de 100
Tymeea la nasterea naturala e si mai important sa faci analiza, in cazul nasterii cu ceza sansele de a transmite fatului sunt mult mai mici fata de natural. Eu la prima nastere (naturala) nu am facut pt ca am nascut neasteptat la 28 saptamani
36 Saptamani si 6 Zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Multumesc frumos ptr raspuns. Am inceput sa iau in fiecare zi Aspenter. Oricum la 28 sapt m-a chemat iar la evaluare si vom vedea atunci.
Fetelor, este cineva aici care este doar pe aspenter? Am inteles ca nu se ia pana la sfarsit, ci pana in sapt 29, asa este? Si atunci ce o sa fac? Mi-l va inlocui cu altceva? Se trece pe injectabil? Mi-ar fi frica sa nu mai iau nimic... Hm, nu mai am mult pana atunci dar poate invat si din experientele voastre.
Va multumesc inca o data.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor care ajungeti in curand la Fundeni sau sambata la Medsana Cotroceni, am nevoie sa mi se ridice scrisoarea medicala de la dr U apoi sa mi-o puna la posta. Voi ramane datoare persoanei respective pt acest serviciu

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

testul rapid de la amniocenteza fish-spune:nu au fost detectate aneuploidii moleculare ale cromozomilor 13,18,21-este sigur fetita
multumesc maicii domnului
mai scrie niste chestii in dreptul unor cromozomi-pe care nu le inteleg-dar important este rezultatul,nu?
de primul hop am trecut,urmeaza sa vedem un cardiolog.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+17 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Felicitari Valy , acum poti sa te linistesti si sa te bucuri de caldura soarelui, o sa vezi ca va fi bine si la cardiolog.

Ylari aspenter poti sa iei pana la 34 saptamani, apoi el se elimina treptat din organism, dc urmaresti indeaproape evolutia fatului, poate nu ai nevoie sa faci injectabil.

Looana atata timp cat nu sangerezi poti sa nu scoti inca aspenterul, in functie de evolutia fatului la ecograf si analiza antiFXa, vei vedea cum vei continua

Paula succes , sa ne dai vesti cand te vei simti pregatita.

26+ cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

valy, bravo!!!! nici nu ma asteptam la un altfel de rezultat.
raluca, vad ceva nou la trat tau: nospa si gynipral. ai avut contractii? ai ajuns la spital? gynipral cat iei? il tolerezi ok?

Mergi la inceput

Balanta eu la 16 saptamani aveam dureri puternice pe dreapta, m-am dus la spital (dc meu era in concediu), la eco mi-au zis ca e in regula ca sunt de la rinichi sau faptul ca placenta era inserata pe dreapta, apoi dupa cateva zile am ajuns la doctor si la eco el a vazut contractii tot pe dreapta, mi-a dat tratament cu gynipral 1/2 pastiluta la 6 ore timp de 48 h, dupa care 1/2 pastiluta la 8 h timp de 2 saptamani si repaus la pat, dar si el mi-a zis ca durerile dupa simptome nu ar fi de la contractii, cand am fost la morfofetala de 22 saptamani aveam si atunci dureri, dar contractii nu mai erau.
Eu am rezerve de gynipral in caz ca ma iau durerile mai puternic, dar a inceput sa ma mai lase in intensitate si atunci iau decat no spa. Oricum doctorul meu nu prea e adeptul medicamentelor in exces si mi-a zis sa o luam mai usor cu gynipralul.

26+ cu fetita

Mergi la inceput

De tolerat, dupa vreo ora de la administrare, imi crestea pulsul, simteam cum imi pulsau venele, dar stateam linistita in pat si dupa aproximativ 1/2h - 1 h imi trecea.

26+ cu fetita

Mergi la inceput