Clubul "babelor" FIV-oase 17

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lyly cu mare drag zanica spun tot cam asa a fost si la mine prima consultatie,singura exceptie fiind prezenta dr Poiana ; dar pe care l-am ignorat complet si am discutat doar cu dr D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nah...acum sunt medici si medici...fiecare cu metoda lui de lucru.
sunt medici care isi aranjeaza in asa fel treburile incat pot raspunde personal pacientelor.

poate sunt eu mai disperata de viata,nu zic nu...dar prefer ca lucrurile sa fie clare si in caz de FIV nu m-as simti bine sa ma limitez doar la o convorbire telefonica...mi-as dori sa am scris in mail toti pasii ce urmeaza...dar dupa cum spuneam,sper ca asta nu este o problema de nerezolvat.

Mergi la inceput

Samira pai tu poti cere sa fii informata in ce modalitate doresti domnita. Nu cred ca au vreo problema sa trimita mail. Eu am preferat telefonic, stiu ca nu stateam doar la birou in aceea saptamina .

Mergi la inceput

ok domnita...m-am linistit
prefer mailul ...mai ales ca io nu-s prea grijulie cu telefonul.
si asa imi zice soata sa-l dau pe vibratii si sa mi-l bag in dos...poate macar il simt ca de auzit nu prea il aud cand suna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

eu, am ramas cu okii pironiti pe mesajul sabinei, care a zis asa, btw (sau hutza-hutza) ca de fapt a avut ET.. si chiar cu 2 embrioni bunicei, lipsiti de fragmentatii..
pai se poate, mai sabino, io acu scot bata
pai bravas, bine c-ai zis, deci nu e nici pe departe asa desperado situatiunea ta..uite, la urmatorul fiv, ICSI scrie pe tine..obligatoriu..eu zic sa te mobilizezi sau enervezi (ca atunci cu cariotipul) si sa te prezinti la usa, la dr. D, acu la sfarsit de martie..
who, knows, poate devii grecoaica..eu iti spun doar..protocol lung, protocol lung

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Nu as vrea sa se inteleaga ca din cauza acestor nemultumiri,inconveniente nu am reusit. Sunt constienta ca organismul meu e varza . Foliculii sunt putini, ovocitele si mai putine si embrionii..nu mai vorbesc. M-am mutat la Budapesta pentru ca m-am gandit ca daca embriologul nu e grabit sa plece poate au mai multe sanse embrionii mei.. embrioni pe care nu prea i-am obtinut de data asta.
Oricum bajbaiala care a fost la monitorizarea cand a lipsit PK nu mi-a placut si cred ca avut un efect negativ asupra procedurii.

Mergi la inceput

Stie sotul tau ce stie Eu cred ca fiecare stim ce avem nevoie, facem fiv pe banii nostri si slava Domnului exista liberul arbitru, asa ca alegem ce ne satisface cel mai mult nevoiele; so tu cere ce crezi ca ai nevoie si cum ai tu nevoie, ei o fac bine, nu o fac... NEXT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

cap nou aici

Mergi la inceput

adriana,sigur fetita...dar am tabarat pe tine cu intrebari ca ai facut FIV la ei si esti o tipa deschisa si obiectiva si nu ma trimiti sa sun la clinica si sa intreb lucrurile astea.

si mai am neshte sechele cu transmisul pasilor la telefon...de pe vrema cand facem FIV la Medlife si aiurita aia de "coordonatoare" trebuia sa ma sune sa-mi spuna cu ce doza sa merg mai departe si evident ca n-o facea...io o sunam in dracii cei mari si ea avea telefonul inchis.
intr-o zi era 8 seara si eu habar nu aveam ce doza tre' sa-mi injectez...telefonul aleia inchis...si am sunat la CallCenter si am facut un scandal de zile mari...muscam daca avem pe cineva in fata in momentul ala.
m-am cam razbunat ca vacaru' pe sat,ce-i drept...dar a functionat.
probabil ca fata de la CallCenter a sunat-o pe coordonatoare pe tel privat si m-a sunat coordonaatoarea in 2-3 minute...senina ca o floare ca un crin...cica "sunt in tren d-na X...ma duc in we acasa,la parinti...urma sa va sun cand ajungeam acasa"

asa ca sa ma intelegeti cu aversiunea fata de comunicarea telefonica.
nu spun ca asa e si la Bio...da io-s patita.

Mergi la inceput