Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!
Raspunsuri - Pagina 16
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Aici ploua ..... Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Nu imi place deloc vremea asta, si aici in UK avem parte cu carul de asa vreme. Acum la noi e ceata.
Cand nu putem iesi afara trebuie sa cautam mai multe activitati pt copii; eu am cam facut o obisnuinta din a o lasa sa se joace cu apa ca sa imi beau cafeaua linistita; ii pun o paturica si un lighenas cu apa si cateva jucarii iar ea se joaca , dar mereu mereu varsa apa afara din lighean.
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Simply da, sunt minunati! Mara aseara statea la mine in brate si se uita la desene si o aud "pupu ese ou" (puiul iese din ou), nu mai zic cat mi-a crescut inima. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Bravo Mara
Incet incet isi dau drumul la vorbire si e asa minunat, au asa o voce suava
simplicity spune:
citat din mesajul lui atlantique Buna! Multumim de cafea Dastefa! Ieri a fost ziua mea de relash, ca eram cam deprimata....ma termina dl Goe (exact asa se comporta de ceva vreme incoace si rabdarea mea s-a terminat). A venit mama si a stat cu Alex, eu am facut ceva treaba si dupa aceea am plecat la shopping....mi-am luat cadourile de 8 martie Azi sunt mama full time.....toate au un pret O sa revin cu mai multe raspunsuri dupa amiaza cand doarme puiul. Sa aveti o zi frumoasa! |
Sa stapanesti sanatoasa cadourile
Sa nu fie o zi prea agitata astazi
simplicity spune:
Mai sunt mamici care stau acasa sa aiba grija de pufi?
Ieri ma gandeam, ca atunci cand o sa incep lucrul o sa imi fie tare greu sa ma reacomodez, ca acum sunt obisnuita sa stiu ce face Ariana, sa fiu in permanenta langa ea. Desi imi doresc sa incep lucrul in acelasi timp imi doresc sa stau si cu ea acasa.
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity Mai sunt mamici care stau acasa sa aiba grija de pufi? Ieri ma gandeam, ca atunci cand o sa incep lucrul o sa imi fie tare greu sa ma reacomodez, ca acum sunt obisnuita sa stiu ce face Ariana, sa fiu in permanenta langa ea. Desi imi doresc sa incep lucrul in acelasi timp imi doresc sa stau si cu ea acasa. Simply,mami de fetita frumusica |
Nu poti sa o dai la gradi inainte sa incepi jobul? Ma gandesc ca ti-ar fi mai usor la job daca stii deja ca s-a acomodat si ca e bine.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Deocamdata nu o dam la gradinita, mai asteptam cateva luni . Oricum pana imi gasesc eu de lucru in domeniu dureaza multtttt (au prioritate englezii)
larisel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
ok, dar de ce atat de "drastice" sunt conditiile de gradi? nu pot sa-i puna o babetica? in caz de accident nu pot sa-i schimbe dresul/pantalonii? si imbracat??? adica se asteapta ca un copil de 3 ani sa se imbrace-dezbrace singur? ... cand era Ela la gradi... (de la 1 an si 4 luni) retin ca era altfel, nu mi-au pus nicio conditie, nici oala, nici imbracat, nici mancat, a invatat de toate acolo (la grupa e o educatoare si o ingrijitoare care se ocupa indeaproape de copii)... si chestia cu grupa pregatitoare care se muta la scoala si astfel vor fi mai multe locuri in gradi o fi valabila si pt Bucuresti (mi se pare logic sa fie)... oare asta a fost intentia guvernantilor? (sa incapa mai multi copii la gradi?) dasfeta, cum ramane cu inscriere? tu erai cea ingrijorata de wc-urile din scoli? chiar sunt curioasa daca vor face ceva conditii pt grupa pregatitoare sau ii vor asimila celorlalti copii (de cl 1) fara program de somn, mese, s.a.m.d. Life is good! |
La cresa se presupune ca ingrijitoarele (nu exista educatoare) se ocupa de bebelusi cu tot ce implica (pampersi, hranit, imbracat, leganat etc). La gradinita insa exista (se pare) 2 educatoare la 30 de copii (si asta in 2 ture pe zi) si 1 ingrijitoare la 60 de copii, deci cam maxim 2 persoane la grupa tot timpul . Probabil exista si exceptii, dar cele mai multe gradinite se plang de deficit de personal. Plus ca limita de varsta a copiilor pt inscriere e 3 (am auzit chiar 4) ani impliniti la 01 septembrie cand incepe anul oficial. Acum ce sa zic, la mancare si la imbracat cred ca ii mai ajuta pe copii, dar pe care primul din 30/60??? Tocmai de aici probabil si restrictiile ... daca vrei sa-ti inscrie copilul mai devreme atunci sa fie independent vizavi de nevoile primare.
Pe Ela nu o aveai la cresa/camin la varsta de 1 an si 4 luni? Chiar la gradi?
larisel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Nu imi place deloc vremea asta, si aici in UK avem parte cu carul de asa vreme. Acum la noi e ceata. Cand nu putem iesi afara trebuie sa cautam mai multe activitati pt copii; eu am cam facut o obisnuinta din a o lasa sa se joace cu apa ca sa imi beau cafeaua linistita; ii pun o paturica si un lighenas cu apa si cateva jucarii iar ea se joaca , dar mereu mereu varsa apa afara din lighean. Simply,mami de fetita frumusica |
Hai ca m-ai inspirat cu paturica si ligheanul ... in ce incapere?
larisel spune:
citat din mesajul lui simplicity Deocamdata nu o dam la gradinita, mai asteptam cateva luni . Oricum pana imi gasesc eu de lucru in domeniu dureaza multtttt (au prioritate englezii) Simply,mami de fetita frumusica |
Dar tu ai mai multe calitati decat ei, asa ca bate-te de la egal la egal pt visul tau!!!
simplicity spune:
citat din mesajul lui larisel Hai ca m-ai inspirat cu paturica si ligheanul ... in ce incapere? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
In living , acolo ne cam petrecem toata ziua