Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

tomaca Ma bucur ca a fost cu folos pana la urma tevatura cu dr, analizele si spitalul...

bea LML! Eu nu vad pozele... Cu Fb nu ma pricep, dar daca imi fac timp de training... nu zic neaparat nu, desi imi e mai comod ce stiu deja sa folosesc.

bf Cred ca m-ai confundat... Vitamine? In afara de D3 si C (cateodata) nu le-am dat altceva... doar uleiul de peste (care contine destul de multa A si omegi diversi parca)

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Eu tineam minte ca ai zis candva ca fetele nu mananca prea bine si ca nu iau in greutate.....poate am retinut aiurea. sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

tomaca Ma bucur ca a fost cu folos pana la urma tevatura cu dr, analizele si spitalul...

bea LML! Eu nu vad pozele... Cu Fb nu ma pricep, dar daca imi fac timp de training... nu zic neaparat nu, desi imi e mai comod ce stiu deja sa folosesc.

bf Cred ca m-ai confundat... Vitamine? In afara de D3 si C (cateodata) nu le-am dat altceva... doar uleiul de peste (care contine destul de multa A si omegi diversi parca)

Eu tineam minte ca ai zis candva ca fetele nu mananca prea bine si ca nu iau in greutate.....poate am retinut aiurea. sorry.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Ai retinut foarte bine... doar ca m-ai botezat lorex in mesajul anterior . Mersi pt ideea cu vitaminele... desi ma cam tem dupa analizele alea ciudate sa le dau suplimente. Chiar cineva imi lansase ipoteza ca poate homeopatele (de care nu am abuzat oricum dar pe care le administram totusi) ar fi avut vreo influenta, cum ca nu sunt suficient testate etc... De atunci sotul e cam anti si in afara de siropele (stodal) a cam strambat din nas (chiar si la banalul oscillo). As fi mai degraba adepta vitaminelor din fructe si legume crude (controversate oricum si ele), problema e ca fetele nu se omoara nici cu alea .

Mergi la inceput

Aaa... si greutatea... chiar le-am cantarit zilele trecute si au slabit (binenteles) dupa tura asta de boala +- eruptie molara: Alena 11,1 kg iar Naty 10.4 kg... Cine mai e ca noi la 2 ani si 3 luni?? Si probabil 86 respectiv 84 cm inaltime, desi nu prea ma mai pricep sa le masor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Aaa... si greutatea... chiar le-am cantarit zilele trecute si au slabit (binenteles) dupa tura asta de boala +- eruptie molara: Alena 11,1 kg iar Naty 10.4 kg... Cine mai e ca noi la 2 ani si 3 luni?? Si probabil 86 respectiv 84 cm inaltime, desi nu prea ma mai pricep sa le masor.

_

noi avem in jur de 92 cm si vreo 14-15 kg, dar vorbesc strict de ce se vede pe cantarul meu... o s-al cantaresc deseeara cand ma duc la doc, ca de la atat carat mi-i ca ma rup... mai nou vrea el pe jos si eu vreau sa-l iau in brate, ca pe jos ajungem dupa multe ture ocolitoare intr-un final tardiv acasa... dar daca il iau in brate suntem acasa semnificativ mai repede... si asa apuc si eu sa ma pun jos... dupa o zi de munca obositoare (in care am stat tot asezata la birou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

_

Sorry de rebotezat, probabil din repezeala. Dar la tine ma gandeam....

Fetitele evolueaza putin diferit de baieti sau asa observ eu. Asa ca 92cm si 14km ai lui Dani nu sunt neaparat o buna comparatie.
Dar vitaminele sunt bune. Poate ar fi bine sa intrebi pediatrul despre ce si cat si cum.
Eu i-am dat 20 zile in februarie + restul de 10 zile Osteocare. Acum suntem la cura de martie si cred ca si in aprilie va fi la fel. Lunile cu R.
Apoi fructe si legume si soare.

Mergi la inceput

Supliment de calciu gemanutele nu au nevoie (din analize sunt la limita de sus sau peste)... ne-a zis clar si pediatrul si chiar si Thiery... Alte vitamine...poate niste B-uri ... Intreb cu urmatoarea ocazie, sper totusi sa nu fie prea curand o ocazie ...

Mergi la inceput

Totusi 14-15 kile sunt (cred eu) chiar prea ok la 2 ani... Bravo!

Imi spunea un coleg zilele trecute (in acelasi context) ca fi-sa (acum de 7 ani) abia pe la 5 ani a facut 12 kile ... si cica nu era "aschilopata" adica slabuta tare ...

Mergi la inceput

Voi de la intalnirea "femeilor" nu ati pus poze? Sau poate le-am ratat eu ...
V-am zis ca m-am apucat sa iau lecitina sa ma ajute sa uit mai putin? Ce credeti, am inceput tratamentul prin a uita sa-mi iau doza ... Acum am vreo saptamana "vechime" si cand aud in jurul meu cuvantul "uit" sau ceva de genul imediat ma sesizez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu, nu sunt emoticoane...dar nu e grav..scriem in paranteza gen capzid...sau mai stiu eu ce..bang bang....:)

da, se trimit notificari, de aceea e indicat s ava faceti o adresa de mail specizl pt asa ceva sa nu aveti ce sterge....eu am 16.407 mailuiri:D

nu e greu...se scriu posturi si se scrie acolo, se pot pune poze si ce vrei tu........se pot face documente.......

incerc sa fac un grup si sa va trimit pe mail adresa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

daca merge merge daca nu nu e nici o tragedie........

Mergi la inceput