Pufi de Ian-Feb 2010 (72) - La multi ani Danasor!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Din recuperari...cate ceva...

rux La gradi la voi administreaza ei medicamente de capul lor (gen nurofen, panadol) sau le duceti voi parintii de acasa? Se pusese si la noi la un moment dat problema, dar in afara de siropele de tuse, creme, altceva nu vor sa dea... prefera telefonul la parinti sau mai rau la urgenta...
Am inteles eu gresit sau Kay a renuntat la biberonul de lapte? Noua pediatrul ne-a zis ca la varsta lor au nevoie de 500 ml lapte pe zi sau macar echivalent in alte lactate.
Mai intrebai daca avem parte de balamuc zilnic... eu una zic cu carul... daca nu vine de la una vine de la cealalta ... doar ca mie nu mi se par fitzele nevinovate deloc... Naty cel putin mi se pare ca face unele chestii special sa ma vada pe mine cum mor de nervi .
Felicitari pt realizarile lui Kay! Mai ales bucatareala mi-a placut... Tu ii dai lui Kay suc cat vrea? Adica a baut vreodata 1 l deodata? MI s-a parut enorma cantitatea chiar si pt un adult (daca ziceai de bere nu ma miram

tomaca Cum merge searchul de bone?
Ma intrebai cate joburi am... tot 2, doar ca cel flexibil din weekend (cand vreau cat vreau) l-am extins la "cand am nevoie" si unul (de baza "cica") cu program 8.30-18.00 .

mire Ce mai zice Mara de intarcare? Ai facut ceva vizavi de anemie?

ds Wow ce generoasa e A... cum imparte ea cicolata...

alexutza Cum mai e Yannis? Dar moralul tau? Vad ca ai tot patit si tu o groaza de belele... eu in perioade de stres din astea prelungi reactionez cam naspa si ma cert cu sotul, n-am rabdare nici cu fetele... Cred ca stresul e si problema sotului si poate de aia nu se mai concentreaza pe ceea ce trebuie, adica familia lui tu si cu yannis si nu mama, cumnata & co...
Aaa... felicitari pt job! Sa fie the one! Si pt noua gradi... sa fie pe gustul lui Yannis!
Raspund si eu la sondaj: Alena are toti caninii si nici un molar inca, iar Naty toti caninii, 2 molari iesiti si inca 2 pe vine. Legat de bibe, eu m-am tot straduit sa-l scot, nu am reusit, desi nici fetele nu se omoara dupa el... dar cum noi tot avem fite la mancare, eu incerc ba cu bibe, ba cu canite diverse-pai, 3 gauri, simple, ba cu castronel... orice numai sa manance ceva ...

adina Si noi avem probleme majore in ce priveste alimentatia fetelor... totusi cred ca la noi ca si la voi problema e numarul prea mare de mese oferite (eu am lucrat la ajustare), fie ele si doar de lapte. Teoretic corect ar fi 3 mese principale si 2 gustari, fara rontaieli, biberoane noaptea etc. Iar despre carii... nasol moment ...

plateea Tu tot apari cu vorbe bune pt una sau alta...dar mai zi-ne si despre voi... Sa nu zic ca ma innebunesti cu aromele (de cand te stiu ).

simply Ce frumos gandesti tu mereu...si ce te consumi pt chestii care mie una mi se par sf-uri, adica sa ai remuscari ca ai certat-o o data pe Ariana!!! Si eu am mustrari de constiinta de genul, dar pt chestii mult mai grave despre care nu indraznesc sa vorbesc .

nyny Mi-a placut cantecelul, linkul si colaborarea productiva dintre frati ... bravo!

dastefa Sa va fie de bine primul teatru! Si gemanutele cica vor merge cu gradi la sfarsitul lunii la "fata babei si fata mosului", doar ca la noi teatrul de papusi monteaza piese cu actori nu cu papusi .

sorina Imi pare rau ca si tu cu probleme si stresuri... Macar de s-ar finaliza toate cu bine .
Felicitari pt Irisuca cea isteata... m-a impresionat cate stie ea (culori, forme, cifre) ...

atlantiq Sanatate maxima!

dece, bf Sa va fie de bine noul look!
Coaste evazate zici? Noi avem .

Mai am cateva ... comentarii, dar revin la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza fetele!

ce chiul ati mai tras in wend... dar astept intamplari savuroase... care sa justifice lipsa de viata a forumului

Cuvantul Chippendales e destul de savuros? :P

Vorbesti serios?!?!?? Woooow... bravo!

mama, ce m-am babit...

Mamica fericita de Mara si de David

in prima instanta am crezut ca e vorba de vreun film cu desene animate cu chip and dales... Felicitari! Mai, ce revigorare de viata sociala ai, m-ai facut verde de invidie!

Nici mie nu-mi vine sa cred!
Life is good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Dastefa,

Brrr..eu cred ca intram in panica..poate atentam si la rezerva de agiazma..
..poate de la piesa de teatru i se trage?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Hai sa mai prind si eu un pic din ziua mea, sa nu las chiar asa lumea pe uscat... o feliutza de tort diplomat cu multe fructe, si un pahar de sampanie, sa va fie somnul dulce sa visati frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Dastefa,

Brrr..eu cred ca intram in panica..poate atentam si la rezerva de agiazma..
..poate de la piesa de teatru i se trage?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sa nu te superi pe mine dar m-am distrat maxim. Poate pt ca tot acolo mi-ar fi fugit si mie mintea.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Dana multumim de cinste!

Legat de stripperi, mergeam si eu cu gasca in tinerete. as merge si acum dar n-am cu cine. Poate o comitem anul viitor?:D

Mergi la inceput

M-ati intrebat de intarcare (sper ca n-am mai raspuns o data ), a fost foarte usor. Nu mi-a mai cerut deloc, mi-a mai amintit din cand in cand ca am buba, crede ca mi-a facut-o mau pt ca bubele ei au aparut in lupta cu pisica.

Din neatentie m-am mai trezit dezbracata in fata ei de vreo doua ori si a strigat "tzitzi", dar cam atat. Lapte tot nu bea, nici n-am mai incercat, ii dau lactate peste zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Multumesc mult pentru urarile voastre frumoase Simply, Nyny, Dastefa, Plateea, Mire, Atlantique, Tomaca, Larisel, Lorex, toate fetele de pe forum, va pup si va imbratisez cu drag
Azi am iesit cu mama, sotul si A. la cina, a fost dragutz numai intre noi, un loc linistit si cu spatiu de joaca pentru copii ; petrecerea o voi face sambata cu invitati
Am o perioada "blue"... fara motive aparente... sau ele sunt si nu le vedem...
Ieri de ex. aveam doua ore libere sa fac ce vreau eu, dar dintr-o data parca mi-a pierit cheful pentru orice, nici mall, nici prietene, tot ce-mi doream era sa ajung acasa la A., simteam ca e singurul lucru de care ma puteam bucura...
sper ca nu v-am indispus, astept soarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
va las si o
Miru nu a mai avut nici o problema,iar noaptea trecuta chiar nu am idee de la ce a facut febra.Nu era mare dar oricum era mai calda decat de obicei in conditiile in care am dezbracat-o doar in body si neinvelita si asa a adormit pana la urma

sambata am experimentat cum e sa ai si mai mult de 2 copii.A stat pentru prima data la mine nepotica de 4 ani de dimineata pana seara.Eram cam nauca la sfarsitul zilei se intel#537;ege dar multumita ca am reusit sa tin o zi intreaga un copil care greuuu tare se desprinde de parinti.Si nu a intrebat decat odata in treacat de ei
mi-a fost mila de Miru ca nepotica s-a aliat cu Daria la joaca iar asta mica nu intelegea de ce Daria nu mai este a ei de ce nu sa mai joaca cu ea

Larisel 500 ml lapte noi nu atingem niciodata,branzeturile sunt cah iar iaurtul asa si asa.Si stam destul de prost cu analiza la calciu.Chiar ar trebui s-o mai refac si sa vad de ceva suplimentar
tot au fost alte griji si cum asta nu doare tot am dat-o la spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

Un cofe ceva fierbinte? proaspatea de la aragaz???

eu sunt la birou! mai nou sunt prima, eu care eram ultima... dar piticul mi-a dat desteptarea la 6 si ceva... si am avut timp pt diverse... in fine a fost un loveling morning cu fiul meu iubit (ceea ce nu pot spune despre fiica-mea care in fiecare dimineata este irascibila si nervoasa si mai ca nu ma scoate in shuturi din camera ei (impartim acelasi dulap de haine si dupa caz aceleasi haine si aceleasi cosmetice))...

... chiar ii ziceam ieri sotului, ca ce mult imi iubesc fiul si ce tare ma enerveaza fiica-mea! la care sotul... ca Ela exceptand amprenta superficialitatii generatiei ei e o fata (un copil) absolut superba... de acord cu el si cu toate exceptiile implicite...

... si azi dimi, fiul meu cel iubit a refuzat mancarea pe motiv de... il chinuia talentul! a gasit geanta mare de rafie cu vopsele si ne-a cerut o farfurie mare intinsa sade plastic pe post de paleta si a suferit dramatic ca i-am taiat macaroana, ca a trebuit sa ne imbracam de gradi... si educatoarea (una din ele) mi l-a laudat ca e foarte entuziasmat si pasionat de pictura! mai sa fie asta pasiunea vietii lui??? manifestata la o varsta atat de frageda... si picturile lui sunt ceva mai colorate si mai lucrate decat cele ale colegilor lui.. dar sa nu exagerez, sunt ajutati pas cu pas...

... si inca una si inchei mesajul si incep altul...

ieri fiul meu m-a shokat! am incercat sa facem un pic de educatie monetara... i-am dat un leu ca sa i-l dea vanzatoarei de covrigi, mi-a aratat pe leu Caragiale, l-a descoperit si era intrigat... apoi, pentru prima data in viata lui l-vazut cum incearca sa indese ceva in buzunare!!! Vroia sa puna leul in buzunar... evident, fara cuvinte, mandra de odrasla mea!

Mergi la inceput