Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Salut fetele!!! Am cam ramas in urma cu cititul pentru ca saptmana trecta am mers 2 zile la munca!! Ieri la Londra la o onomastica si azi la mare!!! A fost superba vremea aici!! Asolut superba!!! Am pus poze!!!
Eu pot sa anunt cu satisfactie ca am trei nopti in care Imi se trezeste doar 1 data pe noapte!!! Culcare la 9, prima trezire la 2.30 si urmatoarea la 7!!!
Si eu sunt mirata, caci eu niciodata nu am putut sa zic aceste lucruri bune despre Imi!!! Tot timpul am avut nopti albe cu ea!!!!
De mancat nu mananca mai bine decat de obicei, deci chiar nu stiu de ce doarme asa de bine!! Ea nu mananca inca branza sau oua, sau proteine, si totusi am 3 nopti in care mi a dormit ideal!! Sa tot continue!! Dar nu stiu...... Nu mi fac vise!!

As vrea sa incep si eu cu proteinele, gen branza de vaci cu fructe... Ouale poate mai incolo, pe la 8 luni. Sa i dau branza de vaci sau sa mai astept?

Acum un off topic!!! Mesaj pentru Simona (nasa lui Imi). Aseara am visat ca ai ramas gravida!!! Si m ai anuntat si pe mine!!! Asa sa faci ca sa te felicit!! Acesta este intotdeauna un motiv de bucurie!!!

Va pup pe toate si de maine intru in normal, ca nu am nimic planuit pentru saptamana asta in afara de faptul ca plecam la Cardiff joi seara, caci vineri e ziua mea!!!! Si mergem la hotel, v am zis ca soacra mea ne a rezervat o noapte la un hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Salut si eu gasca dupa o absenta de neiertat e aici (nu ca pe FB as trece clasa la asta:))) )
Nu am mai avut chef nici de scris nici de comentat pt ca Tudor ma tot ingrijoreaza. De vreo 8 zile refuza sa manance altceva decat lapte. Muncesc in zadar sa ii prepar bunatati, ma agit sa gasesc chestii organice si el le ignora complet. Ar manca numai ce mancam noi, innebuneste cand ne vede, ne-ar lua bucatura din mana, plange si nu se potoleste decat daca-i dam. Gusta chestii pe care le poate tine-n mana: brocoli, morcovi, paine prajita, carnita fiarta. E un obicei ingrijorator tinand cont de faptul ca nu are nici un dinte (la 8+ luni). Si tot la 8+ luni, ca tot intrebai tu v_florin: nu se rostogoleste absolut deloc, daca intamplator cade si are de ex o mana sub el, asa ramane, nici macare mana de sub el nu e in stare sa si-o scoata. Daca nu are jucarii la indemana (adica la 1 cm distanta de degetele) plange (ba pardon, URLA!)ca sa i le dea cineva, ca el e prea lenes ca sa se intinda.
Asa ca acum sunt in faza in care-mi stresez barbatul ca sa mergem la medic pt ca mi se pare inadmisibil sa fie asa. Desi e nascut printre primii copii ai odiseei noastre, a ramas ultimul in progrese: nu rostogol, nu taras, nu de-a busilea, nu ridicat in genunchi, nu aratat cu mana, nu dinti, nu ma-ma si nici ta-ta, nimic nimic nimic! Si ca sa ma deprim si mai tare azi citeam despre autism si simptome, bineinteles in obsesia mea regasesc totul pe acolo :(((((
Asa ca ma scuzati, dar pana nu rasare un pic de soare cu optimism, pur si simplu sunt asa...anemica in socializare :(
Va pup pe toate, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....ma chinui de cateva zile sa scriu un mesaj si pur si simplu nu reusesc....

Ilida du-te la un medic ca sa te linistesti,eu sunt convinsa ca Tudor e ok...

Laura,Ana multa sanatate si sa ne dati vesti bune!

Eu am o sapt de cand sunt singura cu copiii,ma descurc,numai k sunt f obosita...dorm cu amandoi,si nu ma misc....rares se lupta cu dintele nr 4,e f umflat si cum se atinge acolo urlaaa,zilele trecute nici nu prea a papat....

va pup si va doresc o sapt buna si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Sper ca ati avut un week-end placut!

Corry cred ca sunt super simpatici cum se joaca amandoi . Andra e incantata de orice copil / bebelus pe care il vede. Cand am fost la ortoped erau 4 bebelusi de 6 luni si Andra vroia sa vorbeasca si sa-i atinga pe toti.

Eu cand am fost prima data in concediu cu Razvi (era mai mare un pic), i-am facut de acasa ciobita si am pus-o in borcanele de la Avent pe care le-am congelat si transportat intr-o geanta frigorifica. Scoteam seara borcanelul pentru ziua urmatoare si aveam masa gata.

Laura imi pare rau de pneumonie, sper ca sunteti mai bine acum si acasa.

Florina bravo pentru flacaul mancacios, mananca foarte bine avand in vedere ca ati inceput recent. Andra nu sta foarte bine in fundulet, decat daca o sprijin de perna, insa nu are stare deloc, se intoarce pe toate partile, vrea sa puna mana pe toate cele, mai ales telecomenzi si jucariile lui Razvi.

Anamaria sper ca sunteti mai bine azi toti .

Eu o sa o pun pe Andra mai devreme pe olita, cred ca in jur de 1 an. Stiu ca nu constientizeaza mare lucru, insa la Razvi am asteptat si din pacate inca astept ca nu vrea deloc sa faca acolo. Sta pe olita, dar nu face. Cum il iau de acolo, cum face.

Miha felicitari pentru Imi, a crescut fata si te lasa sa te odihnesti mai ales ca ai inceput si munca.

Ilida nu te mai stresa , pentru linistea ta du-te daca vrei la un doctor. Insa nu aluneca pe panta asta. Tudor face contact vizual? Poate e numai prea comod si nu i se pare interesant sa faca toate lucrurile astea, deocamdata. Cu mancarea, poate vrea sa manance singurel.

Mada, Razvi nu merge la gradinita? Asa ai mai avea si tu cateva ore pe zi numai cu cel mic si ar fi mai usor.

O zi frumoasa si linistita tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Ilida, eu cred ca bebe Tudor e mai comod.Oricum daca si-a tinut capul cand trebuia, sta in fundulet(chiar si sprijinit la 8 luni)... nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji de rostogolit si tarat.Eu cred ca daca nu ma jucam cu a mea de-a rostogolitul nici ea nu se rostogolea...Iar de tarat i-am aratat cum sa faca, insa ea din ce i-am aratat eu a inteles sa mearga de-a busilea.Mie mi-a zis medicul ca nu sunt semnale de alarma rostogolitul si tararea.De tarare mi-a spus ca bebeii incep in luna a 7-a si pana in a 10-1 ar trebui sa o faca, dar unii sar aceasta etapa.Daca esti atat de nelinistita, poti sa mergi la un medic, dar ai sa vezi ca bebe Tudor e ok.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

LAURA si ANA sper ca sunteti bine mai asteptam vesti....

ILIDA si eu spun sa mergi la dr nu ca ar fi o problema..sunt sigura ca nu e dar pt linistea ta ..nici baiatul meu nu sa tarat si nu a mers dea busilea si are 7 ani sanatosi...putere mami

Mergi la inceput

Iar despre mancat si fata mea e in aceiasi perioada acum nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Am ajuns ieri acasa. Este in continuare cu branula, cu 2 antibiotice, dar este mult mai bine, vesel cu chef de joaca, cu muci mult mai putini si fara febra. Sper sa fim pe drumul cel bun. Pup mamicile.

Mergi la inceput

Ma bucur Laura pupici micutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Miha felicitari pentru Imi, a crescut fata si te lasa sa te odihnesti mai ales ca ai inceput si munca.

Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011)

Multumesc Crisspy!!
Dar numai ce am laudat o ieri, ca azi noapte mi s a trezit mandra la ora 2.30 si a plans pana la 3.30. Jumate de perioada am stat eu, jumate sotul!!! Of!!!
Inca nu am inceput munca propriu zisa!! Doar cele 10 zile la care am dreptul. Am explicat ca eu in acest an de concediu de maternitate am dreptul la 10 zile de munca (doar 10!!!) fara sa mi pierd beneficiile de la stat! Asa ca 2 s au dus, mai am 8!
Va pup si pe tine si pe Andra!!

Mergi la inceput