stop kony

stop kony | Autor: bebeta23

Link direct la acest mesaj

haide sa-l facem pe Kony faimos si sa-l oprim
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=g-all&context=G2fed6e6FAAAAAAAAFAA stop Kony

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

nu pricep nimic.ce e asta?alta prostie inventata de cei care ne-au impins la dezastru,americanii?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Eumada, inchide ochii si gandeste-te ca cineva ti-ar rapi-o maine pe eva. Gandeste-te cum te-ai simti daca ai sti ca a fost rapita de cineva ca sa fie soldat-copil intr-o armata. Acu' spune sincer ca nu ai dori sa faci nimic, ca nu i-ai dori nimic criminalului - probabilitatea ca copilul tau sa moara, sa zicem, pana intr-un an fiind aproape o Certitudine.

Bon, daca efortul de imaginatie n- a fost prea mare, acu zi daca ti-ar conveni mobilizare generala intru salvarea evei. Cred ca ai inghiti si galusti americane daca ai crede ca exista minima sansa sa iti gasesti copilul. (ce i-ai face vinovatului stie tot forumul)

Acu e suficient de clar? sau daca nu e vorba despre eva, ce te doare pe tine de eva unei ugandeze?

Mergi la inceput

Cora nu era nevoie de tonul asta,cred ca se putea si altfel....pur si simplu nu am disponibila juma de ora sa ma uit la film,alta jumate sa analizez...se vede cred de cat de rar scriu pe forum.

Multumesc de lamurire,bag mana in foc ca radiai de blandete si serenitate cand ai scris mesajul.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Cora nu era nevoie de tonul asta,cred ca se putea si altfel....pur si simplu nu am disponibila juma de ora sa ma uit la film,alta jumate sa analizez...se vede cred de cat de rar scriu pe forum.

Multumesc de lamurire,bag mana in foc ca radiai de blandete si serenitate cand ai scris mesajul.

Madalina si Eva-Maria

Nici eu nu am avut jumatate de ora sa ma uit la filmulet dar am avut un minut liber cat sa caut pe google despe ce este vorba si asa nu am venit ca tine cu afirmatii..sa fie asa,sa nu zici ca nu ai scris la subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

"Kony 2012" este un documentar si o campanie initiata de organizatia "Invisible Children" ("Copiii Invizibili") care au un singur scop: prinderea celui mai mare criminal necunoscut din lume, Joseph Kony, cu ajutorul oamenilor din lumea întreaga. Joseph Kony este liderul grupului de guerilla Armata de Rezistenta a Domnului (LRA) din Uganda si este dat in urmarire pentru genocid, crima, rapire, viol. De 26 de ani, liderul extremist a rapit peste 30.000 de copii, pe care i-a torturat si i-a obligat sa devina soldati în armata sa. In 2005, Curtea Internationala de Justitie de la Haga a decis ca Joseph Kony este un criminal care lupta nu pentru o cauza, ci pentru propria-i obsesie pentru putere.Organizatia "Invisible Children" incearca de opt ani sa determine SUA sa intervina in Uganda. Abia la sfarsitul anului trecut, Barack Obama a trimis mai multi militari pentru a ajuta armata ugandeza sa-l prinda pe liderul extremist.Joseph Kony devine faimos atunci cand cat mai multi oameni afla despre atrocitatile comise de el. Campania este sustinuta de numeroase celebritati, atleti, milionari, dar si de politicieni a caror voce poate schimba ceva. Daca oamenii arata ca nu sunt indiferenti fata de atrocitatile care au loc în Uganda, fortele americane vor fi nevoite sa intervina si sa-l captureze pe Kony. Documentarul regizat de Jason Russell si campania mobilizeaza oamenii pentru ca pana pe 31 decembrie 2012 liderul extremist sa fie prins iar grupul de guerila Armata de Rezistenta a Domnului sa fie înlaturat. Documentarul a fost postat luni pe Youtube si a fost vazut de aproximativ 30 de milioane de persoane din intreaga lume."Armata ugandeza trebuie sa il gaseasca. Pentru ca armata sa il gaseasca, are nevoie de tehnologia si instruirea necesare pentru a-i da de urma in jungla. Aici pot ajuta consilierii americani. Dar pentru ca acesti consilieri sa poata interveni la fata locului, e nevoie ca guvernul american sa îi delege. Au facut asta deja. Dar daca guvernul nu crede ca oamenii sunt interesati sa il aresteze pe Kony, misiunea va fi anulata. Dar pentru ca oamenilor sa le pese, trebuie sa stie. Si vor stii doar daca numele lui Kony va fi peste tot", spune Jason Russell la finalul documentarului.sursa: http://www.jurnalul.ro/externe/campanie-puternica-pentru-prinderea-celui-mai-mare-criminal-necunoscut-din-lume-606476.htm
Edit: mai aveam cateva diacritice de modificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Terry multzumim de informatzii,cred ca de altfel asa ar fi trebuit sa arate primul mesaj al subiectului(initzial aflat la container,apoi mutat la generale )si nu doar un link cu un filmuletz pe care ai sau nu ai timp sa-l vezi!

Mi s epare ca atzi atacat-o aiurea de data asta pe Madalina,n-o fi fost un mod elegant d eexprimare ,dar nici modalitatea de a prezenta un suvbiect insiparata!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Prinderea celui mai mare criminal necunoscut din lume, pe nume Joseph Kony?

Deci e necunoscut, dar il cheama Joseph Kony? Precum mana criminala care a dat cu piciorul?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

[OFFTOPIC]Normal Paff ca tu ai timp...la mine jumatate de ora inseamna fie jucat cu copilul dupa o zi de munca,fie de castigat niste bani...

E cumplit ce se intampla acolo....
Edit..Paff esti sigura ca tu nu postezi ca sa scrii?

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

[OFFTOPIC]Normal Paff ca tu ai timp...la mine jumatate de ora inseamna fie jucat cu copilul dupa o zi de munca,fie de castigat niste bani...

E cumplit ce se intampla acolo....
Edit..Paff esti sigura ca tu nu postezi ca sa scrii?

Madalina si Eva-Maria

Da de unde stii ca eu nu am munca,copil?
Tocmai ca am zis ca nu a vazut filmuletul ci am cautat pe google.
In fine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Bai, da' nu se poate sa avem un topic fara clasicele impunsaturi? Nu vi se pare mai interesant si mai dureros acest Kony???

Mergi la inceput