LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Toata noaptea am visat ca m-am imprietenit cu o adolescenta frumoasa foc, dar frumoasa, frumoasa. Spre sfarsitul visului mi-a zis ca ea este Ilinca, a lui Pisigri si asa demult m-am bucurat Tare mult mi-ar placea sa tinem legatura pana se fac picii mari. Poate organizeaza ei excursii atunci si ne iau si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Tudor!

Anca ma bucur ca v-a placut... dar mai ales ca ati onorat invitatia pentru mine

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

simona- chiar ca a fost tare fain la voi la petrecere
cat despre tine - e a n-a oara cand constat ca nu arati deloc ca mama celor doi flacai, ci ca o sora mai mare

despre aranjamentele culinare nu ma pot pronunta ca inca sunt in aceeasi stare ca dimineata

Unde-s pozele de la petrecere??? Unde-s aranjamentele???? Vreau si io!!!!

Eu deja m-am pus pe "programat" petrecerea Adelei. In capul meu, desigur, ca tot am timp bereket... , sa nu credeti ca o sa mancati prajituri facute cu 1luna inainte!!! Iar Adela deja s-a pus pe facut invitatii!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mi-a trecut raul dupa ce am mancat 3 mere
Metro de-ala n-am luat veci ca m-a speriat prospectul iar bicarbonat nu am in casa
Poate ar trebui sa bat la cap ceva elevi care au terminat anul trecut, de au poze cu mine, ca m-ati speriat cu "aprecierile" asupra rochiei:)))) Si io care am crezut ca arat bine!:)))
Olishka, prima rochie e super mishto, dar asa mulaciune pe corpu' meu?! Poate intr-o mie de ani (cand as fi mumificata:))). Mi-au placut cateva rochii de acolo, da' noi nu avem H&M decat prin outleturi...oi da o tura...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, super faine si rochiile puse de tine, cea ciclam e pe gustul meu mai mult
Iar ma oftic ca la noi in afara de cateva magazine cu marfa sport mai de marca nu gasesti nimic de calitate iar la ''buticurile'' din centru sunt aceleasi uratenii turcesti la preturi nesimtite

Ma pun la vizionat pozele lui Simonapro

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
4. de revelion [sau craciun] ai fost cu o rochitza animal planet, si mie mi se pare ca ti se potrivea mai mult decat cyclam. Ar merge si acu, in iunie?

Animal planet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Animal print, io am inteles ca a zis la bashcalie "animal planet", chiar m-am distrat:))) Da' daca a fost involuntara perla, e buna si asa, o trecem la umor involuntar:)))
Novus, normal, maica, pe trupu' tau siluetic normal ca ar cadea bine asemenea mulaciune ciclam, dar io numa cand ma imaginez ma umfla rasul...ar trebui sa stau cu burta supta raaau de tot, tot timpul...dar asa mi s-ar expanda tzitzele:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Toata noaptea am visat ca m-am imprietenit cu o adolescenta frumoasa foc, dar frumoasa, frumoasa. Spre sfarsitul visului mi-a zis ca ea este Ilinca, a lui Pisigri si asa demult m-am bucurat Tare mult mi-ar placea sa tinem legatura pana se fac picii mari. Poate organizeaza ei excursii atunci si ne iau si pe noi

Vise!!!! Poate sa ne ia bilete la bai! Cum se numea pensiunea aia de la Sovata? Ca poate mai mergem acolo....

Olga, daca tot te-am "prins" (fie si virtual ), te pup si-ti trimit un buket mare-mare de flori!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Noi ne-am petrecut sambata, a fost frumos, copiii s-au jucat diverse,au dansat, s-au ciondanit pe animalutele de pe tort, noi ne-am simtit tare bine.Va las si cateva poze:
https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/Luc3Ani?authkey=Gv1sRgCLTXs_2s9oKY_wE#

Super petrecere !! Simona iti spun inca o data : esti tinerica si frumusica foc iar baietii tai sunt niste feciori tare aratosi , o familie de nota 10 in concluzie !!
Iar mancarurile au fost tare tare apetisante !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Tare mult mi-ar placea sa tinem legatura pana se fac picii mari. Poate organizeaza ei excursii atunci si ne iau si pe noi

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Daaa, ar fi super ! Eu sunt convinsa ca vom pastra legaturile, sa ne tina oasele numai
Picii ne vor trimite in excursii sa scape de noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput