LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***
Raspunsuri - Pagina 12

Gianina34 spune:
ilinca - la noi conturul e doar cand coloram cu creioane, la acoarele, altfel sta treaba
conturul mi-l cere ea
am retinut aspectul cu conturul si o voi incuraja sa renuntam (desi avem multe carti de colorat si astea sunt toate cu contur)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Ilinca_M. spune:
No, bine, Gianina, si mie-mi place rochia aia si pretzul e ok, da' daca adaugam transportu' pana in Cluj...si acolo sa-mi dau seama ca nu mai au modelu' sau nr. meu sau ca arat ca porcu' in ea?...
Cuscra, asa nasoale-s toate ca nimic nu zici?! Alte tufete?...Pareri, sujestii?
Fug la gradi.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Sub egida "Growing old is mandatory; growing up is optional", m-am ocupat si de "evenimentul de simbata seara"; vom avea si karaoke!!!!!!!! ![]() ![]() |
sincer, eu am toata baza ca ne vei impresiona si in acest an cu o super-petrecere mai mult decat reusita
te-ai hotarat pana la urma daca e cu copii sau fara?

inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. No, bine, Gianina, si mie-mi place rochia aia si pretzul e ok, da' daca adaugam transportu' pana in Cluj...si acolo sa-mi dau seama ca nu mai au modelu' sau nr. meu sau ca arat ca porcu' in ea?... ![]() Cuscra, asa nasoale-s toate ca nimic nu zici?! Alte tufete?...Pareri, sujestii? ![]() Fug la gradi. I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Io nu stiu despre ce-i vorba.

Da-mi un hint.

Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. [ Nu mai stiu ce am vrut a spune dar l-am pus pe huzband sa pozeze rochia si sandalele (nu pe mine, ca mi-e frica sa probez:))). IACA Si acum comentati fara mila! Merg alea impreuna? Tre sa schimb rochia? Tre sa schimb incaltzaile? Tre sa schimb tot? ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
uite inapreda

inapreda spune:
Gianina, am hotarit doar ca nu...hotarasc nimic pina-n saptamina cu ziua lui. Intre timp, imi vad de ale noastre ca si cum "3 ani" nu s-ar apropia. Am fost simbata la sor' mea la cererea lui sa se joace cu Mark. Aseara a cerut din nou. Asa ca, azi dimineata au fost in vizita. Dupa 10 minute de "tatonari" au tras niste raliuri prin casa de parca se joaca impreuna dintotdeauna! N-au mai vrut sa se desparta, desi Ian inca are tendinta de a-l lovi; in joaca, ce-i drept dar tot nu-mi place.
Momentan, ca o mama buna ce sint astept sa treaca ziua mea si mai vedem.

anca_nicolae spune:
Aoleu bebe asa este, 350 de zahar, tineam minte doar ca se termina cu 50 [nu numar intreg, deh matematica] si, pt ca mereu faceam portie dubla, puneam 700 de zahar, de aici am scris azi 750 [adevarul ca mi se parea cam mult cand am scris, de asta am avut grija sa specific ca nu ma retineam]. Vad insa ca "la apa" suntem identice: 150!!!! Grame fetelor, nu kg!!!!!!
ilinca, acu ma uit la link. Daca e ceva de comentat FARA MILA, atunci ma bag :)))
2 sec.
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

anca_nicolae spune:
Asa, ilinca, m-am uitat.
Desi sunt in zodie cu ina, si desi receptez PERFECTE ideile si mai ales argumentarile ei, eu sunt mic copil pe langa ea, totusi.. incerc si eu. So:
1. Mie fiecare lucru in parte, rochia si sandalele, mi se par ok, dar ambele au "personalitate"/amprenta PUTERNICA, de aceea eu nu le-as combina.
2. Culorile in sine iarasi, nu le vad chiar in armonie, rozul [cyclamen chiar] l-as asorta cu incaltari "nude", parca tu ai zis asa nu? adica mai neutre, culoarea piciorului, ca dresurile, si mai ales, incaltari simple, fara brizbrizuri [adica flori]
3. daca nu poti schimba sandalele, atunci parca ai pomenit de ceva verde, unde este? intre roz+aurio si verde+auriu, aleg verde+auriu, dar ma refer strict la culori, nu croiala, nu stiu ce ai tu verde, unde sa ma uit?
4. de revelion [sau craciun] ai fost cu o rochitza animal planet, si mie mi se pare ca ti se potrivea mai mult decat cyclam. Ar merge si acu, in iunie?
mai da-ne poze si ina, "treci la aparat" :)
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

inapreda spune:
Cuscra, imi cer scuze anticipat; nu pentru ce spun -pentru ca eu asta cred- ci pentru ca, poate, am sa te supar si e ultimul lucru pe care mi-l doresc.
1. Rochia: nu-mi place decit culoarea. Nu-mi plac nici lungimea, nici "croiul"; e cam...laliie, nu are o "structura", e fara personalitate (scuze, Anca ) Nu cred ca "se aranjeaza" frumos pe tine. Mie imi place fizicul tau: esti mignona si esti bine proportionata, ai picioare faine si poti arata demential in rochie.
2. Sandale: imi place ca au platforma si ca sint deschise in spate si la degetul mare; in rest, nu-mi plac Adica, nu-mi plac textura, culoarea si floarea.
Avea dreptate Anca: floarea din sandale nu merge cu volanele.
As putea sa mai scriu multe dar nu vad care e rostul; pe scurt: nu-mi place combinatia; poti maI mult, cuscra!

novus spune:
Ilinca, ajung si eu acasa si vizionez rochia ca aici nu pot si plus ca azi am avut o zi din aceea cu milioane de lucruri de rezolvat, umblatura si alergatura toata ziua dar bine ca am rezolvat in mare tot , mai e si maine o zi , chiar marti 13
Inapreda, ma bucur ca te-ai organizat pt sambata !! abia astept pozele de la eveniment
Alexandra, data viitoare o sa iti iasa la marele fix ciocolata de casa, am si eu o reteta acasa ti-o scriu daca vrei, mie mi-a iesit buna buna
La colorat/pictat Ada nu are nicio treaba cu contururile
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)