LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***409***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gianina, off! Nu-mi vine sa cred ca iar sinteti bolnavioare! Sanatate!

de-abia ce reusisem sa reglam stomacelul si burtica - asta de ce mult a ajuns sa insemna un kk zilnic

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ihuhu.
Imediat fug la gradi, da' acum (mai) beau o cafea (a 3 a!) si m-am delectat cu pozele Simonei, faina petrecere si ce famile faina sunteti!
Gianina, revenire usoara si in fortza iti doresc! Stii sa faci savarine?! Si alte tufete ciocolata de casa? Oare sa incerc si io sau imi vor iesi ca ciulamaua?!
Pisigri, dar nu se aliniasera astrele cu Astrid, ca sa zic asa?
Nu mai stiu ce am vrut a spune dar l-am pus pe huzband sa pozeze rochia si sandalele (nu pe mine, ca mi-e frica sa probez:))). IACA
Si acum comentati fara mila! Merg alea impreuna? Tre sa schimb rochia? Tre sa schimb incaltzaile? Tre sa schimb tot?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

noi avem de cateva zile o pasiune cu coloratul, cu respectatul conturului, desigur
ieri m-a luat de manecuta si ne-am asejat la masa sa coloram (eu trasez conturul la diverse chestii si ea le coloreaza)
mi-a spus ca trebuie sa muncim din greu
ce-i drept de la atata concentrare ii aparusera picaturile de transpiratie pe frunte
oare chiar e greu pentru ei sa coloreze? ii desenasem conturul la o casa cu usa, ferestre, horn, floare in geam, casuta de catel cu catelul aferent, un copac, un soare, un nor cu picaturi de ploaie si muuulta iarba cu flori - nu va inchipuiti ca am decorat un perete, toate au incaput intr-un A4
i-am desenat atatea pentru a nu se plictisi si a schimba tat mai multe colori (cu toate ca viziunea artistului uneori difera de realitate)
mie nu mi se pare cine stie ce, voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pisigri, n-ai primit pe feisbuc mesajul meu cu nr. de telefon al tipului recomandat de Astrid?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Nuuuuu :((((

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

merci de sugestie Anca, stiu cu glicerina d-aia imi dam pe mameloane , dupa nastere, ca aveam niste ragade de toata frumusetea.
II multumesc si Ramonei pt sugestie, chiar dc s-a "grabit " in raspuns, ea voia sa ma ajute.

AlexaAndra-eu la cioco EU am asa": 150 ml apa, zahar 350g, se ia de pe foc se pune untul 180 g,mesteci pana se topeste untul, apoi prin sita cacao 80 grame(tot olandeza, germaneza, orice nu romaneasca, sau ma rog ce e pe piata ff ieftin)+ lapte praf 450 g, adaug rom 10 g si gata, pusa in forma unsa cu unt si pui samburi de nuca, migdale, alune, cu ce vrei. pofta buna

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sub egida "Growing old is mandatory; growing up is optional", m-am ocupat si de "evenimentul de simbata seara"; vom avea si karaoke!!!!!!!! Sint cretina, stiu, ziua mea e...organizata, a lui fiu' meo...nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sper ca n-ati ratat linkul!
Ioi, cuscra, poate ai trimis mesajul fara sa fi fost logata?! Dar stilistul ala e din Iasi, nu, nu-i tarziu pentru Pisigri?
Gianina, mie colega de educatie plastica mi-a zis ca ea nu ar pune niciodata copiii sa deseneze in contur, ca asta le taie creativitatea si e oricum un exercitiu futil. Si ca oricum ea nu ar da copiilor mici nici macar sugestii, cica tre lasati sa se exprime exact cum vor.
Io la Phiphi ii dau "pisula" si "acuaele" si "foaie"_p' asta o zice corect:))) si o las in pace. Bai, oi fi o cioara, dar ce misto combina culorile, ce forme faine traseaza...tac'su' nu s-a indurat sa arunce niciun desen!!(si are sute, am aruncat io pe ascuns mai bine de jumate din ele:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

noi avem de cateva zile o pasiune cu coloratul, cu respectatul conturului, desigur
ieri m-a luat de manecuta si ne-am asejat la masa sa coloram (eu trasez conturul la diverse chestii si ea le coloreaza)
mi-a spus ca trebuie sa muncim din greu
ce-i drept de la atata concentrare ii aparusera picaturile de transpiratie pe frunte
oare chiar e greu pentru ei sa coloreze? ii desenasem conturul la o casa cu usa, ferestre, horn, floare in geam, casuta de catel cu catelul aferent, un copac, un soare, un nor cu picaturi de ploaie si muuulta iarba cu flori - nu va inchipuiti ca am decorat un perete, toate au incaput intr-un A4
i-am desenat atatea pentru a nu se plictisi si a schimba tat mai multe colori (cu toate ca viziunea artistului uneori difera de realitate)
mie nu mi se pare cine stie ce, voi ce spuneti?

sunteti avansati

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

cu comentatul, nu stiu ce sa spun ca mie mi-a ramas sufletul la rochia aia verzulie si altfel nu te vad
asa ca eu numai asa te vad la bal (cel putin deocamdata pana nu ne mai uimeste inapreda cu ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra, da, din Iasi e frizerul; am mai trimis o data mesajul.

Sa stii ca si eu il las pe Ian sa se exprime artistic cum il taie capul; adevarul e ca, si sa vreau sa-i infrinez elanul muncitoresc, nu prea am cum.

Acum, mor de dragul lui ca e ciopirtit, efectiv, in cap si numai mie imi place ce moaca are!

Mergi la inceput