Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Happy, pai spune/i ca oricum totul va fi bine! Sa bea cate pahare vrea numai sa fie apt de vizite.

Miha, nu am apucat sa vorbesc prea mult cu el la telefon azi. Mi/a zis doar ca a apucat sa inchida pagina foarte repede.

Cristina, si eu as fi vrut sa/i vad fata cand a aparut nea ala dezbracatul. Cred ca totusi a fost nitel amuzat pentru ca la telefon nu era suparat si mi/a zis doar Can i say that you\re a moron? Nea ala nu ar fi fost pe gustul meu nici inainte de sarcina. Numai sotul e pe gustul meu.
Uite aici wrap/ul

http://www.ebay.co.uk/itm/Victoria-Slinglady-Stretch-Wrap-Sling-baby-carrier-0-prem-6-months-EU-TESTED-/110820513073?pt=UK_Baby_Carriers&var=&hash=item5f7a057614

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

La multi fetele -mamici si viitoare mamici - sa aveti o primavara frumoasa!

Happy: multa bafta maine, sa ai o bebita sanatoasa si frumoasa - sa va aduca numai bucurii

cu 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Happy mult curaj maine! O sa ma gandesc la voi!

Vesti de la doctor: bebe e bine 3000 g , intors cu capu in jos dar neangajat, colul inchis bocna , nici un semn evident de nastere.
Analizele bune si secretiile si cele de sange.
Ne vedem saptamana viitoare din nou ..asta daca nu se intampla nimic in prealabil.

Maine e sarbatoare asa ca nu am planuri mari..doar niste vizite pe la mami (dupa macinici la pachet..de vreo 2 saptamani aveam pofta ) si la mamaie.

De calcat mai am o groaza ..azi au sosit alte hainute cred ca pana la sfarsit o sa devin profesionista cat nu am fost in 6 ani de casnicie.

Va pup pe toate

Mamica de Bu minunat si de strengar +36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

va multumesc de incurajari fetele.. sunt agitata...

marea intalnire.. peste mai putin de 12 ore..

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Cristina, am vazut o poza pe FB cu Natalia, nu in picasa, la profilul Ancai de pe FB.

Happy, o sa ma plimb cu mobilul dupa mine, multa baftuta maine si abia astept vestile ca sunteti bine, sigura asa o sa fie!

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Pup gagicile!!

Happy, am si eu emotii pt tine Fii tare si nu te gandi la momentele operatiei, ci la cele de dupa, cand iti vei tine comoara in brate! Multa bafta si asteptam vesti de la Dara cat poti tu de repede! Maine dimineata ma scol cu la inaintare!

Dara, nici eu nu stie de ce sunt tacuta, ca nu e stilul meu. Cred ca sunt mai trista si incerc sa nu va 'manjesc' cu starea mea. Ma mai doare una alta, e Gaza cu capul jos de tot si ma doare cand ma misc, am dureri si parca de ovare, intepaturi in col si vagin.. au inceput sa mi se umfle iar picioarele si de curand mi-am mai dezvoltat o frica: Gaza a crescut 900g in 3 saptamani, ceea ce mi se pare f mult. Asociez asta cu faptul ca eu in ultimile 6 zile m-am ingrasat 2kile (dupa ce vreo 2 saptamani stagnasem)si uite asa imi da diabet gestational (neconfirmat, e doar la mine in cap). Astept sa-mi iasa ultimile analize dar nu vad nimic online inca (tot de la Medicover astept). Si uite cam asta e starea mea.. Si desi va citesc, imi sunteti foarte foarte dragi (pe unele din voi v-as lua acasa daca as putea) insa nu am o stare de spirit care sa va binedispuna ci mai degraba care sa va intristeze - si vreau sa evit asta. Cand ma gandesc la tine, in special, imi vine sa intru in pamant.. ai atatea pe cap, plus tradusul asta non-stop si tot mai gasesti timp sa ne inveti una-alta.. si eu sunt o vitica fara nicio grija majora (doar ipohondra) si stau si ma vaicaresc de numa' -> mi-e cam rusine.. Na, uite ca scuipai tot. O sa trag de mine sa-mi revin. Multumesc ca strigasi la mine

cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Dara am intrat acum pe fb si le-am vazut in sfarsit, insa mai inainte am intors-o pe toate partile si nu vedeam nici o poza cu bebe. Acum am vz chiar mai multe. pare asa cumintica si linistita abia astept sa vad cum arata si fetita mea

Cristina 34+ Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dana pai de astea faci? Si eu am trecut pe acolo si m-a ajutat nesperat de mult sustinerea voastra. Sincer, nu credeam in suportul unor oameni pe care nu i-am intalnit live si totusi a functionat de minune. E greu poate sa zambesti cand te dor toate alea, dar poate daca te gandesti ca fac parte din manifestarile sarcinii poate nu te mai poarta gandul la ce-i mai rau.
Nu strica sa intri si sa spui ce te doare si ca esti suparata. Topicul asta nu e numai pt femei fericite, sanatoase si slabe . Chiar vreau sa cred ca e si util (mie una imi este) si sa fie pe multe planuri (altfel as crede ca pierd prea mult timp pe internet)

Eu imi imaginez un party virtual pt Happy. Ii invitam si pe Dominique si dansatorul lui MIha (eu am stat ceva sa-l privesc )

Hai HAPPY! Hai Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Eu imi imaginez un party virtual pt Happy. Ii invitam si pe Dominique si dansatorul lui MIha (eu am stat ceva sa-l privesc )

Hai HAPPY! Hai Alexia!

tablouri pentru copii

hai ca ai reusit sa ma faci sa rad.
stie cineva ceva de strumfy? am pierdut eu ceva sau nu a scris? ce s-o fi decis?
mada? inca nimic?
sotul meu trage de mine sa ma bag la somn. apai eu cu ora mea normala 2.. tocmai acu' sa ma bag la somn la 22? nici baie n-am facut

marea intalnire.. peste mai putin de 12 ore

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dana, e normal ca bebe sa creasca 300 gr/saptamana. Iar de kg/ele tale nu/ti face griji. Este normal sa arate cantarul mai mult. apa retinuta, gaze si altele pot da diferente de 500-1000 gr de la o zi la alta.

Happy, treci la somn sa fi fresh maine la intalnire!

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Mergi la inceput