LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ilinca, rochia verde imi place de numa' si mie !!

+1

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Poftiti la cafea !! Sa aveti o zi minunata si sa va mearga toata saptamana bine !!

Eu abia m-am trezit de dimineata, noroc cu Pisi care a insistat din 5 in 5 minute, asa-mi place ca el se trezeste primul si eu ma intorc pe partea cealalta si ma cucai putin

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
si eu as mai fi dormit, dc nu era minunatul job pt care sa ma trezesc, plus ca Ari dormea si ea bine.
S-a trezit tot tusind,am mai doftoricit-o, ba cu un sirop cu miere, propolis si vit C, ba cu ser pt nas, ba Mucosolvan, Bioparox, nu stiu, parca se rupe ff rau tusea asta..tuseste rau, noroc cu psiicile aristocrate, care i-au atras atentia, si m-am putut fofila din casa;
Na mi-am iesit din mana, de 3 luni saracutza n-a mai suferit asa uc gripa.
Denisaeu chiar te rog sa intervii, dc vrei si simti tu ca nu e corect ceva, pe mine ma linisteste parerea conaisseur-irlor

Ela, faine poze, ce de atractii al voi si costumele de la parada care mai de care mai traznite.

Ilinka dar rochiile de la bon prix, ca tot fac reclama pe pagina de forum, nu-ti plac?gen lalea in partea de sus, la lcoul cu tzatzi, nu te satisface?mie imi plac enorm

cafea las pt doritori si niste ceai tonic ginseng, e bine?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

raport: vineri la pranz am preluat micshu de la gradi pe motiv de stranuturi repetate si nas curgator; am vorbit cu asistenta si mi-a spus ca au aparut mai multe cazuri in gradi care au evolutii diferite si sa am grija la febra mare, tuse, muci
sambata dupa somnul de pranz a avut un puseu de 39 grade; dupa ce am pus supozitorul cu novocalmin, la 1 ora incepuse sa se mai racoreasca - 39.2 (deci sigur a avut mai mult) ne-am linistit, ne-am mai supozitorit dimineata si seara ca ne invarteam in jur de 38
norocul meu ca am luat-o oarecum din timp si cu oscilo si cu imunogripul asa ca azi mai prezenta doar ceva mucusori uscati
am profitat de faptul ca avem o bunica la noi asa ca a ramas acasa si astazi, totusi
in schimb eu... sambata seara usoara jena in gat, noaptea am avut un episod de tuse uscata-iritativa, duminica dimineata - traheita clara
si ca sa fie totul complet, la febra, frisoanele si durerile ingrozitoare de ochi, urechi, masele, muschi, incheieturi se adauga un stomac dat peste cap din motiv de halimoseala cu fasole cu carnati si varza murata plus doar vreo 3 savarine ingropate in frisca (savarinele am constatat ca se fac tare bine in formele de briose, ca din cele clasice, nu aveam)
asa ca dupa vomitatiri intensive azi dimineata eram cat-de-cat mai bine (ca am facut niste aerosoli cu flixotide)
desigur ca am facut imprudenta sa rontai o jumatate de mar in masina asa ca , la servici, am reluat activitatea preferata si au revenit frisoanele si nu mai reusesc sa ma incalzesc

in alta ordine de idei - ilinca, imi place rochia verzului si nu cred ca te-ar dezavantaja "ornamentul" din fata
ciorapi eu imi cumpar vara, pentru situatiile cand trebuie musai pantofi, din cei 8 den

am vazut pozele dar nu ma simt in stare sa spun nimic decat ca m-au facut sa ma simt putin mai bine, sa uit de baiurile mele

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

TUDOR

pt mamica Leeloo

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!ghioceilor nostri dragi:
Maria Cristiana,ghiocel de Mihaelacg
Damian Serban,ghiocel de Eseea
Albert Gabriel,ghiocel de Ciresica5
Giulia Alexandra,ghiocel de Georgyiuly
Tudor,ghiocel de Leeloo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata, dragelor!Gianina, tare rau imi pare sa aud ca ati avut asa un weekend.Eu tocmai l-am sunat pe dr-ul Evei sa ii spun ca a terminat 3 luni de Singulaire, si a zis: "Pai il continuam" Eu am priceput ca 3 luni si gata, de ce il continuam???? si pentru cat timp??? Offf, maine ma duc cu ea la el, sa o vada si o sa il intreb. Pana atunci, sunt ft trista

Mergi la inceput

anamariame -
poate dr s-a gandit sa treceti de perioada asta cu tot felul de viroze, ca tare pacatoase mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

Maria Cristiana
Damian Serban
Albert Gabriel
Giulia Alexandra
Tudor

Sa aveti o viata frumoasa alaturi de cei dragi! Multe si pentru mamici.

Geanina: insanatosire grabnica

Ela : frumoase pozele, ma bucur ca v-ati distrat

Si mie imi place rochia verde

Noi ne-am petrecut sambata, a fost frumos, copiii s-au jucat diverse,au dansat, s-au ciondanit pe animalutele de pe tort, noi ne-am simtit tare bine.Va las si cateva poze:
https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/Luc3Ani?authkey=Gv1sRgCLTXs_2s9oKY_wE#

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

bebe-strumf

pt bubitele din gura, cred ca ramona se gandea la glicerina boraxata, eu cel putin "cu asta am crescut", f des faceam afte, pt ca de la 6 ani ramanand singura acasa, [stapana casei, cum ziceam eu vecinilor ce indrazneau sa-mi zica ba sa-mi pun caciula iarna pe cap etc :))], mancam toate mesele singura [sendivsuri adica] si nu ma spalam mereu pe maini, cred...

La farmacie gasesti solutia, e dulceaga, e ok :). Daca e doar alergie, cred ca e suficient glicerina boraxata, daca banuiesti si ceva microbel, probabil ar fi mai buna glicerina cu stamicin, ti-o prepara fetele la farma.

Ela

minunata surpriza ne-ai facut cu pozele cu voi toti! Sunt f bucuroasa sa vad ca e ok pt tine acolo, si eu inca sper ca va reuniti acolo :).

Eu, dod si Caragiale

Am uitat sa va spun ca, pana la urma, la spectacolul despre Caragiale, am fost eu cu v+t, cu biletele de la dodo :), multam.

Tudor si acum mai fredoneaza" Ooooo, ce nopate furtunoasa, oo ce niopate furtunoasa" :)) A fost opereta pt copii, dragut, dar bine ca am fost cu v+t, ghioceii erau prea mici.

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput