Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Cat am purtat o discutie cu tati de Ariana in dormitor , fetita noastra a scris cu un pix pe peretii din living. Am rugat-o sa stea frumos pe canapea pana sterg eu desenul, a fost cat de cat intelegatoare , dar apoi cum a prins ocazia(adica spalam vase) s-a urcat pe scaun , a luat un alt pix de pe masa si a inceput sa scrie din nou pe pereti si radea la mine . No comment

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Cat am purtat o discutie cu tati de Ariana in dormitor , fetita noastra a scris cu un pix pe peretii din living. Am rugat-o sa stea frumos pe canapea pana sterg eu desenul, a fost cat de cat intelegatoare , dar apoi cum a prins ocazia(adica spalam vase) s-a urcat pe scaun , a luat un alt pix de pe masa si a inceput sa scrie din nou pe pereti si radea la mine . No comment

si Kay este mare picturist mural... si-i zic si-i explic si stie ca nu pe pereti ci in caiete... dar am zis ca la un moment dat oricum o sa zugravesc toti peretii si atunci ma consum degeaba, important e sa inteleaga principiul, incet cu incet prin educarea unor obisnuinte in acest sens... pana atunci, o cauza pierduta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare fetele, ce faceti? Cum a fost in uichend?

Va si va daruiesc un buchet mare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza fetele!

ce chiul ati mai tras in wend... dar astept intamplari savuroase... care sa justifice lipsa de viata a forumului

Cuvantul Chippendales e destul de savuros? :P

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Vorbesti serios?!?!?? Woooow... bravo!

mama, ce m-am babit...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Alexa cam nasoale racelile astea dese. Insanatosire grabnica. Dragos cum e?

Ruxita Kay istet . Am senzatia ca o sa fie cam gurmand si ca o sa-i cam placa in bucatarie. Stii cum se spune... ca barbatii sunt cei mai buni bucatari. Iar despre sot... si la noi e cam la fel, noroc ca il mai substituie maica-sa... ca daca nu era asa sa-l fi vazut si pe el ce ducea gunoiul si/sau statea cu copiii cand faceam curatenie, mancare, calcare, etc. Oricum, ma bucur ca ati inceput sa va 'ciondaniti' pt ca asta inseamna ca lucrurile incep incetisor sa intre pe fagas normal.

Simply da-i incolo de pereti. Avem timp sa zugravim peste cativa ani. Nu poti sa sacrifici un perete pe care sa-si exprime talentul in voie? artista mica.

Si apropo de ordine si curatenie... pe mine nu ma deranjeaza sa stea toata ziua jucariile imprastiate prin casa si tot incerc sa o conving si pe soacra-mea sa nu le mai stranga toata ziua buna ziua... sa ne bucuram de perioada asta cand sunt mici ca o sa avem timp sa tinem casa luna si o sa ducem dorul dezastrului. Sa le strangem doar la pranz si seara inainte de culcare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Nyny am uitat sa spun ca imi place cum scrii tu de copiii tai, tare frumos

Subscriu!
Transmiti o stare de bine!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Nyny nu am neaparat o problema cu scrisul pe pereti,e copil doar.Sotul meu nu e de acord cu scrisul pe pereti, nu ii face absolut nimic daca scrie, numai ca nu e de acord sa o obisnuim sa scrie pe un perete. Nu e o tragedie, nu am certat-o sau alte chestii,pur si simplu i-am explicat ca nu trebuie sa deseneze pe pereti, ca nici noi nu facem asta si ca are hartie pe care poate desene tot ce poate si vrea.

Saracuta a mancat o prajiturica kinder si a facut indigestie, mi-a vomat si a plans atat de mult.Acum doarme, dar vad ca se tot invarte in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Am intrat sa va salut. Nerecuperata, bineinteles!

Azi este ziua mamei mele (sa-mi traiasca si sa fie sanatoasa!) si peste vreo ora ii astept pe toti la mine sa stam la masa si sa o sarbatorim, asa ca azi am fost cam ocupata cu pregatirile.

Vineri ne-am intors acasa pe la 02.30 noaptea ca in vremurile de demult...... Am si dansat ca am fost intr-un pub....a fost ffff frumos!
Dar, din pacate, se pare ca ma recuperez din ce in ce mai greu daca ies din program...semn de o anumita varsta.....

Noi suntem mai bine. Tot pe tratament dar nu mai tuseste asa des si nu mai este apatic....din contra, ma omoara cu energia.

Va pup si sa aveti o seara frumoasa!
Ne revedem maine cu mai multe ....vorbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

simpli si Miruna mi-a mazgalit toti peretii chiar si cei proaspat zugraviti....dar nici nu ma mai stresez ca inca vreo 2-3 ani tot cu de astea o sa ne distram( Daria si acum mai baga cate un desen,cate o semnatura pe la cate un colt
ma gandeam si eu sa le propun un perete dintr-o camera ce o voi varui mai tarziu
daca trec la fapte va zic ce a inteles Mioru din faza asta

noi am fost ieri la teatru de papusi.Din pacate piesa nu a fost chiar grozava(Dumbrava minunata) multi copii erau plictisiti,multi nu au inteles mare lucru.Dar Miru a rezistat eroic 45 minute.Mai baga cate un wow(cand se mai schimba decorul) cate un hai mama
per ansamblu zic eu ca a fost bine pt prima imcercare,sa se incalzeasca si mai incercam,poate si la sala mare,piese cu actori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

atlantiquela multi ani mamei tale si sa aveti o seara placuta in familie

Mergi la inceput