Exista cursuri de gatit si de croitorie pt copii?

Exista cursuri de gatit si de croitorie pt copii? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Fiica-mea este foarte incantata de tot ce tine de gatit sau de croitorie si si-ar dori foarte mult sa mearga la niste cursuri (ma rog, cu gatitul e mai simplu, facem impreuna, dar la croitorie nu ma pricep). Ea e inca mica (are 7 ani), banuiesc ca nu exista cursuri de croitorie pentru varsta asta, dar stiti cumva daca exista si pentru ce grupe de varsta? A, si unde... Multumesc!Mami de Miruna si de Vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Ma gandesc ca te-ar putea interesa ceva cursuri 'hand-made', unde copii lipesc, 'croiesc', confectioneaza tot felul de lucrusoare si obiecte. Avand in vedere ca are 7 ani, cred ca s-ar potrivi mai bine decat un curs de croitorie 'serios'. Nici nu am auzit de asa ceva.

Poti sa arunci o privire:
www.cursurihandmade.ro/cursuri-pentru-copii/" target="_blank"> aici
www.gradinitasmiley.ro/handmade.html" target="_blank"> aici
www.stepinart.ro/atelier-hand-made.php" target="_blank"> aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniqueSta spune:

Ralucutza, poate ai o prietena, sau bunica ei, sau vreo ruda, sa o invete. Cred ca mai mult ar avea de castigat, decat de la un "curs".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Raluca, uite un atelier de croitorie https://www.facebook.com/profile.php?id=100003622293752&sk=wall

Nu e ieftin, dar cred ce e foarte frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Puisorul, multumesc mult pentru link, o sa iau legatura cu ei. MoniqueSta, din pacate nu avem nici o cunostinta care sa se priceapa la asa ceva (as vrea sa am si eu de la cine sa invat).Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

curs de gatit m-ar interesa si pe mine pentru baiat ! Urmarea cu mare interes emisiunile lui Jamie si mai nou, parca pe Minimax, sant doi copii care gatesc

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

of, ce pacat ca nu sunteti aici, faceam eu curs cu piticlontii, s-ar fi inteles de minune cu ai mei, pasionati amandoi de gatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La noi in oras, la Palatul Copiilor exista cercul de confectii-design vestimentar. Ma gandesc ca la Bucuresti, cu atat mai mult ar trebui sa fie la Palatul Copiilor.
Cat despre gatit....as vrea eu sa fac niste cursuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Acum cateva saptamani am dat peste un link despre Papa la Soni si cursuri de gatit pentru cei mici (peste 6 ani). Din pacate acum nu am timp sa caut, dar poate te ajuta informatia asta.Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

uite si link http://www.40bucatari.ro/

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_ichim spune:

Cursuri de gatit pentru copii gasiti la Societe Gourmet. Sunt tinute de chef-ul german Daniel Wendorf in engleza (pentru cei ce nu se descurca in engleza, cineva le sta alaturi sau parintii pot sta aproape). Informatii si imagini de la cursuri sunt pe www.societegourmet.ro sau si mai multe pe http://www.facebook.com/SG.CookingClasses.
Seara linistita!

Mergi la inceput