Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

N-am apucat sa va spun ca de ziua Marei am pus iar treptele de la patul de sus. Atat s-a rugat de noi incat nu i-am putut rezista. Am facut un set nou de regului: in timpul zilei are voie sa se urce in el doar pentru somn si nu pentru joaca, Dav are accesul interzis (am si gasit o modalitate de blocare a scarilor pt asta)... iar daca Doamne fereste se trezeste cu el vreodata sus sa ne cheme pe noi si sa nu incerce sa-l coboare singura. Nu respectam regulile, revenim la pozitia initiala. Avem 3 zile deja si lucrurile merg bine. As indrazni chiar sa spun ca am scapat definitiv de tzarc. E asa incantata si-a creeat acolo micul ei univers, locul ei... doar al ei.

Cand ii bag la culcare stau cu ei in camera pana adorm, in patul de jos. Ma ghem,uiesc in partea de jos a patului, cumva la picioarele lui David. Nu ma asez langa el tot de frica sa nu starnesc gelozia Marei. Si mi-e asa drag de el ca vine langa mine, ma ia de gat, ma pupaceste... isi ia portia de dragoste si pe urma se duce la locul lui pe perna si se culca.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

nu prea a fost chef de barfa in we...se vede ca v-ati luat doza la intalnire

eu sunt iar racita moarta...de abia imi trecuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza fetele!

ce chiul ati mai tras in wend... dar astept intamplari savuroase... care sa justifice lipsa de viata a forumului

ale12, de fiecare data ma dai pe spate... ce pot sa zic, multa sanatate si... nu vrei sa incerci ceva de fortificare sistem imunitar???

nyny, felicitari si bravo pt solutia gasita... sa functioneze fara rateuri!

noi azi asa... Ela tuseste in draci, ieri am obligat-o sa ia un ceai de ceapa si n-a vrut, azi a zis ca bea orice! numai sa-i treaca, a ramas acasa... Kay si el behaitor, dar l-am dus la gradi, pe motiv de tuse mai rara... fara febra! dar cu buza sparta si cu 2 cucuie in frunte...

si ieri (asta e un cra) a vrut un lapte cu gris... si de regula imi scoate din sertar pachetul cu ce vrea el (gris sau ovaz sau altele), mi-a scos punga de gris, am zis ca nu, ca car ca mar, si el nu se lasa si scoate din dulap si castonelul in care ii fac de obicei grisul! a ratat doar laptele din frigider (ca sa avem toate ingredientele), dar sigur invata ca grisul se face cu lapte ... in curand... evident, n-am avut de ales, i-am facut grisul...

si... tot wend-ul mi-am tocat marunt sotul... ca nu face mai nimic in casa (asta dupa ce vineri un coleg dupa ce-a mancat desertul servit de noi fetele s-a dus si si-a spalat singur farfuria! si cana!) si cum ziceam dupa, mi-am tocat marunt sotul ca nu face mai nimic in casa, nici gunoiul nu-l duce (zice ca suntem doua ar trebui sa ne descurcam!) si ca nu va duce gunoiul pe motiv ca-i pica chestiile... si m-am enervat rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Alexa multa sanatate

Nyny mi-a placut cum ai "tratat" situatia cu patutul

Ruxita tu stii ca ai baiat destept, nu? sa nu te miri ca intr-o zi se va duce la aragaz sa gateasca

Noi am fost la mare ieri, e doar la o ora distanta de noi, am spus sa facem o plimbare ca ne-am saturat de stat in casa; nici nu m-am asteptat la asa reactie din partea Arianei, ea vroia sa intre in apa, sa se joace, mi s-a parut foarte entuziasmata.

O saptamana usoara sa aveti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Nyny am uitat sa spun ca imi place cum scrii tu de copiii tai, tare frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Nyny am uitat sa spun ca imi place cum scrii tu de copiii tai, tare frumos

Subscriu!
Transmiti o stare de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata,

Eu bag deja cafea, ca m-a trezit princesita la 4(lapte, ofc...foame mare in cartier la noi ), si n-am mai reusit sa adorm, asa ca v-o pastrez si voua calda, pana cand va treziti!

Dece...tare frumos gestul si cuvintele lui JM!

Simply... asa este, cum ai spus, nu prea am ajuns nicaieri fara iris, asa ca mi-a facut tare bine. Macinici...din aia fierti fac si eu, cu ei v-am.."ademenit" ieri dimineata.

Ruxita...sorry de faza cu pozele. Bine ca ai reusit sa ajungi la o intelegere cu Kay, si sa eviti ambitiile. Ora zgomotoasa....nu avem, cu precizie, o ora, dar sunt momente cand o apuca pe princesita spumele, azvarle tot din mana, tipa, isi cauta pricina, cum se zice...si mai si spune, printre azvarleli: "Ne'vi, ne'vi.."...(am mai intrebat-o eu, cand facea asa.."Ce ai mami, ce s-a intamplat, ai nervi?!", si acu' stie, si ma taxeaza...)

Lorex...sa-ti fie de bine dezmatzul! . Cu jeansii.. de compasiune, da' n-o merit, ca n-am servit. Mi-a zis omul treaba respectiva, am facut si eu okii mari, si am aplicat tactica minimei rezistente. Aka...i-am zis Da, da...o sa ii punem la inmuiat..da, da...tralala...dupa care i-am facut uitati jeansii preferati vreo saptamana (poate si mai mult..)prin cosul de rufe....Pana s-a sesizat, i-am explicat ca efectiv n-am avut vreme de ei, si ca tb sa stea la coada, la servicii, sau poate sa si-i spele singurel, asa cum doreste si cum ii place, daca-i vrea asa tare....si i-a ..."executat" singurel.

Atlantique....cum ati petrecut aseara? Alex cum mai este, cu viroza? Achizitii...hmmm, pentru mine...o geanta, pana la urma. Fetelor le-am luat mai multe, ca deh....nu m-am putut abtine.

Nyny...sorry de perioada aglomerata si agitata! Am vazut puii in poze, cat sunt de frumooosi! Marutza e o adevarata domnisoara, ce mare pare, ce atitudine are......iar tortul....speechless sunt, ce frumos a aratat, si cred ca a fost si tare gustos!

Ana...sorry de agitatia lui Stefan si de treaba cu chlamydia. Bine faci ca repeti analiza, mai alea ca spui ca este exclus sa ai asa ceva! La shopping....e posibil sa fi fost eu, ca am bantuit ceva timp prin baneasa....deh...mi-am tot clatit ochii prin magazine... doar plecasem la..."terapie" . Imi pare tare-tare rau ca nu m-ai oprit, eu nu te-am vazut (bine, eu sunt si usor mioapa, plus ca eram maxim absorbita de toate cele...). Da' intreb si eu ca Dece()...."Si cum aratam?"......cred ca...intr-un mare fel, daca m-ai vazut in toata nebunia aia de acolo......aveam pe mine o hainutza neagra scurta, jeansi skinny si uggs negri (seamana descrierea cu ce ai vazut?). Am plecat val-vartej de acasa, am tras pe mine ce-am apucat, ca vestea-surpriza am primit-o dimineata, si m-am resetat!

Asa..si sa sfarsesc cu inceputul...bag si eu o jalba(cred ca mai multe, de fapt)....puteti sa dati ignore daca nu aveti chef, sper sa nu stric dispozitia nimanui....

Am avut o saptamana de toata jena, care a inceput luni, cand m-a anuntat bona ca musai ea tb sa se opereze de chist ovarian, de urgenta! Mi-a cazut cerul in cap, in momentul ala...ma si gandeam ..."ce dumnezeu fac eu cu copilul?!"...in fine...zbatut, rezolvat, cerut o a doua si o a treia parere, analize...e bine, caz rezolvat, femeia nu e de operatie.

Miercuri...vine alta dracie. Medicul curant al tatalui meu, avand in vedere ca nenorocita de biopsie a iesit dupa 3 luni(rezultat bun, dar medicul pune in discutie gradul ei de veridicitate, dupa atata timp) vrea sa-l interneze din nou, de luni incepand, sa-i mai faca o biopsie!. So...din nou operatie (laparoscopica, e drept) iar drumuri la bucuresti, stat prin spitale, omul chinuit, ca deh...nu mai are 30 de ani si suporta greu....Offf, mama! Sa nu dai laboratorul ala in judecata?!

Asa...si ieri, vineri....picatura care a umplut paharul....Din cauza stress-ului din ultima perioada (perioada f nashpa la birou, deschis o firma, acte, contabili, alergatura, contracte, lucrari, tata cu biopsia, copiii solicitanti, bona cu idei de operatie)...tati de iris a facut Zona Zoster. Long story short...acum astept sa faca Iris varicela (poate, totusi, nu face.... da' e cam slaba speranta), ca ZZ e provocata de herpes-virusul varicelo-zosterian, ramas cantonat in organism, dupa varicela facuta in copilarie, si se activeaza aiurea, la scaderi ale imunitatii, conditii de stress major...etc.

Gata, am varsat sacul...sper sa nu va fi incarcat prea tare....cum spuneam...puteti sa dati ignore, daca doriti!

O zi frumoasa si linistita sa aveti!

Sorina, mami de Diana si Iris

Imi pare rau ca esti stresata, noroc ca esti femeie si le poti duce pe toate!
Sper sa nu se chinuie prea mult tatal tau..

iar despre faza cu blugii..un mare Bravo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza fetele!

ce chiul ati mai tras in wend... dar astept intamplari savuroase... care sa justifice lipsa de viata a forumului

Cuvantul Chippendales e destul de savuros? :P

Mergi la inceput

Citat:

si ieri (asta e un cra) a vrut un lapte cu gris... si de regula imi scoate din sertar pachetul cu ce vrea el (gris sau ovaz sau altele), mi-a scos punga de gris, am zis ca nu, ca car ca mar, si el nu se lasa si scoate din dulap si castonelul in care ii fac de obicei grisul! a ratat doar laptele din frigider (ca sa avem toate ingredientele), dar sigur invata ca grisul se face cu lapte ... in curand... evident, n-am avut de ales, i-am facut grisul...

Life is good!

Acusi scapi de grija gatitului
Te invidiez..

Dimineatza m-am trezit ca o invidiam pe fiica-mea de frumos ce dormea cand eu m-am ridicat din pat sa merg la birou

Mergi la inceput

Citat:

si mai am una...

mi s-a acrit de nu mai suport tzatzaleala lu fiu-meu... dezvolt reactii de reactie alergica... ma trage de sfarcuri una-intruna... mai ales in somn, tre sa stea tot timpul cu maina plasata strategic pe bunurile lui... si tre sa stau intr-o pozitie anume cu acces liber si confortabil pentru el, ma impinge la o distanta de maina lui si urla daca imi schimb pozitia, daca vreau pe burta, sau mai aproape de el sau daca ma intorc cu fundul la el sau pe-o parte... chiar si cand aparent doarme...

Cum sa-l dezobisnuiesc de treaba asta???

Life is good!

Vai, stiu cat e de stresanta chestia asta...are si bobi perioade cand vrea sa stau lipita de ea, in pozitia in care vrea ea si daca ma misc ca vreau sa-mi schimb pozitia incepe scandalul chiar daca doarme, simte cand ma misc..

Mergi la inceput