Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
facem 4 luni!!!!!!
dam de baut si papa bun
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/141/dsc07181h.jpg/][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/24/dsc07193ay.jpg/][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/600/dsc07171u.jpg/][/URL]
copiii-s bolnavi...again!!!!!!
i'm going crayze!!!
blue_flower spune:
Neata la amiaza.
Am avut de lucru mult de dimineata, nici n-am deschid explorerul, sa nu ma tenteze....
Acu'am terminat o runda...am citit ca Tomaca e bolnava - sa te faci bine repede si sa nu ii dai lui Tudor. Felicitari pt rezultatul ok dupa operatie.
Ca Adam face 4 luni - La Multe Luni Sanatoase si frumoase. E o superbete de copil! Mie mi se pare ca seamana cu Bea. Si cu tati nitel, dar parca cu Bea mai mult.
Ca Lorex munceste cat 2 si are 2 fete cucuiete si nazdravane.....Ai incercat cu vitamine? Dani e la a doua tura de vitamine si deja se simte la mancare. Mananca mult mai bine.
Ca Rux face educatie monetara lui Kay. Bravo Kay....ai sa ajungi mare finantist! E asa de bun Teddy pentru copii? Nu e tot chimicale? Nu mai bine un kil de mere cu un kil de morcovi sau portocale stoarse la storcator? Zic si eu....
Noi suntem bine, Dani e bine, gradi, casa, nimic extraordinar.
Si inca ceva:
Va mai amintiti ca la un moment dat a pus cineva problema de ce avem atatea vizionari la subiectele Pufilor? Acum vreun an parca....
Sa stiti ca sunt si alti oameni - nu neaparat utilizatori ai acestui forum - care citesc / spioneaza....nu stiu cu ce scop. Dar ei exista. Dupa cortina. Asa ca aveti grija ce scrieti. E totusi un forum public.
Beatrice1982 spune:
BF da stiu ca sunt.............
o gramada.....
eu as propune grup inchis pe FB unde poti scrie ce vrei....dar nu stiu cati dintre noi....voi ar fi de acord...
noi asa activam la odiseea de acum pe fb..mai sunt si pe dc cateva.......dar suntem multe acolo si e chiar ok
blue_flower spune:
ar fi o idee Bea, dar nu stiu cat de eficient este FB...adica poti scrie cat vrei? ca emoticoane stiu ca nu-s?....
dar sunt notificari daca se scrie/ raspunde la o anume postare...
da, cred ca e o idee buna.
ce ziceti fetelor?
dastefa spune:
Bea LML pt ADAm,s-ar zice ca ai baiat mare deja
Tomaca multa sanatate ,sa te refaci cat mai repede.M-a distrat faza-ma doare gatul ca vorbesc in gand
Ruxita azi Kay e cel ce-ti umple sufletul de bucurie cu toate mofturile si istericalele varstei iar Ela iti da mai mult dureri de cap
dar peste 1 -2-3 ani e posibil ca rolurile sa se inverseze
eu am patit-o si nu-s deloc mandra de mine pentru unele ganduri,
sentimente....
si apropo Ela nu citeste cumva ce scrii tu aici?
dastefa spune:
eu nu am cont pe fb
is asa mai de mosa veche.Dar daca va mutati pe fb poate as avea un motiv sa intru si eu in rand cu lumea
larisel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Vai ce norocaosa esti ca ai gasit-o. Am cautat-o in Bucuresti inclusiv la importataor la dir gen. Mi se pusese pata pe ea, dar nu se mai fabrica. Am luat urmasul ei, ceva asemanator, dar nu mi se pare la fel de frumoasa. A folosit-o Tudor de cateva ori, dupa care gata, nu mai vrea. Nici nu mai spune cand face kk (inainte si nu dupa). Cred ca este rece, de aceea nu vrea sa stea. In baie e mai frig. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Am gasit-o "la mustata" cum se zice. Am cautat-o pe toate site-urile cu produse de bbi si cand unul mi-a zis ca o are chiar in birou pe cea bleu am refuzat-o initial ca nu vreau culoarea aia , abia apoi am revenit si am luat-o. Fetelor le place sa stea acolo (nu se urca singure ci le punem noi cu pampersul chilotel tras pe vine) pe motiv de "vetzele" (servetele) - consuma hartia igienica chiar de langa rupand-o una cate una si apoi se fac ca se sterg singure mototolind "vetzeleul" si bagandu-l intre picioare.
Insanatosire grabnica si succes sa-l ocoleasca virusii pe Tudor!
larisel spune:
tomaca Ma bucur ca a fost cu folos pana la urma tevatura cu dr, analizele si spitalul...
bea LML! Eu nu vad pozele... Cu Fb nu ma pricep, dar daca imi fac timp de training... nu zic neaparat nu, desi imi e mai comod ce stiu deja sa folosesc.
bf Cred ca m-ai confundat... Vitamine? In afara de D3 si C (cateodata) nu le-am dat altceva... doar uleiul de peste (care contine destul de multa A si omegi diversi parca)
larisel spune:
Azi tati e in turneu de cules info/vizionari de gradi de stat... A fost la vreo 3 (ochite de noi dinainte) si cica nu ar trebui sa ne facem griji ca nu am gasi locuri pt ca se desfiinteaza mai multe grupe anul asta fata de ceilalti ani (grupa mare + grupa pregatitoare)... Si ca ne-ar primi si din septembrie desi nu am avea varsta de 3 ani impliniti cu conditia ca fetele sa aibe fixate notiunile elementare de independenta (auto-alimentatie si fara pampersi). Deci avem de lucru si termen limita 5 luni ...
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa [Ruxita azi Kay e cel ce-ti umple sufletul de bucurie cu toate mofturile si istericalele varstei iar Ela iti da mai mult dureri de cap dar peste 1 -2-3 ani e posibil ca rolurile sa se inverseze eu am patit-o si nu-s deloc mandra de mine pentru unele ganduri, sentimente.... si apropo Ela nu citeste cumva ce scrii tu aici? Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
... si eu care m-am plans toata viata ca mama ne trateaza diferit pe mine si pe sora! e ironic oarecum ce mi se intampla... dar asta e adevarul! dar sa stii ca ii iubesc pe amandoi! cand Ela are o problema serioasa, sunt atat de preocupata de ea, incat "uit" de existenta celui mic (il intreb pe sotz, unde e Kay si ce face)...