Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!
Raspunsuri - Pagina 12
tomaca spune:
Azi am fost cu Tudor la recoltat analize si s-a comportat barbateste, n-a plans cand i-au bagat acul, doar cativa stropi asa de control dupa, mai mult sa arate ca e deranjat ca-l deranjam. Caci in sala de recoltare a intrat doar dupa ce am luat dupa noi jucarii din arsenalul clinicii.
Partea cea mai grea a fost, ca de obicei, plecatul. Ca nu-l mai pot face sa plece, se aseaza la masuta si-si face de lucru. Data trecuta i-a raspuns bonei cand i-a zis "hai sa plecam", "Pa, pa" fara macar sa se uite la ea (a sunat un hai pleaca).
Si azi am plecat cu ceva dupa noi Trei creioane colorate, dar am sa le duc inapoi saptamana viitoare ca ma duc si eu la un control.
I-am facut exudat pentru prima oara. Sunt tare curioasa.
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel 0lita o exersam si noi, de fapt un reductor direct pe wc care se poate face si olita (pt deplasari zicem noi) si cateodata cu succes, dar de cele mai multe ori degeaba. www.litaf.com/Site_Pages/Product.aspx?id=17" target="_blank">Aceasta este olita noastra. Mie imi place ca are manere si pare o "jucarie" atractiva. Din pacate nu am gasit decat culoarea galben-bleu care imi placea cel mai putin din cele 3 variante. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Vai ce norocaosa esti ca ai gasit-o. Am cautat-o in Bucuresti inclusiv la importataor la dir gen. Mi se pusese pata pe ea, dar nu se mai fabrica. Am luat urmasul ei, ceva asemanator, dar nu mi se pare la fel de frumoasa.
A folosit-o Tudor de cateva ori, dupa care gata, nu mai vrea. Nici nu mai spune cand face kk (inainte si nu dupa). Cred ca este rece, de aceea nu vrea sa stea. In baie e mai frig.
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita aaa, si un alt criteriu care a cantarit greu - dobanda fixa stipulata in contract! la Garanti am vazut ca iau o dobanda comparabila (DAE 14 si ceva) dar variabila si modificabila de 4 ori pe an! Life is good! |
Daca ai gasit ceva cu dobanda fixa in perioada asta comparabila cu cea variabila, e chiar bine, ca in perioada asta dobanzile de referinta sunt mici.
Dar de promotii sa te cam feresti in general.
tomaca spune:
citat din mesajul lui larisel M-a induiosat revenirea fetelor la gradi dupa o pauza de aproape o saptamana. Imi povestea educatoarea ca le era dor de colegi, de jucarii, de educatoare. Cica erau pupacioase, lipicioase, atente (mai atente decat de obicei) la activitati. In plus se pare ca la gradi mananca mai bine decat acasa, deci bila alba din nou. Sunt un pic amarata ca Alena a ramas fara arici (de sambata cand au stat cu tati pana la pranz)... dupa ce am rascolit toata casa de 2 ori si le-am interogat pe ele de n ori, au cedat amandoua si ne-au aratat wc-ul . Problema e ca Alena de cate ori plange (indiferent de motiv) cere "ati" (ariciul). A trebuit sa-i explic ca a facut baie, ca l-a luat apa si ca singura l-a aruncat acolo... Acum singura spune "ati veteu...apa" (ariciul in wc, l-a luat apa)... Poate o sa ii gasesc totusi altul, pe net nu l-am gasit decat pe un site nemtesc . _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Asta e un lucru bun, inseamna ca se simt bine acolo.
Spor la gasit arici. Si noi daca pierdem carpa... Sau mai bine zis cea mai ramas din ea...
tomaca spune:
citat din mesajul lui larisel Gata...fug la munca... pt ca ma feresc de sef si e tare aiurea... O zi insorita sa aveti! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Muncesti mult sa stii. Ti-am mai spus ca tie iti trebuie ridicata o statuie.
tomaca spune:
Duminica m-am dus la spital sa fac control pentru operatia de asta vara . m-a mancat undeva sa-i marti trimit doctorului sms sa-l intreb cand poate sa ma primeasca, si mi-a zis brusc: duminica la 9 si sa fac un CT inainte. Exact in wk programat sa ma duc la ai mei de vineri si sa plec duminica si sa am full sambata acolo.
Am incercat sa fac CT, n-am reusit si i-am trimis doctorului vestea prin sms cu gandul ca ma reprogrameaza. Si-mi raspunde senin, ca sa vin la 8.30 duminica la spital ca rezolvam acolo.
N-am avut bafta de wk prelungit. M-am dus, m-a internat, totul rapid, pana la CT unde ametitele de acolo mi-au pierdut fisa adusa in persoana de doctor, care mi-a pus o pila sa ma ia repede ca el intra in operatie. Mi-au pierdut fisa si ele ma cautau prin telefon la chirurghie (deja era isterizata toata sectia) si eu eram la usa loc.
Asa ca l-am pierdut pe doctor care a intrat in operatie, am asteptat pana la 3 sa iasa, dar rezultatul nu era gata.
Prin urmare, m-am dus si luni la spital si am stat o noapte ca pe ghimpi ca mi-era frica de rezultat. Dar macar sunt ok, n-a mai crescut nimic.
Cred ca la spital am racit.
tomaca spune:
incepusem sa citesc cu sfarsitul, dar gata, nu mai pot. Ma doare in gat. Poate mai tarziu.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca incepusem sa citesc cu sfarsitul, dar gata, nu mai pot. Ma doare in gat. Poate mai tarziu. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
esti la birou? cu durerea asta in gat? ai miere? un ceai fierbinte? Sante madam! Felicitari pt rezultatul ok!
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
esti la birou? cu durerea asta in gat? ai miere? un ceai fierbinte? Sante madam! Felicitari pt rezultatul ok! Life is good! |
Da, sunt la birou. Am baut un coldrex cald, am si un borcanel de miere adus suvenir din Grecia de o colega, am sa-l folosesc, dar ma duc si la farmacie pentru gat.