Clubul "babelor" FIV-oase 17

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

a da! au papat si mama m-a intrebat reteta: semn de victorie

as veni si eu sa port o discutie cu dr. D. ma simt si eu incomod daca sunt mai multe persoane care asculta. si la ispasoiu a mai stat o asistenta. la pk stiti bine ca nu era nimeni.
voi vedea. in primul rand sa vad cum pica. ziceti ca vine la sfarsitul lui martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira m-ai inteles gresit, nu am zis ca eu m-as fi simtit bine in locul tau la consultatie cu toate persoanele care zici ca s-au bagat in seama. Si eu stiu ce vorbesc, cu cine sa vorbesc si rar am nevoie de intermediari. Eu am zis sa fie asta singurul minus/impediment la aceasta clinica , si restul(laborator,medici,protocol) sa fie perfect
Cand am zis ca am fost multumita de comunicarea cu ei, eu m-am referit la comunicarea pe parcursul intregii proceduri, nu a consultatiei in sine. Stiu ca coordonator este Laura, care este o persoana documentata, amabila, prompta si cu care poti discuta foarte usor. Eu am stiut mereu citi foliculi am, cit e estradiolul, de ce modificam sau nu doza, orice nelamurire/dubiu aveam gaseam pe cineva sa ma lamureasca ; si fiind primul fiv pe mine aceste lucruri m-au ajutat enorm si mi-a creat o stare de confort.
Uite sunt curioasa sa vad la consultatia de acum cine va participa si cum va decurge. Va spun ce si cum va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

olimpia,pe mine ma intereseaza ce spui

andrinate astept cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

da, da fetele, dati-va toate cu parerea, ca ma intereseaza foarte tare, care, cum e ..plusuri/minusuri, comparatii, de ce nu, daca a fost cineva in ambele locuri, orice considerati demn de mentionat..sunt buretzel
olimpia

le: lyly, gand la gand (p.s.: si eu cam pierd sirul retzetelor, dar raman mereu c-o pofta de numa'..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

olimpia dar cat s-a intarziat la punctie?
la mine PK a facut punctia la 36.30- aproape 37 de ore. simteam ca innebunesc de griji. a fost singura data cand mi-a intarziat o programare la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si pe mine ma intereseaza experienta fiecareia,cu plusuri si minusuri ...asa cum a perceput fiecare in parte lucrurile.

uite...iar nu-mi e pe plac faptul ca trebuie sa comunic cu medicul prin intermediari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Cu 30-40 minute peste cele 36 ore. La Budapesta s-a facut mai devreme cu 20 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,de Biogenesis era vorba ca au intarziat cu punctia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

lara,eu ma gandesc ca toate obezeaza..si imi trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Olimpia poti spune ce vrei zanica, si dupa cum vezi toate dorim sa stim si +/-, so don"t worry
Nu stiu ce vrei sa iti spun eu in schimb Poti fi sigura ca daca erau nemultumiri turnam tot , toate urmarim acelasi lucru
Ce stiu deja am scris deja, ma duc la consultatie sa discut exact toate aspectele si revin cu detalii.
Despre cum a fost la mine pot spune foarte usor: am avut in primul rand marele noroc sa ma potrivesc cu venirea lor in Romania si am inceput direct cu diphe in z21 ( fara ac in prealabil); totul a decurs conform planului, am avut punctia joi la ora stabilita si transferul sambata. Nu am avut o problema ca transferul a fost la 48 de ore, pt ca din pacate Dzeu nu m-a inzestrat cu ovocite multe si de calitate, si din 3 ovocite, in prima zi erau 2 embrioni si in z2 (48 de ore) am avut unul bun si unul mai putin bun. Deci aici am tras singura concluzia ca as fi riscat stand inca o zi, si nu mi-am mai pus problema cu transferul la 72 de ore.
Desigur ca sunt persoane cum e Samira care ajunge cu embrionii la blasto frumosi, si ea este indreptatita sa caute o solutie in acest sens; dar la mine din pacate nu este o optiune asa ca nu am o problema in acest sens.
Stiu o fata draga care a facut un astfel de fiv pe natural in acest an cu ei, si a reusit. Si da embriologul a venit special pt ea, si da a avut transfer la 3 zile. Acum nu stiu exact planul lor cu acest nou program, de aia ma si duc la o consultatie sa discut exact cazul meu si cum au de gand sa procedeze .

Mergi la inceput