Clubul "babelor" FIV-oase 17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

jjjjeeeezzzz, da' ce talent sunt dom'le, la povesti, la ceas tarziu de seara..am editat si split-at fifty-fifty ..parca-i mai lizibil asa

Ana..vinitura mica..hai, te tzuca fata
Cris, iertare, mi-am amintit instant, de cum veni vorba de.. "tu Ardeal, tu Ardeal, iti suntem osteni..templu sfant, templu sfant, Muntii Apuseni"..ca n-am zis nimic de intrebarea ta, dar stiu ca era ceva complicat si eram post migrena..deci, indurare..sper sa te fi hotarat intre timp
btw, gineco tau n-are nicio treaba cu fiv-u, asa ca parerea lui e facultativa si optionala->> deci da-l incolo... madam Uschi, bag de seama ca vorbeshte dupa ureche, nu concret pe datele tale->> deci ramai, soro, la parerea lui PK si dr. Avram..eu asta-s face

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Lara, darling bine ai aparut. se vede ca ai fost la "post" de taste si acum ai dat iama in ele
vreau sa o vad si eu pe ioana la teveu
adipapazi nu vrei sa ti-l trimit si pe d-nul scart sa il bagi in programul de scos muci + alte tratamente ?!? ca tot ai antrenament. Multa sanatate pustimii, sa se faca repede bine.
Eu astept primavara, soare, floricele, pasarele ...
Intre timp poate vine si Mos Ene, ca de cand cu gatitul in miez de noapte nu mai stiu cum e sa ma culc devreme. si azi am program super-full: curatenie pe repede inainte, pregatire party, curatenie de dupa party ...
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Qiao,, ma gandeam azi, printre o poza de tort de post si una de flan de ciuperci, ca desi ti-ai ales un nume virtual cu sonoritate si toata greutatea unei dinastii, tinand cont ca respiri oxigenul rarefiat al inaltimilor olimpiene, parca mai potrivit era unul de zeita greaca..o Artemis sau o Hera..eu, oricum ti-aduc ofrande, pentru mine esti zeita absoluta a gatitului nonconformist, ceea ce, venind din partea mea, se vrea a fi un mare compliment (nu mai sunt foarte sigura de ce si cum zic, daramite, de ce si cum iasa)..
Adina, mai intai, la vremuri mult apuse, iti admirai condeiul vesel in d'ale fiv-ului, apoi, pustimea cu nume de sfinti parinti si porecla condimentata, acum..devotiunea in rolul de sef de trib..needless to say..ca-mi doresc sa devin copia ta fidela in aste indeletniciri+ sifonierul Coco ...aahh, si vezi ca nu-i fitil, e adevarul gol-golut,dah? cross-my-heart-and-hope-to-die-if-I-lie
la intrebarea cand: as soon as possible (a.c.)
la intrebarea unde: don't know yet (HU, A, GR), da' cine le mai numara?

to be continued..

Mergi la inceput

Sami, intrebarea ai' din deplasare cu "medicul drag sufletului tau" era quiz??? ca io stiu raspunsul, da' intai vreau sa ma informez care-s premiile si nu voi' cumva sa ma (auto)retrogradez (am invatat si io de la qiao..)

le: vad ca bat campii de una singura..care-i oare analogia intre "logoree" si taste..tastoree, yup, confirm si declar tastoree..nighty night

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Neata,
O floricica si pr cris!
Lara, abia astept sa te vaz mama. O sa ma bati cu varfbsi indesat la capitolul devotament. Esti scrupuloasa, puternica, a,bitooasa, de perseverenta nu mai vb. Oricum, cine nu ar avea aceste calitati,si le-ar activa instant cand ar aparea bebeii.
Fug la spital. Respira chimenu' ca naiba. Parca vaz ca iar ne dam pe hidrocortizon.
Va imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

buna dimineata
Lara eu am bucataria plina de ustensile argintii dar uite mai e un tablouas, mai e o culoare de la perdea, mi-am pus f putin problema sa fie masina argintie. si nu e deranjant la ochi. ce-i drept eu am bucataria mai mare oleaca decat standardul (nu stau la casa). mi-am luat apartamanetul strict pt acest considerent desi nu-mi place sa gatesc. eu am si ficusul in bucatarie:)

dar mult mai mult decat asta nu-mi place sa ma fraiereasca astia din oras care-mi vand o ciorba pe cat costa o oala de ciorba. nu suport. ma simt jefuita.
eu ii dau sotului pachet (cand pot!!!) desi are cantina la el la serviciu strict din cauza ca mi se pare ca e jaf pe fata.
am o masa rotunda si maricica in bucatarie unde abia astept sa-mi vad copiii cum se intind dupa cana de lapte.

va pupizez si eu, va doresc o zi minunata. azi pe la noi prin zona cica ninge, imi vin parintii pana la urma (stiu sa negociez) si uite am emotii pentru ei pe vremea asta schimbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata dragelor.

plec si eu la biserica si apoi la treaba.

va pup si va doresc o Duminica linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

'Neatza!

O duminica frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

qiao,te rog sa-mi spui si mie de unde ai cumparat tacamurile cu ventuza pentru copii.

ma pregatesc de motz...pana acum am in plan:

-tricicleta cu roti de cauciuc,maner control parinti,suport pentru piciaore.
-carti de povesti personalizate.
-carte cu ferma animalelor cu sunetul fiecarui animal.
-vesela din aia de care a cumparat qiao.
-rama foto cu kit amprenta palma si talpa.
-un rand complet de hainutze.
-jucarii de care o sa ma invete adina sa cumpar.

o mai trebui ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu cred ca e ok asa, Samira. Eventual vorbeste cu mama copilului despre ce ii puneti pe tava. Sunt cazuri cand parintii uita in valtoarea evenimentului si n-au la ei carti, pixuri etc...

Te rugasem cateva pagini mai incolo sa imi spui cum se numeste lustrantul acela pentru plante, de la ce firma si eventual de unde il cumperi tu - probabil ai scapt mesajul din atatea postate in termen scurt. As cauta si eu aici.

Mergi la inceput