Clubul "babelor" FIV-oase 17

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

samira woman si eu merg in magazinele de copii si tanjesc la diferite hainute si jucarii.
in legatura cu motul eu zic ca e arhisufiecient ce ai luat. si eu am inceput deja achizitiile si mai am mult timp pana la mot:) nu scriu aici ce aam luat pentru ca mi-e ca citeste cumatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

buna dimi,

la noi e un soare cu dinti..ceva cam asa..
declar start sezonului de optimism, am zis!
frigi' e burdusit (I love you mom'), hubby e putin racit, iar eu ..eu imi spun: "iesi copila cu parul balai si rade la soare, doar, doar s-a indrepta vremea..si vremea se-ndrepta dupa rasul meu"..
Sabina, prietena mea de peste munti..imbietoare atmosfera din kitchen-ul tau..vin si eu la o cana de cafea si oleaca de mucenici moldovinesti..de ai nostri nu zici nimic, nimic? ca ti-am pus link cu atata drag..si sunt buni, buni..ask also Ana
adina, sar'na, you are too kind..sanatate pushtiului condimentat
I'm arround..

to be continued..

Mergi la inceput

o dar eu stiu mucenicii minciunele.
la noi sunt considerati a fi o varietate de gogosi si se pot face in orice moment al anului.
eu te astept la iasi
cand ai drum, timp si chef imi spui si eu te primesc la o cafea, ceva dulce si o bucatica de merinde:)
bineinteles si la o vorba

Mergi la inceput

sabina, mie-mi place-n Targul Iesilor, am fost de vreo 2-3 ori, in delegatie, stat la Imparatul Roman si Ramada..de-a fi sa ma mai aflu-n zona..dau un semn de viata negresit..sa vedem, poate ma prezint direct cu cadouri pentru bebelashi..ai tai, desigur..
desigur, e noul cuvant preferat al nepoticii mele (3 ani) ..intrebi: ai mancat raspunde:desigur (nu mananca mai nimic)..mergem in parc sa ne plimbam? raspuns: desigur etc., etc.

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu vreau doar sa va spun ca in sezonul 8 din Dr. House fiecare pacient a varsat sange... In fiecare episod cineva a facut chestia asta. In alta oridne de idei, imi place ucraineanca si sper sa si ramana impreuna House asta cu ea, doar nu se termina serialul de tot si el ramane singur cuc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Mi se pare ca sezonul 8 de la House va fi ultimul

Mergi la inceput

eeeyyy, Ana celor 100 de zile, cum dai tu din casa
bien, voi urmari in continuare cu maxim interes, as always..deci sa-nteleg ca te delectezi cu episoade din House..btw, sabina, n-am reusit sa ma-nregistrez (inca) pe vplay, apare tot timpul nume user not available sau ceva cu adresa de mail ??? pretty damn annoying, dar o sa mai insist..anyway
aadina, salute, deci vasazica intr-o sapta vei fi pe baricade..yup, season 8 e ultimul

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

anushca,pe tavita o las pe mama copilului sa puna ce vrea.

eu o sa mai cumpar doar un banut din argint pe care o sa lipesc,cu ceara din lumanarea de botez, suvita de par taiata si legata cu fundita rosie...si o sa o pun intr-o cutiuta minuscula din argint-am vazut eu unele frumusele tare.

Mergi la inceput

ceva cu adresa de mail tre sa fie.
aadina multa multa bafta
anaasta doar stii cum in serialele astea de fiecare data pacientul trebuie sa intre in coma si sa scuipe singe, eventual si prin urechi...
cred ca s-au facut niste studii si asa "da mai bine". mie mi-ar putea povesti...nu e nevoie sa-mi si arate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Oops, Lara... Anyway, are moaca simpatica House in episoadele alea... Eu am inceput cu sezonul 8 si ma intorc la primul. La TV nu prea l-am vazut pentru ca se difuza prea tarziu pentru mine...

Mergi la inceput