Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 5
dorinutza82 spune:
Am fost si eu la o plimbare cu baietii mei vreo ora jumate si tare bine a fost. Nu am mai mers demult pe jos atata timp si ma simt neasteptat de bine
Am fost si printr-un magazin DM si mi'am luat periuta si pasta de dinti pt bagajel si am cam tot ce-mi trebe, nu le-am pus inca in geanta, mai e timp....
Aaaa, dar nu gasesc papuci pt spital. As fi luat din aia de guma, dar nefiind sezon nu sunt pe la tarabele de pe langa mine.... Am o pereche roz daca nu gasesc altii, i-oi lua pe aia
happy, dar cum de ai asa tensiune? Pana in trim 3 o aveai mai mica? Ce putin mai e pana vine bebelina, succes la tinut in frau emotiile
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 33+ cu
happylica spune:
dorinuta, pana acum o sapt jumate o aveam 12/6. cica povestea asta se numeste preeclampsie si sunt femei predispuse la asta in ultimile sapt de sarcina. trebuia sa se mai complice putin lucrurile.. erau prea.. simple probabil
maine e marea intalnire.. AMR mai putin de 24 ore
varsta bebelusei Alexia
ronina spune:
La Multi Ani fetelor!
Happy: multa bafta maine, nastere usoara, refacere super rapida si bebita sanatoasa!!!
irinaelena spune:
Miha, eu am recoltat luni si vineri a fost gata. La Medicover/Synevo
Acum am vazut ca tu tot acolo ai facut
Eu la prima cezariana, am nascut luni dim si miercuri la pranz ieseam.. Sper sa fie la fel de putin si acum. Si da, tati va tine bebele cand venim acasa ca sa fiu eu libera pt andrei. Ma rog, probabil va fi in scoica auto. Andrei va primi si un cadou din partea surioarei, l-am cumparat deja.
Irina, 34+ cu Maria
marci_mami spune:
La multi ani mamici si viitoare mamici!
Eu tocmai am fost la spital pt planificarea nasterii si am avut parte de o surpriza!Mi s-a intors bebelina cu capul in jos si dr e de acord sa incercam sa nastem natural.
Monna mii de pupice pt site-ul cu pozitiile pt intoarcerea bebeului.Eu am stat o saptamana cu capul in jos + alte pozitii si se pare ca la mine a functionat.
In rest sunt bine si eu si bebelina,acuma are 2700g -totul e ok si nu am mai programat nimica,o asteptam cand vrea ea sa vina.Trebuie doar sa merg urgent la spital la primele contractii si sa ma supravegheze.Nu am voie la nici un medicament pt inducerea nasterii pt a nu avea contractii puternice si sa mi se rupa apoi uterul dar nici anestezie peridurala nu imi pot face,nu prea am priceput de ce.Dar ma bucur ca pot incerca sa nasc natural iar in caz de complicatii,travaliu peste 24 h sau probleme cu bebe imi fac cezariana de urgenta.
Acuma sa vedem ce surpriza o sa-mi faca bebelina pt ca vad ca avem multi bebei cu surprize!
La spital o sa raman singura,tati o sa ramana acasa cu Oliver ca nu avem cu cine sa-l lasam.Din 19 martie merge oliver la gradinita dar nu stiu cum o sa se acomodeze.Daca o sa-i placa atunci mai sta tatii si cu mine in spital iar daca o sa fie totul in regula o sa-l aduca si pe oliver in orele de vizita.Aici poate veni oricine la tine dupa ce nasti daca nu sunt probleme,normal.
Hai ca am scris o gramada...
Happylicanastere usoara maine si recuperare rapida!Va pupic si sa aveti o zi superba mamici!!!
36 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010
dara76 spune:
Happy, exista si hipertensiune indusa de sarcina, preeclamsie nu e decat daca apar proteine in urina, in general la analiza aia cu colectat urina 24 de ore, cu ceva tgo si tgp marite, uree, creatinina, dureri in dreapta...sunt mai multe, poate ai numai hipertensiune indusa de sarcina, nu preeclamsie.
Ti-au mai facut injectie de maturare plamani bebe la varsta asta a sarcinii?Dexametazona sau diprophos, ma rog, gen cortizon? N-are nimic, dar ma mir, ca nu prea mai sunt probleme cu respiratul la varsta asta.
Multa bafta maine!!!
Hai Happy!Hai bebe Alexia!
Ce-o fi facand Strumfy?
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
Tala spune:
Pai Happy, ce? tu nu meriti o bucatica de Dominique? (poate de aia sa fi crescut tensiunea? )
Daca te-au lasat sa te intorci acasa inseamna ca totul e sub control ma gandesc eu. Asteptam cu mare mare nerabdare vestile de maine , iar pana atunci bucura-te de ziua ta.
Mada ce bine ar fi daca si pe mine m-ar relaxa gatitul...dar nu-i asa, din contra. Acum ma strofoc sa fac un tortulet pt ca si David implineste 5 ani si jumatate si nu rateaza nici o ocazie de sarbatorire si cadorisire.
In ce conditii se face injectia asta pt plamanii bebelusului?
magddalena spune:
oauuu Happy ce putin mai ai!!! ce ma bucur pt tine,ai emotii?ce simti?maine pe vremea asta deja iti vezi comoara!!1mama ma ia cu tremuratul pe mine..
Tala da ma relaxeaza..ma si oboseste dar ma relaxeaza ff mult,mai ales cand imi iese totul mi-a placut intotdeauna sa fac dulciuri,prajituri de tot felul sa inventez retete(chiar daca nu iese mereu),ma pun acum sa fac aluatul pt sfinti/mucenici sau cum s-o chema,am gasit o reteta pe net si o incerc,va servesc apoi cu cate unul (daca imi ies)
ce ati primit azi frumos?
mie dragul meu sot mi-a lasat dimineata un biletel pe perna cu o tentativa de declaratie de dragoste e tare stangaci dar a fost ff romantic si dulce...si diseara astept florile binenteles
pupici plec la trantit aluatul!!
Mada 40+ MAYA-ELENA
hai Maya la mami..
dara76 spune:
Tala, injectia de maturare se face de obicei pana in 34 de saptamani, dupa aia se cam presupune ca respira singurel fara sa fie nevoie de ea. Hai sa zici sa mai faci pana in 37. Isi face efectul dupa 12 ore si tine efectul cam o saptamana.
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
SuperMami_1 spune:
Happy, tinem pumnii sa fie bine! Nu iti mai face griji cu tensiunea, ca daca ar fi foat ceva probleme nu te-ar fi lasat sa vii azi acasa.
Fruntea sus! Hai Alexia Elena!
Miha, mamica fericita de Rares si 35+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"