LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***
Raspunsuri - Pagina 8
Ilinca_M. spune:
Ela Am admirat o parte din poze, dar trebuie sa le pun in stand-by, ca-s multe, abia astept sa le vad pe indelete.
Tufete, de-aci o vad pe Phiphi. Se batzaie si rade. A ajuns cu capul la picioare. Cand se batzaie, e semn ca vrea sa readoarma...dar atunci de ce rade?! Imi da semnale contradictorii:))
Oare exista ceva mai placut decat un copil care rade in hohote? S-a intors la loc, se uita spre mine si rade:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Ilinca, rochia verde imi place de numa' si mie !!
Ela, fain v-ati distrat, ma bucur ca au venit si baietii la tine si lucrurile s-au aranjat, cand ii aduci de tot? Stiam ca au fost la tine ca il sunase Dan pe Pisi si ii spusese de muzeul BMW
O sa va vizitam si noi candva sigur
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
gata...mi-am luat "papusile"
PS: nu-si aveau "rostul"/locul intre discutiile voastre .
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inapreda spune:
Pantofi "adevarati" fara ciorapi...habar nu am; eu nu am vazut si sa imi placa, nici la vedete, nici aiurea. Se schiba situatia simtitor daca pantoful e unul decupat si fusta nu e pina sub kur.
Pe de alta parte, ciorapii aia subtiri 15-20 DEN, chiar si 40 DEN imi par oribili, altfel decit in tinuta cu fusta office si cu pantof inchis in fata cel putin.
So, sint fan dresuri mate. Si nu le vad purtabile vara la30 de grade. Ziua. Seara se schimba situatia.
Vara merg sandale. Ar trebui sa cauti o poza cu pantofii de care vorbesti ca sa stiu ca vorbim aceeasi limba; macar ceva asemanator, asa, pe NV, nu-mi dau seama.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui gata...mi-am luat "papusile" PS: nu-si aveau "rostul"/locul intre discutiile voastre . ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
Dodo, eu n-am inteles despre ce e vorba; ai pus un link care nu se deschidea si, apoi, unul cu niste imagini cu obiecte vestimentare tricotate...
Despre ce e vorba? Eu n-am inteels
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui gata...mi-am luat "papusile" PS: nu-si aveau "rostul"/locul intre discutiile voastre . ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
Dodo, de unde ai tras tu concluzia asta ??
Eu m-am uitat la link-urile cu tricotaje, am admirat rochitele de fetite cu palarioare asortate dar nu am avut ce sa comentez la ele
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Nici eu n-am inteles exact care a fost faza cu linkul; l-am deschis dar fiind tricotaje m-am gandit ca nu pot purta rochie tricotata in iunie, deci nu am aprofundat subiectul
Cred ca in 1 iunie va fi banchetul. Deci cuscra, tu spui ca sunt condamnata la sandale?! Mrrr. Sau macar pantof decupat in fatza nu merge? Stii ca nu stiu cauta poze pe net cum reusesti tu, nu stiu sa-ti aduc exemple elocvente de vedete, ziua, in pantofi fara ciorapi
Io tot nu inteleg ce numesti tu "dres mat"...la ce te referi cand spui asta? La ciorapi de-aia de la 60 den in sus sau ce?
Dodo-pui spune:
...ca sa se poata citi ,ceea ce ati scris caci are logica,forma...raspunsurile au continuitate...ce scrisesem eu privind din afara nu-si aveau locul.Asa am gandit
...eu am postat doar ce admirasem eu ....N-am zis-o cu suparare sau cu alte ganduri ascunse...Asta ar fi culmea sa ma supar pe presupuneri...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ilinca_M. spune:
Dodo, esti de groaza:))) Cica logica si continuitate...is niste amarate de discutii frivole despre tzoale, nu-s dezbateri asupra operei kantiene, poate interveni oricine oricand are chef...doar si io am zis ba de pantofi, ba de Sophia care s-a trezit si rade, ba de nu stiu ce. Pune ce linkuri vrei si daca vrei si o dezbatere pe tema lor, spune, ca poate noi nu ne prindem ce doresti
Phiphi ma termina, ma pune sa-i dau toate cartile din 2 rafturi (adica SPER ca se limiteaza la asea 2 rafturi, altfel ne apuca dimineata)
inapreda spune:
Cuscra, io zisei sa pui poza cu pantofii tai nude ca sa stiu ce rochie sa propun; sau cauta o rochita asemanatoare cu aia ce-o ai, ca sa pot propune papuci.