Clubul "babelor" FIV-oase 17
Raspunsuri - Pagina 10
5ab1na spune:
fetele va pup.
acum am la foc mic borsuletul meu de perisoare
ady multumesc mult. of si eu tind sa plac protocolul lung...doctorasul din iasi mi-a spus mai demult cu un zambet foarte linistitor pe fata: daca v-ati simtit atat de rau de la suprefact (3 tricouri am schimbat in noaptea aia) de ce sa ne incapatanam cu el? mda...asta mi-ar fi...ca nu ar reusi sa ma inhibe agonistul. in rest eu m-as impusca zilnic cu suprefact poate alung LH-ul ala atat cat este nevoie.
we placut si odihnitor iti doresc.
sami vazui in deplasare ca tine de endo si embrion? tztz
o fi si sotul prietenei tale un cititor de forum.
no acum...o fi aflat de la cumnata?
pacat ca unii barbati sunt asa. pacat. ei ar putea insela mai abitir decat noi femeile si totusi nimeni nu-i acuza fara rost. asa cred eu. dar am auzit ce-i drept si de femei geloase. eh.
revin
cybele spune:
revin tot meteoric asa cu adaugiri:
-Ana, bafta cu inseminarea, sa iasa cu ochisori; te citesc cu interes cand scrii de detox , seminte etc
-adi, ma bucur ca sunteti bine, ne-ati speriat nitel
-Adriana, stiu ca zisesei ca te-ai hotarat ce faci cu fiv-ul, sa fie intr-un ceas bun si mult succes
- revin cu intrebarea despre ioana, imi lipseste prezenta ei tonica; de lorena mai stie cineva ceva?
-cu mami Laura ati vorbit? o pup si o imbratisez inca o data
a dat soarele, sa profitam de el- weekend frumos tuturor
balanta_tm spune:
samira, si pe mine m-a socat prietena ta. in primul rand ca accepta atatea restrictii din partea sotului si in al doilea rand ca el este asa posesiv si gelos .
eu cred ça in romania sunt mult mai multe femei nefericite si totodata abuzate decat realizam noi (da, eu consider o forma de abuz din partea sotului ei sa nu o lase sa iasa fara el si cand o lasa, din an in paste, sa ii faca asa scandaluri). eu nu as putea sta intr-o asemenea casnicie.
in alta ordine de idei, daca stateam in bucuresti, iti ceream un mucenic , ca mi-e tare pofta. de ieri dimineata m-am trezit cu gandul la ei...bunica mea facea din aia cu zeama, dar am mancat acum niste ani la o prietena la iasi din aia la tava si tare buni au fost!!
adriana, si eu sunt genul care slabeste f f greu. felicitari ca ai dat jos cateva kg .
5ab1na spune:
cybele eu nu stiu nimic de ioana.
balanta din aia cu zeama as manca si eu. arata asa ca niste spagheti numai ca au forma de opt?
samira33 spune:
sabina,te asteptam cu impresii.
balanta,draga mea,daca eram mai aproape veneam la tine cu cea mai mare placere si-ti aduceam.
nici eu nu as putea sa stau intr-o casnicie in care sa fiu abuzata in vreo forma...dar cata vreme exista femei care accepta acest tratament vor exista si soti abuzatori,din pacate.
5ab1na spune:
intrebare de la sot: dar ai pus si verdeata in perisoare?
eu zambind: da. ce-i drept nu cred ca am vazut la mamele noastre patrunjel in perisoare. ca la restaurant se anunta sa iasa
samira33 spune:
sabina
esti foarte amuzanta.
uite astia sunt cu zeama
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/mucenici-828/#imagini
5ab1na spune:
mama mia ce mici sunt!
ia uite la astia moldovenesti http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/produse_de_panificatie_si_patiserie/mucenici-moldovenesti-sfintisori-1564/#imagini
samira33 spune:
sabina...io ti--am zis ca esti amuzanta!!!
mie imi place cum se vede verdeata in perisoare si de asta pun.
5ab1na spune:
o poveste:
cand eram mica nu-mi placea mancarea. la fel ca multooor copii.
la 6 ani m-a dus mama la spital pentru o problema la rinichi. eh...inchipuiti-va ca m-au tinut aia la regim dar regim nu asa. nu-mi amintesc decat ca nu aveam voie in sala de mese. eram la iasi internata fara parinti care sa vina zilnic. a venit mama in we si mi-a adus 2 ochiuri pe care le-am infulecat.
din momentul ala, dupa ce am scapat de razele lor etc. am mancat orice. totul avea gust.
mama oricum gateste exceptional. e genul care nu poate sa-ti spuna nici o reteta, la ea totul se potriveste dupa gust.
pe la adolescenta ma "bateam" cu taica-meu de la mancare. dar nu asa: de genul cum scotea mama o tura de ceva saream amandoi ne certam era haos. mama striga: o sa-mi mancati urechile intr-o zi.
uite asa se intampla samira si la tine. te miri? pai daca e buna mancarea