Clubul "babelor" FIV-oase 17
Raspunsuri - Pagina 15
samira33 spune:
ana,am vazut prima data cand m-ai intrebat de lustrant si am uitat...am vazut si a2a data si am uitat...dar acum mi-am adus aminte...deci
este un spray mare alb cu capac verde pe care scrie cu negru:
PERFECT PLANT
LEAF SHINE BRILLANT
apoi sunt niste poze cu plante verzi
si mai jos mai scrie tot cu negru
the most used leaf shine
by professionals world wide
il gasesti la raftul cu solutii,bete,pudre fertilizante.
Lara27 spune:
Ana, got ya..kidding, kidding girl...oricum pe TVR ma uit la S4, pe RTL la S8, am vazut nenumarate episoade, de nenumarate ori, recit din ele fara probleme...deci, chiar nu conteaza...so, incepi cu S8... ntz, ntz..pacat, ca pierzi din savoarea personajului..acolo deja e..resemnat..mie primele 3 mi s-au parut parca mai savuroase..si vezi si tu, spre final, scenaristii au ajuns in pana de idei, cred ca li s-au terminat bolile..
to be continued..
anaasta spune:
Sami, gracias... Din ce magazin il cumperi tu?
Pai, da, Lara, ca acum toti au diagnostic de inceput vasculita...
adrianaady spune:
Buna dragelor
Lara sport dintr-ala cu stat intinsa si masaje multe imi place si mie. Iti scriam zilele trecute ca reincep sa ma uit la dr House, si sa stii ca am trecut de ep 6 din sez 1 ( azi noapte pe la 02.00 ) si e tare fain, preconizez ca intr-o luna, doua ajung la sez 8
Sabina Iasi e un oras foarte drag mie, mama e din Moldova si avem foarte multe rude in Iasi. Cand eram mica cel putin o data pe an veneam o saptamina in Iasi, imi placea tare mult padurea aia de la deal din Iasi, cum ii zice?
Anaasta e micut AMH tau, dar am invatat in toti anii astia ca orice e posibil, asa ca merita incercat orice/oricat si oricum. Asa ca sus pe cai si dai bice, ca nu prea este timp de pierdut
Samira nepotelul cred ca e un norocos cu asa o nasa
Btw Lara am si eu o nepotica de 3 ani, care este sufletul meu din clipa cand s-a nascut, o frumusete cu ochii mari albastri, un nas mic si o gurita rosie; o minunatie de copil
adipapazi spune:
Samira, iti dau toate sfaturile.
Am mers la spital si e cat p-aci sa ne reinternam.vdm maine, azi suntem sub obs. Toata ziua fac curse intre casa si mlf.
Samira, ce tricicleta ai gasit?
La jocuri nu maintrece nimeni, abia astept sa te ajut, cum ziceam, o facem lata dupa bunavestire.
Foarte bune sunt: antemergator, nu premergator, o ratza sau ceva care se impinge de maner si face mac mac ca sa isi dezvolte mersul, carticelele cu zgomotele animalelor din care am luat de la carrefour una superba q doar 25 de roni si restul ne orientam la face-ul locului.
samira33 spune:
eu imi doresc mult o finuta...am 3 fini dar toti baietei.
dupa-amiaza mi-am propus sa "gradinaresc" putin:am de schimbat 3 ghivece-la Ficusi si la o Dracena si o operatiune mai complicata cu un Pothos catarator care a crescut excesiv de mult...l-am infasurat si rasfasurat pe arac dar nu mai are loc.
treuie sa-i desfac cu grija toate firele...sa pun un arac mai inalt si sa le infasor la loc.
sper sa nu-i rup vreun fir.
samira33 spune:
adina,Doamne-ajuta!poate scapati de internare.
trici n-am cumparat inca...dar am tinut minte ce mi-ai spus tu cand cautai pentru Piscoti:ca tre' sa aibe rotile din cuaciuc,ghidon din ala cu care sa controleze parintii directia,suport pentru picioruse daca nu stiu sa pedaleze inca si daca se poate si cu cosuletz de depozitare pe undeva.
am vazut ca la Lumea Copiilor sunt destul de multe modele.
mi-ar placea sa gasesc din ala cu Cars dar nu-i obligatoriu sa fie numai din ala.
samira33 spune:
sa incerci sa-mi descrii si mie cartea aia de la Carrefour...poate ma duc si o iau si eu maine.
Lara27 spune:
ady, yey girl, mi-emi place serialul House, dincolo de medical stuff, pentru ca e smart, e altfel si-n timp, ajungi sa-ndragesti personajele..sunt mandra de tine ca l-ai (re)descoperit..
uuufff, nepotica mea, e leit firea mea, o zanica, un mormoloc super funny, fara stage fright, o mare figura, comunicativa, vesela, sociabila, agera, ce mai, copie la indigo...toata lumea zice, ca parca eu am facut-o (spre disperarea lui sis' in law, va inchipuiti..)..a fost love at first sight si pentru ca e super isteata si fascinata de trusa medicala de jucarie primita si ii consulta pe toti non-stop, ma gandeam sa o incurajez si ajut, sa devina medic, daca asta isi va dori
padurea aceea din deal, din Iasi..la Copou?? ne lamureste sabina negresit dupa ce devoreaza perisoarele by sami..
ana, sabina, am si eu cont activ pe vplay..thx, girls
to be continued..