Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
... asa, vreau sa ma laud... voi fi matusa!!! pentru a 3-a oara... sora mi-a dat vestea si inca nici nu stim cum sa reactionam, parca mai ieri bocea ca a facut 37 de ani si imi zicea ca stai sa vezi cum voi fi eu la varsta ei... si se pare ca e de bine. Eu vreau un baietel...
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Sa nu te superi pe mine dar m-am distrat maxim. Poate pt ca tot acolo mi-ar fi fugit si mie mintea. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Dana multumim de cinste! Legat de stripperi, mergeam si eu cu gasca in tinerete. as merge si acum dar n-am cu cine. Poate o comitem anul viitor?:D Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor Am o perioada "blue"... fara motive aparente... sau ele sunt si nu le vedem... Ieri de ex. aveam doua ore libere sa fac ce vreau eu, dar dintr-o data parca mi-a pierit cheful pentru orice, nici mall, nici prietene, tot ce-mi doream era sa ajung acasa la A., simteam ca e singurul lucru de care ma puteam bucura... pui mic |
si eu am momente din astea si la fel simt nevoia sa stau doar cu ea. The one!
Poate e de la ritmul accelerat al vietii (scoala, copil, casa etc)
sau poate aniversarea zilei de nastere ..eu ma mai simt blue in preajma zilei de nastere..
dastefa spune:
buna dimineata
la eu o
larisel si eu am intrebat chiar ieri la gradi la Daria si o vor primi din toamna dar in aceleasi conditii-independenta la olia,imbracat ,mancare.Cel mai bine stam cu mancarea ca se descurca singura chiar si la supe doar ca acasa are babetica si acolo nu va avea dar vom schimba bluzele mai des si asta e,doar sa nu stea uda.Cu olita-greu nene dar am mari sperante ca la vara vom da lovitura.Nu stiu cum va fi insa cu imbracatul.Daca nu se decurca in septembrie vom vedea cand e pregatita si atuncea o dam
Ruxita spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata la eu o larisel si eu am intrebat chiar ieri la gradi la Daria si o vor primi din toamna dar in aceleasi conditii-independenta la olia,imbracat ,mancare.Cel mai bine stam cu mancarea ca se descurca singura chiar si la supe doar ca acasa are babetica si acolo nu va avea dar vom schimba bluzele mai des si asta e,doar sa nu stea uda.Cu olita-greu nene dar am mari sperante ca la vara vom da lovitura.Nu stiu cum va fi insa cu imbracatul.Daca nu se decurca in septembrie vom vedea cand e pregatita si atuncea o dam Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
ok, dar de ce atat de "drastice" sunt conditiile de gradi? nu pot sa-i puna o babetica? in caz de accident nu pot sa-i schimbe dresul/pantalonii? si imbracat??? adica se asteapta ca un copil de 3 ani sa se imbrace-dezbrace singur? ... cand era Ela la gradi... (de la 1 an si 4 luni) retin ca era altfel, nu mi-au pus nicio conditie, nici oala, nici imbracat, nici mancat, a invatat de toate acolo (la grupa e o educatoare si o ingrijitoare care se ocupa indeaproape de copii)...
si chestia cu grupa pregatitoare care se muta la scoala si astfel vor fi mai multe locuri in gradi o fi valabila si pt Bucuresti (mi se pare logic sa fie)... oare asta a fost intentia guvernantilor? (sa incapa mai multi copii la gradi?)
dasfeta, cum ramane cu inscriere? tu erai cea ingrijorata de wc-urile din scoli? chiar sunt curioasa daca vor face ceva conditii pt grupa pregatitoare sau ii vor asimila celorlalti copii (de cl 1) fara program de somn, mese, s.a.m.d.
miremia spune:
Neatza domnelor!
Savurez si eu cafeaua Dastefa.
Rux felicitari pt nepotel/nepotica!
Larisel Mara mea are pana in 12 kg dar nu arata slaba (dupa standardele mele). Din poze mie gemanutele mi se par super ok.
Aici ploua .....
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Buna dimineata,
Prezent si eu la cafeluta, Dastefa
Ruxita Felicitari surorii tale pt sarcina si tie ca vei fi matusica din nou
Larisel imi era dor sa ne scrii Ariana are 10kg
Tare frumoasa e perioada asta, Ariana cand e binedispusa tare minunata e.
Fetita mea asa linistita e cand mergem in parc sau la centru, e timida,nu vrea sa se joace cu ceilalti copii numai sa ii priveasca .Sper sa nu fie mereu asa :(
Simply,mami de fetita frumusica
atlantique spune:
Buna!
Multumim de cafea Dastefa!
Ieri a fost ziua mea de relash, ca eram cam deprimata....ma termina dl Goe (exact asa se comporta de ceva vreme incoace si rabdarea mea s-a terminat). A venit mama si a stat cu Alex, eu am facut ceva treaba si dupa aceea am plecat la shopping....mi-am luat cadourile de 8 martie
Azi sunt mama full time.....toate au un pret
O sa revin cu mai multe raspunsuri dupa amiaza cand doarme puiul.
Sa aveti o zi frumoasa!
miremia spune:
Simply da, sunt minunati!
Mara aseara statea la mine in brate si se uita la desene si o aud "pupu ese ou" (puiul iese din ou), nu mai zic cat mi-a crescut inima.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)