Clubul "babelor" FIV-oase 17

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta multumesc, nu e deloc usor, dar nu ma laspina in fiv mai vreau inca 2 kg sa mai dau jos, apoi gata ma aleg cu burtica si le pun cu drag la loc Te pup
Cybele multumesc, ma apuc de analize si la inceput de mai mi-as dori sa incep
Sabina sunt usor de facut mucenicii cu zeama, sa incerci si tu. Eu tocmai maninc o portie, facuti de mama Sa spui cum iese ciorba ca deja poftesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello girls,
M-am intors victorioasa. Am luat supersucitorul si planseta, acum nu mai am nici o scuza sa nu fac si aluaturi Eram pe locul 3, dar cum ajuns ceva mai devreme acolo si am aflat, am zis ca il cedez cu drag, pt ca eu vreau sucitorul, asa ca m-am retrogradat pe 4.
Am mancat niste torturi azi , unul de post chiar Le-a facut Lena (tipa cu site-ul de retete) special pt festivitate.
Ma duc sa vad ce mucenici am capatat sa pap si eu, ieri nu am apucat sa mananc, pe urma cred ca trag un pui de somn ca sunt franta si dupa ... ma apuc de gatit, ca a exterminat sotul bunatatile facute si trebuie sa o iau de la capat. Iar maine fac party !!! Vin niste foste colege la o barfa mica si eu o sa profit de ocazie sa mai experimentez o reteta.
Nu stiu cand o sa ajung si eu cu cititul la zi, am vazut pe diagonala ca ati discutat de parfurmuri, coco, striperi ... of of

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

gata borsul. am si papat. sa traiesti samira
recomand tuturor fetelor care vor sa incerce bors de perisoare reteta samirei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Asta a fost tortul de post, bestial ! www.lalena.ro/205-reteta-tort-cu-ciocolata-si-budinca-de-vanilie-de-post.html

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

arata foarte bine qiao. multumim de sugestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

tannoo...viu cu batzu'.
te-am prins...vrei sa-ti pun linku' de unde e reteta "ta"???

conteaza ca de fiecare data cand am pofta de ceva, caut pe net si fac

Mergi la inceput

qiao...felicitari! cu intarziere.
m-am luat cu treaba, m-am gandit la tortul ala si mi-am dat seama ca am uitat sa felicit baba. ma ierti? ma mai gandeam si la implantari chestii din astea imuno...IgG...
felicitari. sa fie bine folosit sucitorul ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sa va fie de bine sabina
am ajuns si noi acasa...am mancat dejuno-cina si acum ma invart prin casa.
o sa pun sa fac paine.

va pup dragele mele si va doresc o seara linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetelor
Nu prea am apucat sa citesc mult din spate.
Imi pare rau ca am fost mai low profile dar am avut o saptamana de cosmar si la birou si acasa.
Cybele, sunt ok, inca nu am facut amniocenteza...mai am vreo 2 saptamani...

Balanta - ma bucur ca ai revenit. I missed you

Inteleg ca a nascut Mami Vreau?
Super tare. Sa-i traiasca BEBE!

Fetelor, sunt necajita in plus si cu o prietena de-a mea care a facut FIV cu PK a 6=a oara si tot egeaba. Fata are 32 de ani, si NU ARE NIMIC! a facut analize de trombofilie, si de tiroida si nimic. Totul e perfect!
PK a zis sa incerce sa faca o laparoscopie sa vada daca nu are endometrioza si eu nu stiu catre cine s-o indrum pt laparo ca eu am facut la cluj cu stamatian, dar nu i l-as recomanda ca mie mi-a facut mai mult rau. Aveti voi ceva recomandari in sensul asta?
Va pup tare!
Ioana

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana...da-mi voie sa nu cred ca "nu are nimic".
pot sa accept ca nu a descoperit ce are...dar ca nu are nimic mi-e greu sa accept.
dr.Albu Dragos de la Medlife este un medic de nadejde,il recomand cu incredere.

p.s.te-am vazut la TV

Mergi la inceput