Clubul "babelor" FIV-oase 17

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Adriana, da si tu mai multe amanunte despre fiv-ul ala pe natural. Mie la Biogenesis mi-a placut, dar chestia ca embriologul sta doar cateva zile nu mi-a convenit. Acum cum e? Tot asa? Cu cine te duci sa vorbesti, cu Dr.D?

Mergi la inceput

Adi stii deja cat ne dorim si mai ales cat ne straduim sa fim ca tine. [
Vedem noi pe urma cat e de greu.

Mergi la inceput

Trebuie sa ma laud si eu cu bucatareala... Am facut supa crema de legume
cu crutoane si tocana de cartofi( de post ,pentru husband) si pentru
mine ostropel de pui( eu sunt mai pacatoasa, postul asta pas).
Eu cand plec in afara sufar foarte tare dupa ciorbe si supe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

io va spun sincer ce nu-mi place la Biogenesis:ca se baga in seama pre multa lume cu tine in cabinet.
adica in afara de mine si dr.mai erau inca 3 persoane in cabinet...iar una dintre ele chiar vroia sa-mi ia dosarul din mana si sa-i arate medicului ce considera ea.
nu asa...imi pare rau,asa nu-mi place.
am si eu gura sa vorbesc,nu-s handicapata...nici emotiva...normal mi se pare sa vina sa te intrebe inainte de a intra in cabinet daca ai nevoie de traducere,de ajutor sau mai stiu eu ce...sau sa intervina daca te vad ca nu te descurci.

Mergi la inceput

olimpia,doamna gospodina,felicitari sotului ca tine postul.
si eu il tineam inainte sa-mi cunosc soata...acum nu mai pot din cauza lui....nu ma omor eu sa mananc ce-i gatesc ca nu prea e pe gustul meu...da de gustat tot trebuie sa gust cand prepar.

parca mi-as face si eu o supa-crema de dovlecei diseara...mai am 4 dovlecei la congelator,un pachet cu vinete,2 pachete cu visine si unu cu ardei kapia copti si vreau sa le termin in max.2 saptamani ca sa dezghet congelatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira asta sa fie domnita cea mai mare problema a noastra, ca se baga fetele alea in seama la consultatie.
Eu am fost foarte multumita de comunicarea cu ei pe toata perioada fivului, nu era ora din zi si sa am vreo nelinste si sa nu am cu cine vorbi/sfatui.
Olimpia cam ce amanunte in afara celor spuse deja te-ar interesa in mod special?

Mergi la inceput

adriana,suntem diferite si te cred ca te-ai simtit ok in stilul asta...dar,uite, mie nu-mi e pe plac genul asta de abordare.
de asta am si intrebat la topicul de la Bio cine e coordonator de program...ca sincer iti spun nu am inteles cine era ce pe acolo in prima faza.
hai...daca rolul doamnei in costum roz care s-a asezat langa mine l-am dibuit... nici acum nu am reusit sa inteleg care era rolul asistentei in costum gri care statea in laterala biroului si a medicului grizonat din spatele lui dr.D.
asa "aglomeratie" este si cand mergi tu la clinica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ioana
fetele mi-au plecat parintii. gata vizita.

Mergi la inceput

sabina,i-ai impresionat au ba???

mie parca mi s-a facut frig.
sotzulache s-a cuibarit in "dormitorul lui Bebe" si vad ca l-a luat somnul.

Mergi la inceput

Adriana intre timp am mai citit la fiv la Biogenesis.
Nelamuriri:
-embriologul vine special pentru fiecare caz?.. ca daca e natural ..e natural .. fara Ac ,la mine am vazut ca foliculul dominant a crescut ca prostu' in primele zile si daca nu e embriologul...
-nu-mi place chestia cu embriotransferul la 48 h. Eu la ei am avut
2 embrioni de 2 celule A. Tu? Daca ii mai lasa o zi poate erau mai vigurosi.
- nu mi-a placut ca nu au respectat ora punctiei.
- a fost foarte stresant ca embriotransferul se face cu vezica plina si nu s-a respectat de asemenea ora...asa ca pe mine m-au trimis sa-mi golesc vezica jumatate
In rest doar de bine.. Mie mi s-au parut profesionisti si monitorizarile sunt mai atent si mai responsabil facute decat la unguri.
Dr.D este super , ca si dr. Pk de altfel
Diferenta:exuberanta balcanica si sobrietatea vestica.
Ce doctor imi place mai mult? Nu mi-am propus sa-l iau acasa pe nici unul,am vrut sa fac copii cu ajutorul lor.. N-am reusit.. deci?
Stiu ca vorbesc singura neintrebata..dar vroiam sa-mi dau si eu cu parerea.

Mergi la inceput