Clubul "babelor" FIV-oase 17
Raspunsuri - Pagina 12
anaasta spune:
Sami, sunt si eu socata, cum sa se iste asa un scandal dintr-o amarata de iesire de 8 Martie? Si stripperii aia ce importanta au, ca doar nu s-a destrabalat prietena ta cu ei pe acolo... Doamne, ce barbat!
Adriana, da, m-am hotarat sa fac macar una cu o stimulare usoara, asa cum a zis PK (el a zis sa incerc, in functie de cum raspund, maxim 3). Daaaaa, al meu AMH este mirificul 0,07. Cand imi sun doctorul sa ma programez ii aduc aminte mereu "Stiti, eu sunt aia cu James Bond AMH" . De-oi ajunge la FIV, mi-e ca nu produc oua.
Cybele, tu ce mai faci?
Qiao, felicitari .
Balanta, tu cum te mai simti? Piticotii ce fac?
Sabina, o sa prestez si eu ciorba si mucenicii lui Sami dupa post si voi reveni si eu cu impresii ca vad ca au succes la toata lumea.
adipapazi spune:
Good morning, good afternoon and good evening, parafraza dupa truman.
Multumim de compatimiri, sunteti niste babe tare grijulii.
Io nu am inteles care stripperi, unde s-a produs destrabalul, cine e dobitocul care o cearta pe nevasta de ziua femeii. Dar ma lamureste sa,ireta telefonic.
Andrei, bebe de mami vreau, este bine, papa si cate 10 ml la o masa, ea se mulge cu disperare,pana ii sar okii din cap. Samira, i-am transmis ca esti maestra chimenului si a anasonului si sa te trimita la cratita fara nicio ezitare, ca vaz ca iti sade tare bine.
Bai, sa vedeti cand o veni sezonu' de muraturi ce o sa ne retetizeze samira.
Azi am evadat nitel in oras, m-am scapat la o bluza marinareasca, ocazie cu care am constatat ca pana la dulapul coco, am de recuperat cel putin un raft de tricouri si unul de bluze si bluzite, ca bate vantul rau de tot. Nu mai stiu nici macar ce stil smuls se mai poarta, care mai e trendu etc.io stiu numai trendu laringitei in ultiml timp
Aristico, cand pleci la taifun?
Elenusho,
Qiao, la multi ani!
Ioana, ce fgace burti burtinel?
Balanta, welcom to slowly loosing weight women club! Dar daca putui eu sa slabesc fo 40 dupa sarcina, poti si tu. Cu eforturi maxime, maxime am zis, dar o sa poti. Pana una alta, pup outzele din burta ta( ce stresata mai eram in sarcina daca i-au coborat ouale lui i, daca se vede echografic!!!) si stai cuminte la pat.
Lara, tu cand mai faci un fiv si unde? Ca pierdui sirul. Buna faza cu poseta si gonalul. Dar cand ramai gravida, te pfaci ca nasti la o clinica privata, iar cu 3 z inainte de razgandesti si de banii aia iei poseta si nasti la unul de stat.
Adriana, looana, olimpia, anaasta, o floare pt fiecare.
Daca am uitat vreo fata, sunt o baba ramolita si ma iertati. Va pup pe toate si va iubesc negresit.
Pe mosh nu il bag in seama ca ma ignora si nu compatimeste cu fratele nurorii lui.
Stiti bancul cu babele ramolite? Se duc 2 babe la clementina, baba no 3. Dupa cateva minute, cleme zice: sa va servesc cu o cafea. Peste o juma de ora, zice iar: ce nesimtita sunt, nu v-am dat si eu o cafea. Beau babele cafeaua a doua, apoi cleme zice dupa alta juma de ora : ce nesimtita sunt, nu v-am dat o cafea. Dupa vreo 5-6 cafele, pleaca babele musafire. Pe drum, una ii zice celeilalte: ce nesimtita si clementina asta, mu ne-a dat si noua o cafea cat am stat la ea. La care cealalta baba: ai fost la clementina si pe mine nu m-ai luat????
Hai va pupez si fug la trib. Sunt skimbul 3: am open bar in noaptea asta, cu suzete, nebulizari cu adrenalina, laptic, apa, sirop de tuse, extractii de muci etc.stroboscop imi mai trebuie.
adipapazi spune:
Cybele si sabina, sunt o vacoleta care va uitai in enumeratie. Asa ca va pupa clementina inmiit.
Samira, 'zdai seama ca azi implinim 2 ani de cand ne conoastem la moace?ca beam si ne injectam la robert acu 2 ani pe vremea asta?
Lara27 spune:
Hiya girls
eu azi am calatorit, am fost pe la ai mei, m-am giftuit si am primit cadou un tablou superb pe care-l admir de atunci non-stop..am doua spot-uri unde l-as putea expune si oscilez, fara a ma putea decide..deh, balanta (Loretta, Balanta va salut)
de juma' de ora citesc, citesc si..m-am hotarat sa intru-n greva..nu mai dau click pe niciun link, care ma va duce spre alt preparat comestibil, ca simt ca lesin de pofta..pe cand ma hotarasem iremediabil, a pus Qiao (btw, congrats, u r my champ) link-ul cu tortul...jjjjeeezzzzz, o sa-l fac de indata ce-mi iau forma d-aia
hm, eu in bucatarie ma relaxez, intru rar, de obicei, dupa un pahar de vin sangeriu...glumesc, iertare..adevarul e ca, rar ajung acasa inainte de ora 18-18.30, de obicei franta si vlaguita de diverse tehnici corporatiste aplicate timp de 8-9 ore asupra mea..de unde admiratia nedisimulata pentru mobilizarea exemplara a lui Qiao apoi, cu mancarea traditionala eu nu ma impac
prefer bucataria mediteraneana (italian cuisine, greek, cipriota, spaniola, etc.), legume multe, peste, fructe, mancaruri usoare si aromate (oregano, busuioc, rozmarin), olives, etc... anul trecut, in Viena am descoperit bucataria syriana si as manca oricand din bunataturile lor (mai putin dulciuri, pt ca sunt foarte dulci)..adaug si libaneza, japoneza..
va dati seama, in Hungary, pe perioda fiv-ului, cum faceam slalom printre milioanele de sosuri, dresaturi, ingroseli..mi se parea ca toata mancarea se ineaca in sos..
Ana, da, in Ardeal la noi, mucenicii fetelor se transforma intr-un fel de gogosi (cu iaurt in aluat), buni, buni si le spune..minciunele->> nah, link-ul, sa poftiti si voi..ardeleneshte:
http://barbatlacratita.blogspot.com/2011/02/gogosi-din-iaurt-minciunele.html
eu, oricum, sunt un mai bun consumator, decat producator..
va urma..
to be continued..
samira33 spune:
adino,bag de seama ca esti nevorbita
doar 2 ani???nush' de ce parca am impresia ca-s mai multi.
adeca 2 ani de cand ne-au furat masina la Budapesta.
si eu sunt pusa pe cumparaturi...azi am cumparat haine de copii.
nu v-am spus ca mi-a fost rusine...sa nu ziceti ca m-am dus cu capu' definitiv.
cand ma duc la cumparaturi mereu ma duc si pe la raionul cu haine de copii...si azi tocmai aranjau colectia noua de la Disney si am cumparat o salopeta de fetita din blugi cu curea roz si o vesta turqoise de baieti.
oare o sa ajung sa cumpar vreoodata si pentru odraslele mele hainute???
sa te gandesti bine ce ma pui sa cumpar de la Noriel...ca pe 12 Mai tai motu' nepotelului.
i-am zis si eu Laurei ca bucataresc pentru ea.
anaasta spune:
Sami, o sa ajungi sa cumperi hainute si pentru ai tai, ai sa vezi.
Lara, vezi ca stiu? Mi-am adus si eu azi aminte ca sunt minciunele. Anyway, tot din Ardeal si eu, aci-s vinitura numa'...
Lara27 spune:
Sabina, woman, cata harnicie..am ramas muta de admiratie..oricum, tot nu te-ai abtinut sa strecori pe ici colea cate-un mic IgG, asa, ca sa nu uitam cumva care-i scopul intalnirii...apropos, musai sa te-ntreb, perisoarele alea ale tale cu verdeata, au ANA?? le-ai testat?? sau e sub 1/100
woman, you know I love you, asa ca nu da, soro, cu facaletzul lui Qiao, daca e sa dai cu ceva dupa mine, musai sa fie mucenici moldovenesti, dah? hai, ti pup
uuuupppppsss, uitasem, vad ca ai aflat si tu secretul reusitei, embrioni si endometru buni si gata, asta-i toata ciocolata
ntz, ntz..nu dezvolt, ca voi merge personel (sic), sa-mi comunic opinia 'peste hotare'
tuturor, senk iu, senk iu pentru sfaturi legate de aparatul facator de minuni (paine, blat si aluat); pe mine, genul asta de bucatareala ma-ncanta->> in care indesi neshte chestii intr-un obiect, mergi si relax apoi 1.30h->> iar dup-aia, hai la tata, papa-i gata
apropos, ady, asta-i si genul de sport care-mi place cel mai tare, cand eu zac in toata splendoarea intinsa pe masa de masaj si neshte aparate si maini dibace ma modeleaza intru formele Laeticiei Casta
deci, sondez piata aparatelor de facut paine..ahhh, Sami, ochioasa mea surioara intru suferinta-n RIF->> si cuptorul, plita, hota si frigi mele sunt argintii->> aparatul trebuie sa fie musai n'sync, altfel simtul estetic exagerat al balantelor este indefinit perturbat de lipsa de omogenitate cromatica din bucatarie
Ioana, sweetheart, pai tu esti vedeta si nu zici nimic?? next time, vreau un heads up, neaparat din time, si imi voi alipi privirea "verde taioasa" ca a lui Stefan cel Mare, de ecranul tv-ului, doar doar se va transmite pana la tine gandul bun..promit ca fac si cu manuta
eeehhh, o noapte frumoasa, calduroasa si pufoasa va doresc la toate
big hugs & kisses
Lara
to be continued..