Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
anaemi spune:
Mihaela spor la munca!
La bb 4 ,nuuuu ma bag
Gabriela, gata esti si tu !
Any, Petru mananca in jur de 100g de mancarica.
la toate
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
corry_28 spune:
Nici eu nu sunt in grupul de pe FB (am fost...), dar imi face placere sa va citesc aici.
Nu prea am noutati si nici mare experienta cu copii pentru a va oferi sfaturi, acestea fiind motivele pentru care nu scriu f des.
Florina, si eu sunt super interesata de conditiile si oferta de la piscina.Nu vad de ce s-ar face reclama.Adica, ne poti transmite locatia si numele pe PM.
STrumfii mei au urmatorul program:
06.00 - LP (120 ml)
10.00 - fructe cu cereale (200 gr)
1.00 - legume (200 gr)
18.00 - iaurt cu fructe (200gr)
21.30 - LP (200 ml)
02.00 - LP (120ml)
Noptile..ehe...sunt 6 rele (se trezesc din ora in ora) si 1 buna (o singura trezire).
Alexia, ce mai face Ruxi?
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielita81 Ce fel de iaurtel papa bebeii vostrii? fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005 |
Eu le fac in casa.
Am inceput cu un iaurtel de la Milli, si acum imi opresc ca si maia din iaurtul meu.
Folosesc tot lapte Milli.
Andy08 spune:
Salutare!
Noi din nou virusati. Duminica trecuta a terminat Andrei gastro-enterita si dupa 5 zile a inceput cu febra, tuse....M-am impacat cu ideea ca nu mai terminam.
Crisspy, Anaemi, voi cum sunteti?
Florina, Emma are fructe si cereale la 9-9.30, legume cu carnita la 12-12.30 si legume/fructe, cu sau fara cereale, la 5-5.30.
Laura, ma bucur ca sunteti mai bine.
Alina, uf, prin cate ati trecut si voi. Aveti grija de voi.
Cat despre FB/DC, parerea mea e ca nu conteaza unde se desfasoara discutiile, atata vreme cat toata lumea din acest grup are acces la ele. Din pacate, asta nu se intampla. Si ma gandesc mai ales la mamicile care sunt la primul bebe (dar nu doar la ele) si care nu (mai) au cu cine discuta pe forum, dar nu sunt primite nici in grupul de pe FB.
v_florina spune:
Multumesc fetelor de raapunsuri. Noi acum avem fructe pe la 10-11, si legu
me pe la 16-17. Va trebui sa ii mut masa de legume mai devreme, dar mi-e teama de intarcatul brusc, adica stat fara san atatea ore. Desi stefan este atat de dependent de titi... Inca nu am introduc branzica si carnita.
Any, referitor la tarc, incearca sa o pui uneori direct pe podea sa va jucati. Am obs la stefan ca atunci cand il pun pe podea (ff rar) ramane asa, nemiscat vrea 5 min uitandu-se in jur.
Andy, multa sanatate, imi pare rau de perioada asta nesfarsita.
Ah, am obs ca lui stefan i-a aparut o alunita.
Voiam sa mai intreb ce crema de protectie solara folositi, ca noi deja ne-am rozulit pe fata.
mihahegarty spune:
Any, cu intarziere iti urez si eu bun venit pe DC in odiseea noastra nazdravana!!!!
v_florina spune:
Roxana, ai primit mesajul meu? L-am scris de pe telefon, posibil sa fi fost o eroare.
O sa scriu aici despre piscina. Este vorba de baby spa (babyspa.ro). Tarifele sunt destul de piperate. Abonament de 4 sedinte/luna la grup (maxim 10 bebelusi cu insotitor si doi instructori) costa 420 lei. Au program joi si sambata pt asta.
La individual costa mult mai mult, in functie si de ora. In happy hour ceva in jur de 500 si ceva de lei, iar fara happy hour ceva peste 700 lei pentru 4 sedinte.
Preferabil sa mai mergeti cu un adult, intrucat trebuie sa faceti si voi si bebe dus, si ar fi cam complicat doar in doi.
Bebe intra cu un adult in piscina, si pt asta trebuie analize. Pentru copil: exsudat faringian, sumar de urina si copro. Pentru adult tata doar sumar de urina, iar pentru mama sumar de urina si anaiza vaginala. Pentru bebe si adult, aviz epidemiologic dat de medicul de familie, trebuie sa fie emis cu nu mai mult de 72 de ore inainte de prima sedinta.
Eu chiar va recomand sa mergeti acolo in vizita, veti vedea conditiile si discutati si contractul.
Ah, se merge cu sosoni din aceia de unica folosinta in tot clubul. La etaj exista sauna, manichiura, masaj, pedichiura pentru cine doreste. Au si bucatarie pentru adultul care asteapta.
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Mihaela spor la munca! La bb 4 ,nuuuu ma bag Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Anamaria multumesc foarte mult!!! A fost obositor, dar am observat ca mi a fost dor de Imi cum nu mi a fost niciodata!!!
Nu mi vine sa cred ochilor!!! Nu te bagi la bebe 4???? Te rog Anamaria!!! Nu ziceai tu ca o vrei pe Xenia??? Nu te bagi acum, poate!!! Dar ai zis ca te bagi in vreo 3 ani nu???