Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 6
dara76 spune:
Happy, plus ca mai ziceam eu ca dr. mea a zis ca daca cifra 2 nu e peste 9, nu-i chiar asa de preeclamsie, iarasi. Cre' ca la tine e doar hipertensiune. Altfel se apucau sa te trateze cu perfuzii.
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
happylica spune:
dara, legat de injectia pt maturare.. asa mi-a zis si dr azi. ca se face pana la 37 sapt, apoi nu mai pune prb. dar a zis ca la fel de bine facuta dupa 37, nu face nimic rau. asa k a decis sa o facem si gata. nici o prb.
cred ca ai dreptate cu tensiunea. daca imi amintesc bine, pe reteta care mi-a dat-o data trecuta, la diagnostic era ceva cu 'determinat de sarcina' parca.
ea oricum mi-a zis sa stau calma ca e anestezista tot timpul cu mine si nu se intampla nimic. incerc..
marea intalnire: maine AMR mai putin de 24 ore
varsta bebelusei Alexia
dara76 spune:
Happy, pai n-are ce sa se intample, daca era preeclamsie iti faceau sulfat de magneziu (si ala ajuta in majoritatea cazurilor), altfel la hipertensiune simpla, care nu-i nici uriasa (maica-mea face diminetile si 17 si 19, in zile obisnuite, tensiunea) n-am auzit de vreo problema la cineva pana acum.
Asa-i, tie nu-ti face rau, mie mi-ar zapaci glicemiile 2 saptamani injectia aia si de-aia nu mi-au mai facut-o. Noroc c-am trecut de 34.
Dana, ce faci, mai ai dureri? Sigur nu te-a suparat altceva de nu mai scrii?
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
J.D. spune:
Sovi, eu sper sa fac cat mai multe si cat mai curand dupa nastere. Nu pot sta in casa deloc si ma motiveza si faptul ca aici sunt multe mame cu cel putin 2 copii si se descurca. Vreau sa plecam cateva zile prin Austria sau Germania in mai sau iunie. Ca tare vreau concediu.
Ramona, eu inca nu am luat wrap/ul. o sa/l comand de pe ebay pentru ca am vazut ieftin si la mine chiar nu s/ar merita unul scump pentru maxim 5 luni de purtat.
Happy, tinem pumnii pentru maine! Nu uita sa/i amintesti sotului de cele 40 de pahare!
Marci, felicitari pentru vestile bune!
Eu i/am trimis sotului link/ul postat de Mihaela pe facebook la noi pe pagina. Si el l/a deschis cand era intr/o mare sedinta cu manageri de agentii imobiliare din Praga. Cine l/a pus?
Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor
dara76 spune:
Articol interesant:
http://www.wikifood.ro/nutritie/cercetare/in-cazul-diabetului-zaharul-nu-este-atat-de-nociv-pe-cat-se-crede.html?utm_source=hotnews&utm_medium=adgregator&utm_campaign=asc
Adica zaharul e tot aia cu cartofii, orezul, painea, orice cu faina, etc. - ne referim la acelasi numar de calorii
34+ Miruna Sanziana
happylica spune:
haha. JD, cica bea sambata 45 sa ne vada intai bine si apoi...
m-ar mira.. dar sincer.. n-as vrea sa-l vad..
daca imi vine la spital.. poa sa intre si-n coma alcoolica
maine.. marea intalnire
varsta bebelusei Alexia
SuperMami_1 spune:
jD, tare faza cu sotul tau...sper ca a avut prezenta de spirit sa o dreaga un pic
Fetelor, a pus Anca poza pe facebook cu Natalia!
Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
carstea spune:
JD poti sa pui un link cu wrap=ul elastic de pe ebay?Sa fiu sigura ca ma uit la ce trebe.As fi vrut sa-i vad fata sotului.Si eu am fost un pic socata sa-l vad pe nenea ala.Cred ca am pierdut vreun simt in sarcina asta ca nu l-am gasit prea apetisant.
SuperMami_1 spune:
Carstea, nici mie nu mi s-a parut hot tipul, ma degraba era funny ...deci nu cred ca ai pierdut ceva in sarcina
Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"