LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Vise!!!! Poate sa ne ia bilete la bai! Cum se numea pensiunea aia de la Sovata? Ca poate mai mergem acolo.... |
Ce Sovata dna doctor ?! o sa ne trimita in strainataturi ghioceii astia, o sa vezi tu !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Ce Sovata dna doctor ?! o sa ne trimita in strainataturi ghioceii astia, o sa vezi tu !! |
Ai tu ceva info?
Vezi ca aseara Adela l-a invitat pe Nelu la ziua ei, "cu Ada si Munica", so... Alea iacta est!
Eu iar tre sa ma apuc de lucrarit.... si as face orice altceva... mai am si o oala pe foc... mai vine si Adela cu puzzle-ul... parca vad ca iar ma apuca 3-4 dimineata.
Super rokitzele propuse de Olga. Cred ca tre sa mai vizitez magazinul ekipei.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anca_nicolae spune:
normal ca era de amuzament cu animal planet, mi s-a parut asa, haioasa, "animal print" suna prea ca un afis... ori eu vreau mai vie treaba, nu lipita pe perete :)))
oricum, stiam ca ilinca o sa inteleaga partea haioasa, insa, si acum, a 3-a oara, tot nu mi-a raspuns: din ce material e rochia aia? e prea groasa pt iunie?
M-am uitat si eu la rochiile de la h&m, ambele croieli imi plac ff mult, "sirena" cum sunt sigur ambele mi-ar sta perfect , ma cam darama materialul din care sunt facute, cam plasticoase, totusi, trebuie sa pun mana si eu pe ele, sa le ating, poate poate...
Daca pana in iunie Ilinca vezi ceva ok in buucresti, iti iau cu mare drag, ai vazut cat de eficienta sunt la curierat: am ajuns ultima la posta dar pachetul a ajuns cel mai "la fix".
O seara buna,
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
novus spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisamada
Ai tu ceva info? Vezi ca aseara Adela l-a invitat pe Nelu la ziua ei, "cu Ada si Munica", so... Alea iacta est! |
Am aflat ! si a fost supusa deja comitetului director spre analiza, iti comunic rezultatul, daca ma mai ispitesc fetele mult cu link-uri vin si cu trenul daca trebuie , cu cardul doar
Ilinca_M. spune:
Habar n-am din ce material e, Anca, nu ma tare pricep Da' nu pot oricum s-o iau la banchet, e mai "casual" si am fost cu ea la scoala si de 8 martie, de mi-a zis un elev de-a IX a:"doamna profesoara, sunteti un jaguar!":))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Proaspata ca o mimoza, m-am intors din oras Am fost la "Taifas" sa stabilesc detaliile pentru petrecere si...dupa miezul noptii, pentru fiecare ora, tre' sa platesc 30 de ron chirie pe sala. Ati mai auzit asa ceva in 2012 la oras?
M-a sunat si seful de an; am examen la conta' poimiine; ar trebui sa invat; de fapt, TREBUIE sa invat dar parca as mai amina pina dupa ce-l culc pe Ian.
Se baga careva la povesti?
pisigri spune:
Eu, cu mare drag...numai ca nu prea am ce povesti
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Daca nu-mi gasesc niste pantaloni negri, o sa ma imbrac simbata cu blugi, bluza "de marinar" (care e din matase) si sandalele galbene pe care vi le-am aratat. Si am si eu o problema: in afara de geanta, cu ce sa ma accesorizez? Pe de o parte, mi se pare ca nu merge nici o zdranganea; pe de alta, mi se pare ca sint cam...seaca fara nimic.
Pliiiiiiiiiz help! Orice sugestie e binevenita dar...repede sa am timp sa si..."procur" sugestiile. Multam fain.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Eu, cu mare drag...numai ca nu prea am ce povesti |
Sa incepem cu adresa ta de mail! Ia povesteste-mi-o tu intr-un pm!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Si eu sunt in zona
Pisigri, niste poze cu sarbatorita la 3 ani cand vedem si noi ?