Clubul "babelor" FIV-oase 17

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neata !
Am reusit si eu sa ma desprind de perna. Penatii ciripesc si canta de zor de la 7 fara ceva si oricat as vrea, nu pot sa mai dorm, dar macar am trandavit nitel. Am niste restante la somn de nu tiu cand o sa ajung sa le recuperez. Bine, nu stiu nici cand o sa ajung sa recuperez sa citesc din urma, babutele mele vorbarete.
Vroiam sa va zic ca am si eu masina de paine, aproape cea mai ieftina pe care am gasit-o acum 4 ani, Alaska o cheama. Nu am vrut sa fie chiar cea mai ieftina, dar cred ca nu ar fi fost nici o diferenta. Eu am folosit cam 3-4 programe de la ea. Fac painea rapida sau pe cea de 3 ore, in functie de cat timp am la dispozitie. E folosita intens, si-a scos banii de mult. Ii luasem si mamei la fel si a apucat sa o foloseasca cam 1 an, folosea alt program decat mine si iesea painea acceptabila si cu el. Pe urma i-am dat-o soacrei si zace pe undeva
Ma duc sa ma pregatesc de "premiere". Sper sa castig facaletul ... pardon, supersucitorul

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna,
Daca tot vorbiti de parfumuri.. Ce parere aveti de Poeme? EU trebuie sa fac un cadou si am auzit eu ca persoanei i-ar placea. Eu il preferam in tinerete acum mi se pare super dulce.
Adi ma bucur ca sunteti mai bine.
Samira , asa da distractie de 8 Martie.. Pe mine sotul m-a invitat la Tudor Gheorghe( noua ne place) pe 5 martie in contul zilei de 8. Pai se compara .. vroiam si eu striptease masculin.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lasa, Olimpia, iti face sotul acasa, dupa concert...

Qiao, tinem pumnii, vii si dai de baut aici dupa premiere sau, in fine, dai cu facaletul in functie de cat de bine dispusa esti...

Mergi la inceput

Am vazut ca s-a vorbit mult de analize imunologice . Eu le-am facut in 2009( nk,imunofenotipare limfocitara,ana) la Insitutul Victor Babes , cel de pe Splai( langa Institutul Cantacuzino) si am dat 350(trei milioane cinci sute). Nu stiu daca au fost bine facute.. dar mi-am luat
ceva dupa creier.

Mergi la inceput

Anaasta, e o idee.. O sa-l pun sa faca striptease.. mai ales ca are niste " muschi"... la 100 kile iti inchipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata clan.

qiao,tinem pumnii.
pentru noi tu esti castigatoarea oricum.

olimpia,draga mea,daca ne vizitai mai des...aflai ca merg la petrecere de 8 Martie si parol ca te luam si pe tine.

eu am masina de paine Rhonson...crieteriul dupa care am cumparat-o a fost ca era singura argintie din magazin in momentul ala-deh!!!trebuia sa fie musai argintie sa mi se potriveasca cu plita,cuptorul hota si frigiderul
dar a mea e din aia mare...faca paine de 1250gr si are 8 programe si tot asa folosesc numai basic-ul si aluatul.
aaa...si are si program de dulceata...l-am folosit de vreo cateva ori dar nu ma incanta ca dureaza prea mult-1h30min si se distrug prea tare fructele.
respectand strict retetele din carte nu mi-au iesit stralucit dar in timp am inceput sa ajustez cantitatile si acum ne intelegem de minune.
e minunata....fac aluaturi pentru prajituri,blat de pizza,cozonac,chifle,cornuri,painea aia "curata" in care am 100% incredere ca-i sanatoasa cu faina integrala si tarate.
este o achizitie super,o recomand tuturor.

aristica si adrianaady cred ca sunt suparate pe noi.
la cat de vorbarete sunt ele...in ultimul timp abia daca ne arunca 2-3 vorbe.

o Sambata faina tuturor.

Mergi la inceput

fetelor...cu toata adrenalina din viata mea in ultimele 2 zile...am uitat sa va spun ca am primit de 8 Martie un Ficus absolut superb.
are 1m inaltime,are 3 brate este din ala cu frunza in 2 nuante-verde si pe margini are bej,ca si costumul de camuflaj si din loc in loc e spicat cu un rozaliu stins.
sunt incantata maxim de el.

de unde nu aveam niciunu saptamana trecuta...acum am 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

E variegat, Sami. E ficus elastica sau benjamin? Ca astea sunt cele mai des intalnite.... Eu am un ficus benjamin prins de mine, cu tulpina impletita, tare il iubesc.... Si mai am azalee care a inflorit de vreo luna si e superba, gardenia care va face o tona de flori si de la o floricica de-a ei miroase in tot apartamentul, orhidee, yucca, trandafiri chinezesti prinsi de mine, plante aromatice si niste grasunei superbi pe care ii am de la stadiu de samanta... Eu le spun grasunei la Adenium Obessum, sunt superbi!

Sami, zici ca le merge bine florilor tale cu spray-ul acela lustrant? Sau e ingrasamant cu efect lustrant sau ingrasamant simplu? Eu am evitat sa il folosesc pentru ca ma gandeam ca din cauza peliculei care se formeaza nu pot respira cum trebuie plantele....

Mergi la inceput

anushca,folosesc de vreo 3 ani lustrantul si le merge tare bine plantelor cu el.
pe el scrie ca e solutie nutritiva pentru frunze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata babutelor.
Chiar daca nu va scriu prea des dar de citit va citesc zilnic,recunosc ca mai pierd din cind in cind firul ,important e ca sunteti in vizorul meu
Samira da-mi o reteta de paine buna ,masina mea e tot ca a ta 1250 gr,o pot programa de fapt de la 750 pina la 1250gr.Dar aproape de fiecare data mi se lipeste aluatul de capacul ei,recunosc ca pun drojdie proaspata si ai dupa ochi asa un pachetzel mic jumate la o paine.As vrea o reteta de paine mai umflata adica cu locuri in ea nu stiu daca ma intelegi.
Fetelor eu stau cuminica ,nu ma agit astept sa treaca zilele astea cite mai sunt ,ma duc un pic sa va rasfoiesc subiectul din urma.
Aha,Samira ce face mami,cum se simte ,bebele cum e ,ce nume ia pus bebelinului?as vrea sa o sun dar ma gindesc ca are acuma medici ,familia in jurul ei ,prietenele de acolo....dar am sa-i dau un sms totusi.Te rog daca stii ceva mai nou sa ne mai spui.
Multa sanatate daca vorbesti cu ea si refacere rapida atit ei cit si bebelinului.
Fetelor o zi de primavara frumoasa sa aveti

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput