LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***
Raspunsuri - Pagina 7
Ilinca_M. spune:
Vai, io tare m-am obisnuit cu talpa joasa, mai ales balerini, din a 7 a luna de sarcina si zau ca a trecut mult de atunci!!
Tema pt. cuscra si oricare alta tufata care vrea sa-mi dea sugestii:
- in iunie e banchetul claselor a XII a. Cum sa ma imbrac? Adica ce model de rochie credeti ca mi s-ar vuji? Ce culori? Da'-n picioare? Va rog sa exemplificati si cu poze ca stau rau cu imaginatia cand vine vorba de descrieri de haine (sau de freze:)))
2) in caz ca n-am bani/ nu gasesc o rochie pe plac si-mi iau tot rochia de anul trecut (ca elevii s-au schimbat si parte din colegi:)) ce sa asortez la ea, ca pantofi? Rochia e scurta si fuchsia foarte strong.
Mentionez ca rar am intalnit sandale (chiar fara toc) sa-mi fie comode, mereu o bareta sau ceva ma jena/ taia de aceea as prefera sa ma indreptati catre pantofi. De asemenea, o mica problema: daca-s in pantofi fara ciorapi, in cateva ore incep sa ma jeneze; la vremea aia, de iunie, mergesa-mi iau si ceva ciorapi f. subtirei la rochie?...Cheful e de zi, adica ceva de genul 15-22 ;)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Ilinca, pune niste poze cu rochia de anul trecut
Oricum daca nu stai stralucit cu banii nu mi se pare o idee buna sa bagi banii intr-o rochie care sa o porti doar la banchet si poate inca la vreun eveniment , mai bine imprumuti una,nu ai de la cine ? eu cu prietenele mele practicam asta cu rochiile pt evenimente, mai ales ca una dintre ele isi ia cate o tinuta pt fiecare nunta/botez/alta sindrofie si ne cam potrivim la masuri
Sau mergi pe o tinuta de zi , o rochie de vara care sa o mai porti si in rest, eventual accesoriile mai speciale pt banchet
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
A, novus, pai nu vreau ceva "grandios", gen nunta la casa regala;)) Tocmai ceva mai usurel, de vara, sa mearga la chefuri, banchete, iesiri seara la o terasa mai fizoasa...stiu io? Oricum mai mult de 200 de lei nu dau pe-o rochie, decat daca ma sponsorizeaza soacra Pe aia de anul trecut ea a finantat-o, dar oricum nici aia nu-mi amintesc sa fi fost mai scumpa de 250, de la Orsay (si o fatuca de-a doispea avea una identica si a stat ca o bufnitza impaiata toata seara de suparare:)))) Mai ales ca-i asortase niste pantofi nashpa, negri, iar io imi luasem (unicele mele) sandale cu toc si talpa de-aia "platformata", nude-bej, nu stiu sa descriu exact nuanta; numa ca mi s-au parut cam incomode, nici nu le-am mai purtat de atunci, desi au fost tare admirate).
Prietenele mele cele mai bune au peste 1.70 Mai am vreo 2 amice bunicele dar ambele sunt mai solide si nu au tzoale mai "de gala", sunt genul sportiv. Dar mi-ar fi frica oricum sa imprumut rochii, daca vars ceva pe ele blabla?;)))
Deci daca primesc sponsorizare imi iau si rochie si pantofi, daca nu, macar pantofi. Bagati sugestii, apoi vad io pana in iunie cum sta treaba
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Dodo, nu merge link-ul. Sa stii ca de multa vreme astept sa vad ceva lucrat pentru tine. |
am rezolvat
....nu stiu in ce an o sa-mi fac cevadesi cand vad ceva ce stiu ca mi-ar place cum vine pe mine...sper/visez sa fac...dar inca nu mi-a venit randul.Lui Dan i-am facun anul trecut 2 plovare,Isabella are n+1 caciuli,basti,berete,Bogdi din colectia spiderman si nu numai caciuli...dar pt mine n-am mai facut din'nainte sa ma casatoresc
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inapreda spune:
Cuscra, pune repede poze cu rokia fucsia si cu inca vreo 2, 3 tinute 'de seara" sa vedem cam ce stil "arborezi".
PS. PAntofii se poarta cu ciorapi INTOTDEAUNA.
novus spune:
Ilinca, ma gandeam eu ca nu vrei ceva de gala, nici nu te-as vedea in asa ceva imbracata
Asteptam pozele cu tinuta de anul trecut
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Nu am! N-am avut aparat foto la mine. Stiu ca mai multe eleve si-au facut poze cu mine, da' n-am vazut niciuna...
Cuscra, stilul sa fie cat mai simplu si sa-mi avantajeze silueta, plz Chiar nu cred ca am poze in tinuta "de gala"
Phiphi a vrut la nani la 6, a adormit la 6.15, s-a trezit tusind dupa nici 20 min si deci a vrut "mama"...acum sa vedem cat a tine-o...
inapreda spune:
Pe bani putini, eu m-as imbraca asa:
1. dar cu alte incaltari:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189503/632236/ASYMMETRIC%2BJUMP-SUIT
(vezi ca sint imagini di din spate)
2. cu alte incaltari + accesorii
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189503/632235/DRESS%2BWITH%2BELASTICATED%2BWAIST
3. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189503/674511/DRESS%2BWITH%2BFRINGING%2BAT%2BTHE%2BFRONT
(eu mi-as lua pe verde)
4.tot cu alti papuci:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189503/730023/DRESS%2BWITH%2BSTUDDED%2BSHOULDERS
5.
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189504/630706/COMBINED%2BPANELLED%2BSKIRT
6. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189504/667028/FRINGED%2BSKIRT
7.
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189509/631753/STAMPED%2BTULLE%2BT-SHIRT
Ela78 spune:
Ilinca, nu stiu daca are rost sa te stresezi prea tare pentru o rochie.., cu niste pantofi+accesorii se rezolva
Vad ca discutati despre moda, ce fain, ieri fusesem prin oras (in partea unde n-am ajuns cu Dan+Ianis) si m-am imbolnavit cate magazine si tzoale misto, dar si scuuumpe Oricum, eu m-am cadorisit de ziua mea cu o pereche de cercei de aur, iar lui Dan i-am luat ceas de mana (sa nu-i spuneti) De Sf.Valentin mi-a adus un parfum Versace si ciocolata Ferrero in forma de inima.
Vroiam sa multumesc frumos tuturor tufetelor, care m-au urat aici si pe FB pe 8 martie
Si sa zic cu mare intarziere
LA MULTI ANI! Injinerului poznas
LA MULTI ANI! Luca al lui Simplisor
LA MULTI ANI! Pisilinca
LA MULTI ANI! Rarisel frumusel
LA MULTI ANI! Gabitzu de Magdyi
LA MULTI ANI! Andrada si Bogdan, Maria, Giulia si Tudor! Si multe mamicilor care n-au mai intrat demult pe aici, ca si mine de altfel
Si vreau sa urez in avans un calduros LA MULTI ANI! mamicilor Inapreda, Simplyana si Shasa O mare de flori si un camp de bucurii
Am vazut pozele cu Ana si Adela la serbare. Am admirat pozele Olgutei cu puiutul mic si dulce Leon si cu David care pare un urias pe langa el, iar poza cu toti 3 incl. Chitibus m-a dat gata... Cand i-am zis lui Dan, pe loc i-a venit cheful sa-i facem o surioara nemtoaica lui Ianis
N-am apucat sa povestesc cum a fost cand au fost ei aici... SUPER! In fiecare zi vizitam cate ceva, ne trezeam, luam mic-dejunul si plecam in oras. Am avut noroc ca tocmai era Fashing (carnavalul din Germania), cand toata lumea se costumeaza si iese in oras, unde se canta/danseaza/si bineinteles se bea bere Am organizat programul in asa fel, incat sa fie si pentru Ianis interesant: am fost la carusel, la circ (unde a fost de-a dreptul palpitant, daca noi stateam cu inima in gat la SpiderMan si la numarul cu leii, Ianis a fost cel mai mult impresionat de avion), la Aquarium (cu toate speciile marine posibile si imposibile), la muzeul de jucarii, am hranit ratele salbatice in Gradina Engleza... In concluzie, lui Ianis i-a placut cel mai mult avionul de la circ si penele de paun din apartamentul unde stau, iar lui Dan carnavalul si muzeul BMW
Iata aici cateva poze:
https://picasaweb.google.com/117411959964221710361/MunchenFebruar2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPyopaqn7-TRew&feat=directlink
you all
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda PS. PAntofii se poarta cu ciorapi INTOTDEAUNA. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Asa credeam si eu, dar am vazut ca fetele poarta mai ales astia care-s la moda acum (cu platforma) direct pe piciorulgol, vara, ca sa numai spun ca am vazut pe net un stol de vedete la fel, piciorul gol in pantof,inclusiv la tinute de seara.
Deci pot purta ciorapi fara sa-mi fac griji, asta e bine. Faine tinute ai propus, mai ales rochia turcoaz imiplace, dar nu stiu cat m-ar avantaja "ornamentul" de pe piept, ca oricum am tzitze mari, m-ar supradimensiona. Rochiile negre is mishto dar nu de mine (alea cu spatele gol- no way,la mine exclus spate gol si din motive psihologice si fizice, n-am io spate de expus:))) si pozez sa va dati cu parerea si sa ma ajutati la pantofi si ciorapi.Puteti incepe si pe "nv" avand datele problemei;))