Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!
Raspunsuri - Pagina 5
simplicity spune:
Buna ziua ,
Sorina , imi pare tare rau ca ai avut o saptamana asa solicitanta si plina de stres, sanatate tatalui tau si sotului. Poate ca Iris nu va lua Sa porti sanatoasa geanta
Dece a fost amuzanta faza cu pishu Sper sa vina cat mai repede momentul cand vei putea dormi linistita
Larisel chiar ma gandeam la voi zilele astea. Sanatate la fetitele frumoase
Nyny ai niste copii superbi tortul mi s-a parut f finutz
Ana tu cum te mai simti,cum evolueaza sarcina?
Eu mi-am facut mucenici, ca nu am mai putut de pofta(Sorina numai tu esti de vina )
O zi frumoasa sa aveti
Simply,mami de fetita frumusica
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita si mai am una... mi s-a acrit de nu mai suport tzatzaleala lu fiu-meu... dezvolt reactii de reactie alergica... ma trage de sfarcuri una-intruna... mai ales in somn, tre sa stea tot timpul cu maina plasata strategic pe bunurile lui... si tre sa stau intr-o pozitie anume cu acces liber si confortabil pentru el, ma impinge la o distanta de maina lui si urla daca imi schimb pozitia, daca vreau pe burta, sau mai aproape de el sau daca ma intorc cu fundul la el sau pe-o parte... chiar si cand aparent doarme... Cum sa-l dezobisnuiesc de treaba asta??? Life is good! |
grele maica...si noi cu aceiasi pr ne confruntam..dar...parcas-a schimbat ceva...
inainte ma pisca desfarcuri..desi asta il linistea dar mie imi evenea sa ma urc pe pereti...pana cand i-am zis ca mi-a facut buba si ca plang tzitzi..ci ca trebuie mai,mai, ...
si a inceput sa ma piste si apoi ..mei, mei...mei, mei...si parcade-o bucata de timp...nu ma mai pisca insa...ma cauta ca pe nu stiu ce...musai sa adoarma cu mana la tt...daca se trez adoarme tot cu mana la tt...
mamiiiii ttiti....titiiiiiii....
sincera sa fiu si eu si el dormim mult mai bine cand suntem in paturi diferite....
daca ai posibilitatea....adoarme=lsi du-te in alt pat...daca te striga peste noapte bine..daca nu...nu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
Salutare...
Simply sa aveti pofta la mucenici. Acum am citit despre balaceala Arianei... ce de treaba a avut. Dav are o satisfactie deosebita sa o bea apa cu lingurita sau cu seringa pt siropele ... ii pun apa intr-un paharel si fuge cu ea in pat si se chinuie sa traga de acolo cu seringa pana la ultima picatura .
Ruxita noi nu avem ora de balamuc. Poate pe Kay il ajunge oboseala si din cauza asta devine mai irascibil spre seara. La ce ora il bagi la culcare? Ma gandesc ca il solicita destul de mult gradinita, drumul spre casa... se trezeste mai de dimineata, poate nici nu se odihneste suficient la pranz.
Ana aiurea rezultatul analizei. Clar trebuie repetata.
Sorina bine ca ai varsat sacul ca era cam plin intradevar ... acum sa ramana gol o luunga perioada de timp. Of nasoala perioada si la voi. Sper sa treceti cu bine peste toate.
Larisel, felicitari pt progresele gemanutelor si sanatate multa.
Dece, Ana, Sorina, Simply multumim frumos
Trebuie sa 'recitesc' capitolul trecut pt ca am senzatia ca am ratat multe lucruri importante.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita si mi-am dat seama ca-mi tratez copiii cu doua masuri diferite... pe Kay sa nu-l ating nici c-o floare si pe Ela s-o paruiesc la nevoie... Life is good! |
Si nu ai remuscari in privinta asta? Si cu trasul de par... mie mi se pare la fel de umilitor ca si o palma peste fata. Iarta-ma, nu vreau te supar ... am si avut retineri sa scriu mesajul asta. Nici nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu interpretezi gresit ... nu judec atitudinea ta fata de Ela pentru ca nu sunt in masura dar chiar nu pot sa inteleg de ce trebuie tratati diferit... eu am o obsesie in sensul asta. Inteleg ca ai alte asteptari de la ea ca are alta varsta, dar tu dai mereu dovada de stapanire de sine si de multa rabdare si intelegere in ceea ce il priveste pe Kay. Chiar nu merge si la ea cu 'duhul blandetii'?
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Si nu ai remuscari in privinta asta? Si cu trasul de par... mie mi se pare la fel de umilitor ca si o palma peste fata. Iarta-ma, nu vreau te supar ... am si avut retineri sa scriu mesajul asta. Nici nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu interpretezi gresit ... nu judec atitudinea ta fata de Ela pentru ca nu sunt in masura dar chiar nu pot sa inteleg de ce trebuie tratati diferit... eu am o obsesie in sensul asta. Inteleg ca ai alte asteptari de la ea ca are alta varsta, dar tu dai mereu dovada de stapanire de sine si de multa rabdare si intelegere in ceea ce il priveste pe Kay. Chiar nu merge si la ea cu 'duhul blandetii'? Mamica fericita de Mara si de David |
tocmai imi exprimam regretele... probabil nu foarte explicit... da, am alte asteptari si alta abordare, alta varsta, alt istoric de relatie... dar precizez ca nu as tolera ca altcineva in afara de mine sa-i aplice vreo corectie, cat de mica... as sari ca o leoaica si de multe ori o "apar" in fatza sotului ca e prea drastic cu ea si ca are asteptari nerealiste (asta cu asteptarile nerealiste e o fraza celebra la noi)... cum spuneam, in 99 la suta din cazuri sunt protectoare si intelegatoare si in 1 la suta imi sare mustarul si o trag de par!
a nu se intelege ca dau cu ea de pamant sau de pereti... o apuc de pleata si o zgaltai un pic... ma rog in functie de cat de tare reuseste sa ma scoata din sarite... au fost si situatii cand m-am abtinut cat am putut de tare... de ex. o data m-a tracasat o ora non-stop si se tinea scai dupa mine si cand eram pe buda ca sa-i dau voie sa mearga sa doarma la prietena ei si pe cat de hotarata am fost pe atat de sacaitoare si enervanta era ea... si eram atat de tare pe pozitii, dar in cele din urma am cedat psihic si nervos si i-am dat voie in niste conditii pe care am sperat ca nu le va accepta, dar le-a acceptat!
imi explic si prin faptul ca daca cineva iti da o singura data o palma, data viitoare ti-o va da cu o si mai mare usurinta... tre sa reconsider aspectul asta, ca reactioneaza din ce in ce mai dureros chiar si la cea mai usoara atingere, i se sifoneaza foarte rau "personalitatea" de rebela...
ana_g spune:
Mersi, alexia, pt cofi. Buna dimineata!
Asa, ca fapt divers, am gasit intr-o gentuta de voiaj pe care nu am mai pus mana de un an si ceva un borcanas gol de piure de fructe nestle....surpriza, nu avea pic de mucegai si mirosea a fructe .....cica omul modern e atat de plin de conservanti incat s-ar puteA sa se mumifice in mod natural dupa moarte
Ruxi, daca la 16 ani mama m-ar fi paruit, cred ca ii raspundeam cu aceeasi moneda.....exagerez putin, dar cum zicea si nyny, e destul de umilitor.....si nu cred ca are vreun efect. Nu te judec, te cred ca e greu de controlat un adolescent.
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+
ana_g spune:
Sarcina merge bine, mersi de intrebare. Am inceput sa il simt de cateva zile
Ma mai trezesc, culmea, cand stau intinsa, peste noapte, cu burta tare ca piatra.....ma rog la dumnezeu sa ajung macar la 38 de saptamani, nu neaparat 40 ca la stefan. Dupa cum ziceam, oricat ajutor as avea, nu imi mai permit luxul de a sta motz in pat ca data trecuta si sa ma plictisesc la maxim....ce zile...
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+
nyny spune:
Alexa daca mai e valabila oferta la cafea ma bag si eu, sarumana.
Ana ce perioada frumoasa...stiu ca nu prea apuci sa te bucuri de ea. Intaritul burtii nu inseamna contractii? Parca nospa era pt asa ceva.
Noi am fost pana la zoo de dimineata. Cand am ajuns acasa, eu m-am oprit direct in baie sa spal ghetutele copiilor si rotile caruciorului pt papusi ca erau nomolite rau iar in timpul asta Marushca s-a ocupat de frate-su si l-a schimbat singura in hainele de casa. Am ajutor de nadejde.