Clubul "babelor" FIV-oase 17
Raspunsuri - Pagina 9
anaasta spune:
Looana, eu stiu ca il cheama bebe Andrei.
Sami, cand ai timp si chef, spune-mi, te rog, cum se numeste exact si de la ce firma e lustrantul acela. Daca zici ca e bun, as vrea sa caut si eu aici.
5ab1na spune:
Bun fetele bun.
adriana ce faci stai in background? nu-mi raspunzi, te rog frumos, la intrebare? eu o domnisoara tanara si relativ slabuta port 38-40 la hainutze, cu E2 si FSH mari, cu ovare cica batrane:(...ce zici? antagonist sau lung?
Looana ti se lipeste de capac pentru ca faci paine de "dimensiunea" ce mai mare.
painea cu care ma impac eu cel mai bine...iese la vreo 600 de grame si e suficienta pentru o zi si un pic pentru mine si husband:
250 ml apa
1 lingurita sare (lingurita masinii)
1 lingurita zahar(lingurita masinii)
ulei asa la ochi cam de vreo 3 linguri de-ale noastre romanesti
200 grame faina alba
100 grame faina integrala
100 grame faina de secara
1 lingurita drojdie uscata (lingurita masinii)
iese buna si are gaurele. daca pui mai putin ulei iese si cu mai multe gaurele.
depinde ce faina ai, dar daca vezi ca e molcuta si nu se formeaza un ghem care sa reuseasca sa adune tot de pe margini mai poti suplimenta cu putina faina alba.
Looana spune:
5ab1na merci mult pt reteta,eu alegeam tot timpul pt 1250 gr. pt ca suntem 4 persoane in casa .Te rog spune-mi legat de lingura aceia care masuratoare este pt sare si care zahar?
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
5ab1na spune:
?
nu ai de la masina un dispozitiv de plastic care are la un capat o masura mica rotunda si la celalalt capat o masura mai maricica tot rotunda?
lingurita e cea mica
lingura e cea mare
dar in reteta mea nu este lingura implicata.
masura mica doar.
samira33 spune:
hello girls
io-s oarecum socata.
prietena cu care am fost la 8 Martie m-a sunat mai devreme si mi-a spus aproape palngand ca e tare suparata,ca a fost prima si ultima data cand a mers undeva singura...cica si ieri toata ziua si azi i-a facut barbac'su scandal pentru iesirea de la restaurant.
nush' cum a aflat si de striperi si a luat foc.
si inainte de 8 Martie i-a facut zile fripte...asa ca ma simt deja vinovata ...ca daca nu eram io...nu mergea si deci nu avea atata scandal pentru o amarata de iesire in oras.
adrianaady spune:
Buna dragele mele
Samira cum sa fiu domnita suparata? Doar am avut o saptamina asa de grea si de urata ca nici la dusmani nu as povesti-o. In plus ma lupt cu o tuse urata, un nas infundat de respir pe gura ca un peste Dar trec ele toate, nu? si vin ele zilele mai bune.
M-am delectat citind retetele tale. Jos palaria, te admir pt rabdarea si dragostea cu care le faci, eu din pacate nu ma pot lauda cu asa ceva. Uneori ajung acasa asa obosita la 19 seara, ca abia am energie sa maninc ceva; daca ma mai aduc si la aerobic si ajung la 21 nici mancare nu imi mai trebuie.... Bine ca nici inclinatie spre arta culinara nu cred ca am
Ai avut numai peripetii de 8 martie dar totul e bine cand se termina cu bine
Sabinuta nu stiu daca sunt cea mai in masura sa iti recomand eu vreun protocol. Surprinzator eu sunt fan protocol lung cu inhibare din z21 si doza mai mare de stimulare. Surprinzator pt ca nici eu nu am rezerva ovarina buna Acum stii si tu ca ce e bun pt cineva, nu e pt altcineva desi sunt in aceasi situatie. Corpul uman , glandele in situatia noastra, sunt o enigma totala chiar si pt medici in anumite situatii; so nu exista un adevar absolut.
Insa daca ti-as da un sfat din tot sufletul,acela ar fi sa lasi naibii analizele imuno pt ca pun pariu daca m-as cauta as gasi si eu o multime de anticorpi &co; si vorba Samirei la ce bun sa le descoperi daca nu ai un plan de tratament acceptat de dr. Si alta chestie, este musai sa ai tsh stabil; stiu ca e asa complicat la tine cu doza de euthirox si creste/scade estradiolul... dar tre gasita o varianta. Si parca ti-am mai spus, estradiolul corect e ala cel mai "prost" indiferent de cit era sau nu tsh si doza de euthirox.
Si felicitari pt mucenicii de ieri si tie, am poftit singura in fata laptopului
adrianaady spune:
Lara scriu pm
Elenusa cu drag mereu
Maria
Qiao esti tare, de unde atita energie nu stiu nici eu
Anaastadeci te apuci de inseminari? vezi sa nu pierzi multa vreme cu ele. Am retinut corect, si tu ai rezerva ovarina mai micuta?
Aristica sa iasa bun progesteronul, ai auzit?
In aces week-end declar oficial ca nu fac nimic, deci clar am zis NIMIC;dorm, maninc, ma uit la seriale si poate(doar poate) ma duc maine la sala Va anunt cu mare placere ca am reusit in 4 luni de zile sa ajung la 61 de kg( de la 66 kg) - da ati citit bine 4 LUNI ; asa o performanta greu mai intilniti
samira33 spune:
adriana,te pup domnita.
eu mai prestez o tura de mucenici diseara ca s-au luat la cearta si s-au suparat pe mine membrii familiei ca "nu au mancat in mod egal mucenici si nu le-au ajuns"
Doamne-fereste!!!au ajuns sa se certe pe mancare.
adrianaady spune:
Samira pai daca i-ai facut prea buni asa se intimpla... Il inteleg pe barbat atunci ca face ce face si te trimite la gatit, zau il cred