Gravidute cu tromobofilie -cap 15-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Mada nu am trecut peste, doar am invatat sa traiesc mai departe si am invatat ca nimeni nu e mai important ca mine si ca sotul meu. Cat despre bebe din burtica atat regret ca nu am avut curaj sa il fac, a venit ca un dar ... si inca astept momentul in care sa ma indragostesc de el ca si de Gabriela ... cu toate astea am luptat si pentru el mult. sa sti ca si eu astept cele mai bune vesti de la tine. Nu stiu cum am ratat momentul dar acum am vazut semnatura ta, felicitari si sarcina usoara, bebe sanatos, nascut la termen care sa va aduca numai bucurii si implinire
36saptamani si 5 zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Paulici
Ai ratat motivat, poti citi povestea cateva pag mai in urma, la pag 3
Ma rog sa fie bine in continuare, pt toate

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
6+

Mergi la inceput

Mada ce vesti bune felicitari inca o data iti doresc ca peste 34 de saptamani sa iti ti minunea in brate.
Legat de euthirox si eu iau de la 28 de saptamani, stai linitita.

Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, indraznesc sa va deranjez si eu cu o rugaminte, as avea nevoie de sfatul vostru.
Sunt insarcinata in 26 saptamani, dupa cum vedeti la semnatura am 2 mutatii heterozigote MTHFR.
Pana ieri am avut urmatorul tratament: CETEBE 500mg x 2 / zi, acifol 1/zi, Femibion 2 , MagneB6 1/zi, No-spa 1/zi si Aspenter 1 la doua zile.
Alaltaieri am fost la Fundeni, analizele mi-au iesit excelent iar dna dr U cand a venit cu dosarelul meu i-a spus asistentei ce si cum si am inteles clar "continuam la fel", apoi m-aintrebat daca ma simt bine, etc, o scumpa - o iubesc! Apoi m-a preluat asistenta care mi-a zis totusi sa iau Aspenter cate una in fiecare zi, sa incep sa iau 2 magneB6 pe zi si cate 2 No-spa pe zi. Acum eu nu stiu ce sa fac, mie nu mi se pare ca am "continua la fel" cum a spus dr U. Ce sa fac? Ce ati face in locul meu? Asistenta mi-a zis ca sa iau aspenter 1/zi ca de acum bebe creste si ca va face presiune mare pe artere.
Va multumesc, va pup si va urez sarcini usoare in continuare, sa ne ajute Dumnezeu!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tymeea spune:

Paula, am si eu o intrebare...streptococcul trebuie sa-l faci si daca nasti normal? si mie mi-a recomandat dr sa-l fac la 28 sapt si la 35 sapt...dar mi-a fost teama ca poate or sa inceapa contractiile dupa recoltare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Balanta, am inteles, greu si fara perna :(

35+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Balanta apelez iar la tine, am nevoie de un mic sfat aici . Dc poti din pozitia ta sa scrii, dc nu poti nu te forta

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

am raspuns.

Mergi la inceput

Ylari nu stiu ce sa zis legat de situatia ta, atat pot sa iti spun ca eu am luat 1/zi thromboass ca si aspenterul doar ca mai puternic, de 100
Tymeea la nasterea naturala e si mai important sa faci analiza, in cazul nasterii cu ceza sansele de a transmite fatului sunt mult mai mici fata de natural. Eu la prima nastere (naturala) nu am facut pt ca am nascut neasteptat la 28 saptamani
36 Saptamani si 6 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

paula-tu si sotul tau stiti si simtiti cum va fii mai bine pt puiul vostru.
sa dea domnul ca totul sa se termine cu bine si sa va bucurati de minunea voastra.
eu vreau sa-ti multumesc pt sfaturile oferite cand am am avut nevoie.
astept rezultatul la amnio cu sufletul la gura
balanta
o sa va tin la curent.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+17 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput