Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

larisel, dap, am scapat de bibe!!! (sa fim noi primii?) cu lactatele stam foarte bine, cumparam in fiecare zi 1 l de lapte si undeva acest litru se duce, in diverse forme si retete... (dedicate lui evident)... cu calciul stam foarte bine, chiar are o usoara hipercalcemie...

cu sucul... ii iau uneori teddy 1 litru si ii torn intr-o cana, o bea pe toata mai cere si tot asa... cat mai bem si noi 2-3 inghitituri cat el, ideea e ca in juma de ora se termina sucul (dar meritul cel mare ii apartine).

m-ai mai intrebat de medicamente, li se administreaza doar cele aduce de acasa de parinti si la nevoie au o trusa de medicamente pe care le folosesc cu telefon in prealabil la parinti... m-a sunat o data sa-mi zica ca are febra 37.7 si m-a intrebat daca sa-i dea nurofen sau panadol, i-am zis ca nici/nici... la o astfel de febra eu nu-i dau nimic! la febra mare m-a intrebat la fel si i-am zis ca mai bine un novocalmin supozitor (ca sunt dotate cu mai multe, ser fizio, antitermice, decongestionante nazale si altele probabil pt accidentari... )

Mergi la inceput

si sa ma laud de vocabularul lui fiu-meu... ce, numai voi? la cuvantul "pa" zis in diverse forme si combinatii (a-pa, pa-pa, pai si altele) a mai adaugat un cuvant nou! ham! si cand vedem caini pe strada zicem ham si in drum spre gradi numaram multi hami! si e bucuros sa vada cate un ham (eu nu)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

rux Mai vroiam sa-ti zic de banci... din cate am lucrat m-au nemultumit Bancpost, Brd, Bcr si am colaborat binisor cu Otp si Volksbank, dar mai ales cu GarantiBank. Pe ultima o recomand.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

rux Mai vroiam sa-ti zic de banci... din cate am lucrat m-au nemultumit Bancpost, Brd, Bcr si am colaborat binisor cu Otp si Volksbank, dar mai ales cu GarantiBank. Pe ultima o recomand.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

pana la urma a fost BRD, ca aveau o oferta promotionala, o dobanda de 7,5 si fara comision de analiza (care standard e 200 lei)... am depus actele si vineri ne dau un raspuns (sau luni) si marti ridicam banii (daca raspunsul e afirmativ)...
ideea e sa-l rambursam cat mai curand posibil... si plan A este sa facem o economie fortata (adica nu ne atingem de bani, ii plasam intr-un cont de economii cu dobanda avantajoasa) si la final obtinem niste bani cu un anumit cost (diferenta dintre dobanda creditului si cea a depozitului), plata unei rate pt un credit impune o alta disciplina a platilor decat alimentarea unui depozit... plan B, la nevoie folosim parte din bani in situatiile in care nu avem bani de chirie/gradi (cu conditia sa-i punem repede la loc) si ... plan C, sa avem bani de rezerva pentru cazuri de forta majora (chestiuni de viata si moarte)...

cardul de credit... eu n-am 3 luni la job, si 2) n-avem continuitate la plata salariilor pe cardul de debit si 3) dobanzile la cardurile de credit sunt foarte mari (peste 20%)...

noi am avut o experienta corecta cu BRD in perioada in care sotul avea un salariu foarte mic si din acel credit am acoperit o lunga perioada de austeritate...

Mergi la inceput

aaa, si un alt criteriu care a cantarit greu - dobanda fixa stipulata in contract! la Garanti am vazut ca iau o dobanda comparabila (DAE 14 si ceva) dar variabila si modificabila de 4 ori pe an!

Mergi la inceput

Mai vroiam sa raspund si la cateva sondaje...

"Buba" si la noi e la putere... ne exploateaza amandoua pe care ne prind. De exemplu Natalia se screme ca "buba" la deget (inexistenta) si nu mananca pana nu pupam buba respectiva. In timpul unei mese frecvent avem de rezolvat minim 10 astfel de bube, ca altfel tine gura inchisa .

Culorile Naty le stie binisor ("gaben", "abatu", "rosu", "mov", "oz", "negu", "ab", "vede", "ghi", "pacaliu") dar la Alena ori toate sunt "mov" ori toate "vede". Eu lucrez cu ele numele (membrii familiei, colegi de gradi, educatoare etc) si adresa, dar succes nu am decat cu Naty deocamdata.

0lita o exersam si noi, de fapt un reductor direct pe wc care se poate face si olita (pt deplasari zicem noi) si cateodata cu succes, dar de cele mai multe ori degeaba. www.litaf.com/Site_Pages/Product.aspx?id=17" target="_blank">Aceasta este olita noastra. Mie imi place ca are manere si pare o "jucarie" atractiva. Din pacate nu am gasit decat culoarea galben-bleu care imi placea cel mai putin din cele 3 variante.

Mergi la inceput

M-a induiosat revenirea fetelor la gradi dupa o pauza de aproape o saptamana. Imi povestea educatoarea ca le era dor de colegi, de jucarii, de educatoare. Cica erau pupacioase, lipicioase, atente (mai atente decat de obicei) la activitati. In plus se pare ca la gradi mananca mai bine decat acasa, deci bila alba din nou.

Sunt un pic amarata ca Alena a ramas fara arici (de sambata cand au stat cu tati pana la pranz)... dupa ce am rascolit toata casa de 2 ori si le-am interogat pe ele de n ori, au cedat amandoua si ne-au aratat wc-ul . Problema e ca Alena de cate ori plange (indiferent de motiv) cere "ati" (ariciul). A trebuit sa-i explic ca a facut baie, ca l-a luat apa si ca singura l-a aruncat acolo... Acum singura spune "ati veteu...apa" (ariciul in wc, l-a luat apa)... Poate o sa ii gasesc totusi altul, pe net nu l-am gasit decat pe un site nemtesc .

Mergi la inceput

Gata...fug la munca... pt ca ma feresc de sef si e tare aiurea...

O zi insorita sa aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

aaa, si un alt criteriu care a cantarit greu - dobanda fixa stipulata in contract! la Garanti am vazut ca iau o dobanda comparabila (DAE 14 si ceva) dar variabila si modificabila de 4 ori pe an!

Life is good!

Noi avem carduri de credit la ei... si suntem multumiti deocamdata...
Bine ca ati gasit solutia potrivita voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

O zi buna sa aveti.
Scriu cat m-o lasa gatul, ca m-am trezit cu un gattt...., si niste urechi.... si ma doare si capul.... si cred ca fac si febra....

Sper sa nu se duca la Tudor. Intai a luat-o pe mama ieri, vad ca urmez si eu. Am fost in wk la ai mei si tata fusese putin racit. Poate am luat de la el ceva, nu stiu. Dar ma doare in gat asa rau ca nu pot nici sa scriu (pentru ca vorbesc, in gand, dar tot vorbesc).

Mergi la inceput