Clubul "babelor" FIV-oase 17
Raspunsuri - Pagina 18

5ab1na spune:
a da! au papat si mama m-a intrebat reteta: semn de victorie
as veni si eu sa port o discutie cu dr. D. ma simt si eu incomod daca sunt mai multe persoane care asculta. si la ispasoiu a mai stat o asistenta. la pk stiti bine ca nu era nimeni.
voi vedea. in primul rand sa vad cum pica. ziceti ca vine la sfarsitul lui martie?

adrianaady spune:
Samira m-ai inteles gresit, nu am zis ca eu m-as fi simtit bine in locul tau la consultatie cu toate persoanele care zici ca s-au bagat in seama. Si eu stiu ce vorbesc, cu cine sa vorbesc si rar am nevoie de intermediari. Eu am zis sa fie asta singurul minus/impediment la aceasta clinica , si restul(laborator,medici,protocol) sa fie perfect
Cand am zis ca am fost multumita de comunicarea cu ei, eu m-am referit la comunicarea pe parcursul intregii proceduri, nu a consultatiei in sine. Stiu ca coordonator este Laura, care este o persoana documentata, amabila, prompta si cu care poti discuta foarte usor. Eu am stiut mereu citi foliculi am, cit e estradiolul, de ce modificam sau nu doza, orice nelamurire/dubiu aveam gaseam pe cineva sa ma lamureasca ; si fiind primul fiv pe mine aceste lucruri m-au ajutat enorm si mi-a creat o stare de confort.
Uite sunt curioasa sa vad la consultatia de acum cine va participa si cum va decurge. Va spun ce si cum va fi

Lara27 spune:
da, da fetele, dati-va toate cu parerea, ca ma intereseaza foarte tare, care, cum e ..plusuri/minusuri, comparatii, de ce nu, daca a fost cineva in ambele locuri, orice considerati demn de mentionat..sunt buretzel
olimpia
le: lyly, gand la gand (p.s.: si eu cam pierd sirul retzetelor, dar raman mereu c-o pofta de numa'
..)
to be continued..

5ab1na spune:
olimpia dar cat s-a intarziat la punctie?
la mine PK a facut punctia la 36.30- aproape 37 de ore. simteam ca innebunesc de griji. a fost singura data cand mi-a intarziat o programare la el.

samira33 spune:
si pe mine ma intereseaza experienta fiecareia,cu plusuri si minusuri ...asa cum a perceput fiecare in parte lucrurile.
uite...iar nu-mi e pe plac faptul ca trebuie sa comunic cu medicul prin intermediari.

olimpiadobre spune:
Cu 30-40 minute peste cele 36 ore. La Budapesta s-a facut mai devreme cu 20 minute.

adrianaady spune:
Olimpia poti spune ce vrei zanica, si dupa cum vezi toate dorim sa stim si +/-, so don"t worry
Nu stiu ce vrei sa iti spun eu in schimb Poti fi sigura ca daca erau nemultumiri turnam tot , toate urmarim acelasi lucru
Ce stiu deja am scris deja, ma duc la consultatie sa discut exact toate aspectele si revin cu detalii.
Despre cum a fost la mine pot spune foarte usor: am avut in primul rand marele noroc sa ma potrivesc cu venirea lor in Romania si am inceput direct cu diphe in z21 ( fara ac in prealabil); totul a decurs conform planului, am avut punctia joi la ora stabilita si transferul sambata. Nu am avut o problema ca transferul a fost la 48 de ore, pt ca din pacate Dzeu nu m-a inzestrat cu ovocite multe si de calitate, si din 3 ovocite, in prima zi erau 2 embrioni si in z2 (48 de ore) am avut unul bun si unul mai putin bun. Deci aici am tras singura concluzia ca as fi riscat stand inca o zi, si nu mi-am mai pus problema cu transferul la 72 de ore.
Desigur ca sunt persoane cum e Samira care ajunge cu embrionii la blasto frumosi, si ea este indreptatita sa caute o solutie in acest sens; dar la mine din pacate nu este o optiune asa ca nu am o problema in acest sens.
Stiu o fata draga care a facut un astfel de fiv pe natural in acest an cu ei, si a reusit. Si da embriologul a venit special pt ea, si da a avut transfer la 3 zile. Acum nu stiu exact planul lor cu acest nou program, de aia ma si duc la o consultatie sa discut exact cazul meu si cum au de gand sa procedeze .