Intrebare...
Raspunsuri - Pagina 2
monicabo spune:
Ela, in primul rand felicitari pentru bebe! Sarcina usoara si nastere usoara si la termen iti doresc
Intre fetele mele este diferenta de 1 an si 4 luni.
Deci eram insarcinata in perioada cand fetita mea mare abia invatase sa mearga si apoi cand mergea, dar nu inca ff bine si mai obosea (8 luni - 1 an si 4 luni - toata sarcina, burtica vizibila cam cand avea fetita in jur de 1 an)... Si o luam in brate, cand nu se mai putea altfel... mai incercam sa trag de timp, evitam cat puteam, daca era cineva cu mine, prelua luatul in brate (daca accepta copilul, ca uneori nu vroia decat cu mine).
N-am avut absolut nici un fel de problema cu sarcina. Este drept ca si greutatea fetitei era mult mai mica, undeva pe la 9-10 kg, 18 kg nu cred ca as fi putut cara in veci.
Am intrebat si medicul, care a zis ca sa evit cat pot ridicari, tinut in brate....dar na, uneori n-aveam ce face. Este drept, nici nu avut contraindicatii, pericol de avort spontan sau altele de genul asta.
Eram in CIC, si ieseam in parc in fiecare zi , de 1-2 ori/zi (primavara, vara, cam pana am nascut), am facut multa miscare in felul asta... Basca ma mai luptam si cu carutul, deschide-l, inchide-l... Dar a fost totul ok, colul a fost mereu lung si inchis pana aproape de momentul nasterii, bebe a fost in regula.
Doar ca am nascut fff rapid, din momentul in care am simtit primele contractii, acasa, m-au trezit din somn (dar erau in faza destul de avansata, adica destul de dese si cam dureroase), am nascut in 2 h. Nu stiu daca asta e cauza, dar oricum a fost super ok si rapida a doua nastere decat prima, cu travaliu in toata regula, ore intregi de asteptare!
Multa bafta si sarcina usoara in continuare! Si pupici celui mic si atomic!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria