LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***
Raspunsuri - Pagina 13
Ilinca_M. spune:
Cuscra, nu ma supar, cum sa ma supar? Ma crezi sau nu, sandalele nu-mi plac nici mie, oricat incerc sa ma autosugestionez Intrebare fireasca: de ce le-am luat? Fiindca imi intrase in cap, cu vreo 2 zile inainte, ca trebuie neaparat sa-mi iau si pur si simplu nu am rabdare f. mare la cumparaturi...am fost intr-o zi in vreo 5 magazine, cele mai de Doamne-ajuta din oras. In Benvenutti am stat o ora pana am transpirat, nimic n-a fost de "dragoste la prima vedere". M-am intors a doua zi (cu o zi inainte de banchet) cu huzband, iar am stat juma de ora, bietu', a fost un martir:)) Pana la urma le-am luat pe astea, ca mi-a placut tocul, sa fiu si io mai inalta. Pamponul ala ma exaspereaza, dar am zis hai, gata, nu mai stau o vesnicie:))
Rochia imi place in proportie de 80%, culoarea cel mai mult, dar si lungimea zic ca e ok. Zici ca ar trebui mai scurta sau mai lunga?...
Novus, astept si parerea ta;).
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Ilinca, ma bucur ca nu te-ai suparat!
Rochia ar trebui sa fie, cum iti place tie: ori mai lunga, ori mai scurta! Cea fucsia imi pare ca are lungimea aceea intermediara, "nici, nici".
Ilinca_M. spune:
Mi-i raaaaau...am mancat niste cuscus cu legume si dupa ce ca l-am facut cam uleios, am mancat rpd si cu pofta, acum mor de greatza si rau
In alta ordine de idei is incantata ca intr-un outlet i-am gasit Sophiei ochelari de soare C&A, cu protectie UV mare, roz la 5 lei! Acum se distreaza teribil cu ei la oglinda, i-am nimerit si marimea
anca_nicolae spune:
Ilinca, mai pune poze si cu alte chestii din dulap, ai vazut Floric ce bine a facut si cum a gasit o combinatie f frumoasa :)
Legat e rochia cyclam [aia e culoarea fucsia???], am scris in graba personalitate, ina are dreptate, eu am vrut sa scriu "care sare in ochi" , opus cu neutru. Dupa croiala nu ma omor, e si prea involanata, plus culoarea este tare => in mintea mea inseamna "sare in ochi" :)
Nu mi-ai zis de rochia animal planet de la craciun, din ce material era?
Parca aveai o pasiune pt ciorapii mustar, so, ceva cu mustar [dar aprins, nu palid] ai prin dulap?
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
anca_nicolae spune:
am avut cateva min libere si zic, ia sa vad si eu alte poze de la ilinca, din albume, si am gasit o poza de mai demult, din baie, provocatoare, cu o rochita rosie, din albumul Tema, o stii?
Ma gandeam ca sandalele tale [la care tocul intr-adevar e f frumos] ar merge cu o rochie rosie, dar simpla, fara volane, si scurta... cam in stilul celei din baie :)
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Ilinca_M. spune:
Na, n-am avut de lucru si v-am dat tema:P. Amu demolati-mi bugetu' si puneti-ma pe drumuri dupa haine!:)) (glumesc, apreciez orice idee)
Phiphi isi pune la nesfarsit un gummy bear cu fotbal, ceva cu champions si pe acest fundal trage niste shuturi la minge prin camera...are o shfoertza si o precizie...mai sunt asa fete fotbaliste?!
In alta ordine de idei, m-am nevrozat brusc ca Phi n-a produs nimic la olitza veci, ba nici nu suporta s-o vada, si am zis ca-i dau chilotzi...i-am aratat 3 perechi, la fiecare a urlat sfasietor, i-au zburat lacrimi cat pumnul, a strigat:"titituuuuus! titituuuuus!"(asta e pe limba ei "scutecel"). Va dati seama ca am renuntzat, dar incepe sa ma enerveze ideea...cu banii pe 2 luni de scutece mi-as putea lua o rochie super mishto!:)))
Ilinca_M. spune:
PS: tot rau mi-i...tot mai rau...imi vine sa vomit, ce sa fac?! (in afara de a vomita:))
pisigri spune:
La mine merge bicarbonatul: ori imi trece, ori vomit...
Si Ilinca e mare fotbalista, mai nou si handbalista...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. PS: tot rau mi-i...tot mai rau...imi vine sa vomit, ce sa fac?! (in afara de a vomita:)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Metroclopramid , pfiu mi se imbarliga limba-n gura
M-am uitat si eu la rochie, in afara de culoare nu-mi place nimic si mi se pare ca nu are tinuta, sta labartata si atarnata cred ca, zic ca nu te avantajeaza, de la sandale imi place tocul si forma
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Salutare!!!
La multi ani Tudor!!! Sa te faci mare si voinic si sa fii sanatos!!!
Multe floricele pentru mamica tanara si frumoasa
M-am bucurat tare mult sa vad poze cu Ela si familia ei reunita Foarte frumos ati petrecut. Abia asteptam sa va facem o vizita. Ne primiti, nu?
Simona ce mi-a placut cum ati petrecut Ai 2 baieti frumosi, au cui sa semene
Gianina te pup si pe tine si pe micsu Sa va faceti bine!!!
Ilinca baga o limonada. Legat de rochii...la h&m au modele tare faine si gasesti rochii si cu 150 de lei. Chiar cand eram gravida am probat cateva modele si mi-am luat una pt nunta. Dar mi-au placut mai multe.
uite culoarea care iti place, este fain si modelul si este 129 ron
http://www.hm.com/ro/product/98754?article=98754-A
http://www.hm.com/ro/product/98761?article=98761-A
sunt mai multe modele, poti sa rogi pe cineva sa-ti cumpere, daca nu-ti place cum vine o returnezi. Ai timp.