Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Wow, Laura, multa multa sanatate lui Alex, si tie putere sa treci peste aceste zile incercate!

Ana, si voua multa sanatate, sa se faca bine Petru cat mai repede!

Crisppy, ma bucur sa aud ca Andra este in regula!

La noi nimic nou. Stefan papa foarte bine, desi am inceput cam de doua-trei saptamani. De curioriztate i-am pus mancarica intr-un borcan gradat in ml. Fructele nu-l pasioneaza, abia mananca 40 ml pe la 10-11. Insa cu legumele, este bataie la gura lui. Nu apuc eu sa-i dau cat de repede ar vrea el. Mananca uneori cam 120 ml, si nu ii mai trebuie san. Oare nu-i prea repede sa-si inlocuiasca o masa?

Noaptea se trezeste de cateva ori. Am inceput sa-l pun in patutul lui seara, si-l iau cu mine in pat ori la 3, ori la 5 (daca sunt odihnita, la 3 il alaptez si il pun la loc in patutul lui).

In rest, cum ziceam si pe FB, zice ba-ba, bu-bu, mai degraba dimineata cand este f bine dispus. Restul zilei tace malc!
Sta in fundulet din ce in ce mai bine. Insa nu se rostogoleste, ori i-e lene, ori nu stie. Eu nu am mai reusit sa fac gimnastica cu el acasa, nu stiu efectiv cum trece timpul, si nu reusesc sa fac mare lucru cu el intr-o zi. Numai daca stau si calculez cat timp imi ia sa il adorm - 3 reprize de somn de zi, si adormitul de seara...
Ilida, voiam sa te intreb, Tudor cum mai este cu rostogolitul?

Ma tot framant cum vom face cu programul de vara, cand vom iesi si noi de doua ori pe zi afara, dimineata si dupa amiaza pe racoare. El se trezeste cand la 8, cand la 10... masa de fructe cam la 10-11, ma gandesc sa i-o dau afara. Legumele i le dau la 3-4.

Pup fetele si va doresc in weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Laura sper sa ne dai vesti cat mai repede ca Alex e bine.

Babylipicios nu mai stiu nimi de bb din burtica de la 9s, acum avem 11s.Chiar si eu ma intreb dc e ok.Am aceleasi simptome ca la Nectaria.Putin sanii mai sensibili si uneori stare de somnolenta si f rar arsuri.
V_florina legat de rostogolit sa nu-ti faci griji.Chiar dc nu vrea inca sa o faca nu e un semnal de alarma.A mea s-a rostogolit la 5 luni si 3 saptamani asa cum mi-a zis dr ca o fac cei mai multi intre luna a 5-a si a 6-a.Insa sunt convinsa ca nu ar fi facut-o daca nu faceam eu exercitii de rostogolit cu ea sa o invat cat e de frumos....Vezi ca este un exercitiu pe youtube.

Eu raportez iar o noapte de nedormit in care am dat de vreo 6 ori suzeta.Se trezeste ridica piciorusele misca din manute , se foieste si cauta cu ochii ichisi suzeta.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 11saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

LAURA sanatate multa micutului si asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Laura imi pare tare rau. Multa sanatate !

Si ai mei copii sunt varza ! Am avut o noapte GROAZNICA!!!!!!!!! Petru a avut febra aproape toata noaptea si nu a dormit mai deloc.Adica a dormit dar numai in brate si plimbat. Daca am prins 3 ore de somn e bine.Si asta pt ca l-am luat cu noi in pat pt ca deja simteam ca pic de oboseala.Mucii pana la genunchi . Azi noapte pe la doua, erau toti trei cu febra ! Urasc virusurile!!!!!!!!

Corry noi am fost in BG si acum doi ani si vara trecuta, in statiuni diferite si de fiecare data am gasit camera pregatita cu patuturi pt copii, fara sa cerem noi. Probabil,de cand am rezervat au vazut ca sunt copii mici si s-au gandit ca ar fi folositoare.

Acum 2 ani am avut 2, pt copii si vara trecut a fost unul pt Petru,dar nu l-am folosit ca a dormit cu noi in pat.

Florina felicitari pt baiat papacios de legume Daca si-a scos singurel masa, eu zic ca este ok, inseamna ca ai baiat mare

Va pup pe toate si muuult multa sanatate tuturor,ca tare rau mai este sa fii bolnav si mai ales daca bolnavi sunt puii astia mici

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna si de la noi, dupa o indelungata absenta de pe forum.

In primul rand, multa multa sanatate copilasilor bolnavi! Putere Laura si Anamaria! Mare dreptate ai Laura sa ne zici sa ne bucuram ca sunt maraiti fara motiv, si nu sunt raciti...Stiu di ru cum e la Sf Maria in Iasi, asa ca mai bine ca sunteti la Arcadia.

Treziri dese noaptea (cam la 2 ore) are si Miruna si din pacate, de cele mai multe ori, tot numai la san reusesc sa o adorm. In ritmul asta nu-si va scoate ea mesele de noapte prea devreme. 

Suntem tot la bunici. Miruna e atractia bunicilor, iar eu, pe aici, prin preajma.
Am inceput sa fac ceva masaj pt spate, asa ca bunicii au stat cu ea si cate unul, pe rand, dupa cum am avut nevoie.
De pe 8 martie a iesit si dintele nr 4, si desi ma gandeam ca vom avea pauza, a cam fost maraita si cu degetele in gura iar. Oare ii mai iese vreunul asa repede?

Si inca o intrebare: de cand incepeti sa puneti copilasii pe olita?

Va pupam si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Roxana, felicitari pt dintisori! eu pe olita cred ca dupa un an jumate incolo, cand o sa inceapa sa contientizeze... o sa ma mai documentez :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Salutare mamici si bebei

Imi pare tare rau ca nu mai pot intra pe aici prea des, timpul meu e prea scurt pt tot ce trebuie sa fac.
pentru
FILIP de lissa
ROBERT de Bebinuta
Sper sa nu fiti suparate pe mine, incerc si eu sa fac ce pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Anda82 si Natalia are nopti cand face tot asa, am avut nopti si cu 10-15 treziri, uneori chiar incepe sa planga in somn, cauza nu o stiu dar cred ca de la dinti face asa, eu cand am o noapte in care dorm lagat 4-5 ore sunt cea mai fericita(asta se intampla cam de 1-2 ori pe sapt). Natalia ziua isi baga singura suzeta in gura dar noaptea nu.
Laura multa sanatate copiilor, imi pare tare rau pt voi, speram sa treaca cat mai repede si cu cat mai purine complicatii.
Ana felicitari pt "mama" si multa sanatate copiilor. Bravo Ana pt biletele de concediu. Si eu abia astept sa vina vara sa fie cald.
Burtocika felicitari pt dintisor.
Crisspy ma bucur ca Andra nu are nimic la sold.

Mergi la inceput

fetele

Noi am scapat de febra azi ! Sper sa nu mai faca nici zilele urmatoare!@

Oxi felicitari pt dintisorul nr. 4 ...cat despre renuntat la supt noaptea, eu ma astept ca dupa cese intarca sa nu se mai trezeasca. Anastasia asa a facut

De pus pe olita,inca nu l-am pus,dar probabil o sa incerc putin mai tarziu 10-11 luni , un an.

Dupa un an jumate este tarzior...parerea mea Ai mei,la un an jumate faceau la olita, le puneam pampers doar asa in caz ca. Anastasia de la un an si 7 luni nu a mai facut deloc in pampers si nici nu i l-am mai pus pt ca nu il mai vroia. La F am renuntat de tot pe la doi ani.

Evident, ca depinde in mare parte de copil si cat de cooperant este.
Eu zic cum am facut eu si cum au fost ai mei...

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Anca eu stiu ca iti este tare greu. Putere multa !

Mergi la inceput