Clubul "babelor" FIV-oase 17

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

qiao,draga mea...eu nu stiu ce sa-ti spun despre reteta ta...probabil ai observat ca io-s mai traditionalista in stilul de a gati.

maine imi fac si eu o portie de supa-crema de broccoli.

somnic usor

sabina,ma bucur ca ti-au iesit si placut mucenicii.
pup fata gospodina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira o sa o testez si zic cum a iesit. eu nu stiu sa gatesc mancare traditionala, asa ca mie imi vine usor sa experimentez, de fapt pentru mine totul este un experiment.
va prezint cantecul de lebada: avocado cu seminte de canepa, ca tot s-a vorbit de ambele pe aici. am postat reteta la 23.40, sunt curioasa daca o sa fie ultima intrata in concurs
http://www.lalena.ro/805-reteta-avocado-cu-seminte-de-canepa.html
Am dat intamplator de site-ul cu canepa, am vazut reteta si am iesit brusc din greva. Acum ma apuc sa studiez inghetata de canepa, nu sunt fan inghetata, dar sunt tare curioasa cum o iesi.
Noapte buna !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Cucu bau,
Am revenit home de la spitale cu ioakimu plin de muci, otite si laringite, tuse, bale, fornailei. Basca branula pe care bagam la greu antibiotic, ca doar suntem in sevraj, nu?

Multmim de ganduri bune, se pare ca incepe sa se remedieze situatiunea. Sa speram ca ana nu va face si ea la fel de rau si ca nu ne-am procopsit cu ceva din spital.

Felicitari lui andrei, bebe de mami vreau! Ilpup pe putza sa creasca mare si tare.
Lara si samira, intre chanel no 5 si chanel chance, il aleg pe al doilea, dar mai presus de orice ramane escada magnetism.nu pot cu no 5 nici batuta. In skimb, si eu visez la dulapul ala coco. Directoarea mea se imbraca in genul ei si ii zic coco. Mi se pare culmea rafinamentului. Si mai am un amor pt elie saab. Sau cum naiba #537;e scrie, ca sunt zombie de somn. Fug ca se tuseste la pici in camera.

Pup toate cucuietele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

adipapazi multa sanatate la pustime si tie. ma doare pe mine cand citesc prin ce a trecut micutul. multi sa va treaca
PS: si la mine se tuseste in camera puilor ... inaripati, iar e cu scart canarul, fornaie si tuseste noaptea. a foat si el pe antibiotic 4 zile, dar vad ca nu are nici un efect.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sssssssttttt, sa nu trezim lumea
nu de mult m-am intors si eu de la ieseala, intai intr-o cafenea-lounge, apoi in club, la nossa-nossa
hubby doarme, si la ce zambet are pe chip, viseaza mucenici..
balesc in fata calc-ului, cetind retete..eu n-am mancat mucenici d-aia ever..la noi, sunt doar opturi prajite in ulei (gen gogosi) si cu zahar praf deasupra..tre sa incerc..btw, ce masini de paine aveti/recomandati? vroiam sa ne luam candva, apoi am renuntat, acum am revenit..salut orice parere
adina, welcome back, salut trib-ul mucos si multa sanatate, ca-i mai buna decat toate..Chance, desigur, Allure bien sur..daca vreodata o sa am sifonier Coco, jur ca-i fac poze, ca si Qiao la mancare si postez link aci..
cybele, pasarea rara
sabina, in sfarsit ai confuzat un tratament/fiv (-> al Anei)..EVRIKA..altfel, mergeam sa-mi cumpar lecitina
Qiao, deci olimpiana, bucatareasa, forum-ista...jeeeezzzz, de unde ai putere, timp si rabdare, woman?
sami, ana, propun blog-ul "Bucataria "babelor" FIV-oase

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

'Neata, sa aveti o zi frumoasa!

Adina, bine ai revenit si recuperare rapida piticilor, dragii de ei...

Lara, stiu despre ce vorbesti tu acolo, retetata aia se face cu iaurt si imi scapa numele, dar sunt buni, buni...

Qiao, trebuie pedepsit sotul, vezi ce pedeapsa ii alegi... La reteta de ciorba de perisoare, nu stiu ce sa zic. Poti incerca sa vezi cum iese si ne spui si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetele buna dimineata
Lara mai uita omul.
nu-mi amintesc decat ca scriam la un moment dat pe forum, era si anaasta si parca discutam de un protocol ceva. mi-o aminteam intr-un fiv.
stiu ca a fost trimisa la inseminari dar stiu si ca spusese ca n-are chef sa se chinuie cu inseminarile.
eh...
Lara te salut cu toata inima. imi place ce ai scris in deplasare. asta as fi vrut sa spun si eu acolo...ca, daca as fi avut incredere 100% in medici, n-as mai fi stat pe aici...dar, din pacate, nu pot.
si apoi, fiecare are minte si stie daca vrea sa ia un medicament sau sa intrebe despre el.
ia acum notez reteta, ma duc sa achizitionez osul si leusteanul (astea prevad ca o sa-mi dea batai de cap) si pe dupa-amiaza ma laud cu mirosul aburilor.
adipapazi ma bucur ca s-a linistit virusul.
hm...si eu i-am luat un allure (parca allure era) husbandului cand eram tanara si recunosc ca i-a placut. stiti cum l-am luat? stateam intr-un aeroport si mi-am propus sa stau si sa vad care parfum este cel mai des "mirosit" de barbatii care intrau in magazin:) asa l-am cumparat.

Mergi la inceput

in legatura cu masina de facut paine
cea mai buna achizitie din bucatarie: mai degraba pun ingredientele in ea si-mi fac paine decat sa cobor seara sa cumpar paine....
cea mai eficienta achizitie. nu mi-am cumparat ani de zile pentru ca mi-era teama ca o sa ocupe loc si n-am s-o folosesc si cand colo ea si-a castigat un loc de cinste in bucatarie.

eu am moulinex OW2000, o am din vara anului trecut. pe scurt am luat-o pe cea mai ieftina din gama moulinex pentru ca credeam ca numai masinile moulinex au retete....
ferm convinsa ca n-am sa folosesc cele 16 programe ale modelelor superioare mi-am luat-o pe cea mai mica si mai ieftina.

asa a si fost. nu regret achizitia. folosesc in momentul de fata doar 2 programe: unul de paine si cel de framantat aluat (ca in cazul mucenicilor).

in schimb...mi-am batut parintii la cap sa-si ia si ei si lor le-am recomandat sa-si ia ceva si mai ieftin...pentru ca eu de fapt n-am ajuns sa folosesc nici o reteta de paine din laudata carte de bucate de la moulinex. parintii mei si-au luat un zelmer (era cu vreo 800 de mii mai putin), sunt foarte incantati si nici ei nu folosesc nici o reteta de paine din cartea lor.

asa ca eu una pot sa zic ca am experienta cu aceste doua masini si zic ca amandoua sunt la fel de bune. si masina alor mei are tot 12 programe. tata e la pensie si el si-a pierdut timpul cu ea. la inceput era nemultumit pentru ca respecta retetele si painea se lasa. am fost eu odata acasa si i-am aratat sa puna faina pana cand vede ca, la framantat, nu ramane nimic pe peretii cuvei. de atunci face paine intr-o veselie.

conteaza faina pe care o folosesti. cel putin la inceput. dar mai vorbim noi despre retete dupa ce-ti cumperi masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata fetele!

Adina sanatate multa la trib! Pupam nasucurile lor mucoase

Qiao sa se faca bine si Dl. Scartz ...auzi, oare nu asa o fi neamul lui? O fi scartietor nu canar :)

Lara macenicii tai m-au dus cu gandul la niste gogosi...mmm

Sami ai fost mortala cu ieseala ta. Esti cea mai tare!

Ady pup sfatuitor de bine

Sa aveti un weekend super-extra-mega!!
Pup tote gagicile

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

elenus
n-ai nici o veste?

Mergi la inceput