Strengari 43 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

nu pot. daca as putea.. acolo as fi

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dana, drept sa zic si din absenta te percepeam mai trista, nu parea stilul tau. Da' eu asa stiam, ca bebe in ultima luna pune 1 kg, mie mi se pare ca esti in grafic. N-ai un aparat de glicemie (sau vreun prieten, ca de obicei au si ace in plus kklau, ca sa testezi tu cu unul nou) ca sa-ti scoti piticii din cap cu diabetul gestational?
Asa e, apasarea aia cu capul e speriecioasa, inteleg mult prea bine cu junghiurile alea, ca si mie mi-e frica atunci cand ma doare, dar cica n-ar fi nimic bizar.

Acu' sa ma ierte D-zeu, dar eu nu cred in aia ca e obligatoriu sa fii fortat pozitiv daca mori de frica, nush, la mine nu functioneaza, mai mult functioneaza sa am explicatii si sa stiu exact cat e riscul.
Oricum ca dureri am citit tot ce descrii la bulgarasi ca simteau fetele in ultima luna, insa nu inseamna ca le era mai putin frica de senzatiile respective.

Acu' cred ca frica asta e mai obositoare decat toate simptomele la un loc, cel putin la mine asa e. Tu cand pleci spre C-ta?

Nush daca te ajuta, da' stiu cum e cu sperieturile din simptome, in seara asta aveam presiune in cap si ma gandeam daca o fi ca am crescut doza de Clexane la 0,6 sau daca o fi ca am turnat eu din seringi intr-una mai mare, ca sa ma intep o singura data si ca poate am facut ceva in neregula...desigur ca nu reuseam f. mult sa-mi spun ca-i de la vreme, de la mancare, de la altceva, numai gorobeti imi umblau prin cap.
Insa din cate am vazut eu, anxietatea e specifica pentru aproape 90% dintre persoane in sarcina. Dupa aia, pana pe la 3 ani de bebe, apar alte anxietati

Eu, una, nu cer de la tine sa fii mereu 'high' cu moralul, nici nu cred ca-i natural asa. E natural cu suisuri si coborasuri, zic eu. Imi tot lipseai in ultimul timp :)

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

si mie imi lipsesti DANA!!!

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Tala, JD, Dara, Happy multumesc frumos Nu mai comentez nimic, ca ma emotionez prea tare cand vad cat de dulci sunteti...

Happy: femeie, pun'te in pat si culca-te! Maine e ziua cea mare si dupa aia, din ce am inteles, o sa tanjesti dupa o ora de somn.. Stiu ca e mai greu cu somnul si stiu ca tu in special adormi greu si-mi imaginez ca ai emotii cat casa care nu te lasa in pace, insa macar stai in pat linistita sa-ti odihnesti corpul. O baie calda (maxim 38grade) ajuta

Dara, miercuri, pe 14, plec la Cta. Si pana atunci imi tin picioarele incrucisate Tocmai ce-mi spunea Mister mai devreme cand ma tavaleam nitel in chinuri ca 'nu cred ca-ti iese tie berbecutul pe care-l vrei' si poate are dreptate insa inca 5 zile tot il pacalesc sa stea (sper..).

cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

pai in pat sunt
ati gasit apartament in cta? cati banuti?

deci tu nu ii pui dop k mine. stai cu picioarele stranse

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

gata, m-am hotarat. incerc sa ma bag la somn. am baut un ultim pahar cu apa.. si ma culc sa nu ma apuce nervii
sper sa imi iasa..
dau de veste maine. pup fetele..
o seara minunata!

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dana, tin pumnii sa fie si 5 zile, dar si berbecut :)
Eu imi asum si ipohondria si orice si nu mi se pare c-ar trebui sa incerc sa fiu nush cum in sarcina, nu mi se pare momentul potrivit, ma bucur cand mai trece o zi si consider ca fac suficient, nu am de ce sa ma fortez sa fiu si nu stiu cum. Rad printre dureri cu sotul si in rest cred ca sunt suficiente probleme ca sa imi mai creez eu inca una ca trebuie sa fiu cu moralul nu stiu cum ca asa trebuie. Ca practic, dupa cum vezi, ai reusi doar sa te simti vinovata, insa moralul tot nu creste. Adica macar din punctul asta de vedere sper sa te relaxezi si tu, de-asta zic.

Stiu ca-mi povestea prietena mea cu gemeni ca era si la odiseea ei, si la topicul de gemeni si tripleti si la asta din urma altfel intelegeau mamicile ce inseamna sa te bucuri doar c-a trecut inca o zi si ca nu esti chiar super optimist cam ca la odisei. Cam asa la mine cu trombofilia, majoritatea fetelor de-acolo nici nu scriu la odiseile lor. Asa ca daca doare si e rau, nu reusesti ca printre dureri sa fii total convinsa ca nu-i nimic, e ok orice simti, ai voie sa simti cum simti. Stii cum e, nu ai voie sa faci orice (in sens rau), dar ai voie sa simti orice.
Si eu cred ca daca totul era roz-bombon nici nu mai existau odiseile, nu mai era nevoie sa ne sustinem una pe alta, nu-mi imaginez ca s-ar fi strans lumea ca sa discute "wow cat de grozav e zilnic, totul merge perfect, nu avem nicio problema". Asa ca feel free to share, mai baga aici din temeri, poate mai scad la tine.

Happy, sper ca dormi :P

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Happy, suntem alaturi de tine (ca sprijin moral, de la distanta, dar sper sa conteze si sa-ti transmitem unde pozitive)

(cu tensiunea nu cred ca ai de ce sa-ti faci probeme - e un pic mai mare, dar nu exagerat...si e posibil sa fie de la emotiile legate de apropierea marelui eveniment! )

Marci ma bucur ca ai vesti bune - sper sa decurga totul bine si sa nu fie cazul de cezariana de urgenta.
(la epidurala de multe ori efectul este ca nu calmeaza doar durerile ci cam totul, si incetineste travaliul; asa ca de multe ori daca ai epidurala se pune si perfuzie cu ocitocina pentru compensare ... poate asta e problema)

Chito, fe;licitari pentru vesti bune!

Dana, n-ai cum sa fi zen tot timpul; dar sper sa fie o stare trecatoare si cat de curand sa gasesti ceva care sa-ti intreme moralul si sa revii la buna-dispozitie.

...maine dimienata dau o tura la birou (am lasat totul vraiste crezand ca ma intorc dupa cateva saptamani...ar fi frumos macars a pun dosarele prin dulapuri/sertare, ca o sa ma inlocuiasca cineva si n-as vrea cand ajunge sa dea peste dezastrul pe care l-am lasat in urma ...si-apoi colegii au fost super in perioada asta, isi fac griji pt mine si ma mai intreaba ce fac si cum ma simt...asa ca poate organizam maine o scurta pauza de cafea
...singura grija e ca azi am stat mai mult cu pranzul, si maine dupa birou fac o plimbare mai lunga cu d-soara (o iau de la gradinita si ne-am inteles cu parintii prietenei ei cele mai bune de aici ca mergem la clatite)...si sunt o varza care nu prea mai rezista la mers/stat in picioare sau pe scaun multa vreme; deja dupa ziua de azi ma resimt...dupa cea de maine... voi fi zombie; sper ca nu fortez prea tare nota si nu declansez nimic

..noapte buna...
apropo de zombie...saptamana asta nici din greseala n-am reusit sa mergem sa dormim mai devreme, si contrar bunului ei obicei de a dormi fara probleme, Adri a veit in 3 nopti la noi ca a visat urat ...azi-noapte deja simteam ca nu mai pot (nu reusesc sa mai dorm cand e si ea in pat cu noi...se simte ca suntem deja 4, si nu mai am loc sa ma misc nicicum) ...si am lasat-o sa doarma cu tati, iar eu m-am refugiat in patul ei - unde vreo ora n-am reusit sa adorm la loc gandindu-ma ca am exagerat si nu-i frumos ce fac
si-acum iar e tarziu ...asa ca fug la dormit

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Happy, sper sa sforai deja! Suntem alaturi de tine si de Alexia si asteptam vesti!

Dara, multu. Faza e ca exista probleme mai nasoale decat am eu si ma simt aiurea sa ma plang ca "mi s-a rupt unghiutza" (vezi cazul tau, al lui Amy..). Dar am inteles tot ce mi-ai zis, si tu si fetele. Bag la cap si ma voi comporta in consecinta

Dia, de ce sa te rusinezi? Acum actionezi pt bebita, nu pt tine.. daca bebita vroia sa doarma in patul surorii ei?! tu ce era sa zici?

cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna

am revenit si eu dupa 1000 de ani
Meg felicitari! refacere usoara si rapida! Bine ai venit bb Ana! sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Happy tin pumnii pt vineri nastere usoara si bebelina sanatoasa tun!

n-am citit nimic din urma, nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici, am fost doar pe prima pag sa vad cine a mai nascut.

noi suntem bine, de ieri acasa... eu inet incet ma recuperez, laptele mi-a venit de marti seara deci suntem exclusiv pe tzitzi. aseara am facut noapte alba ca a vrut numai mufat . acum scriu cu o singura mana ca nah... printul doarme in cealalta
am pus 3 pozici pe picasa

va pupic si sper sa revin cat mai repede pe aici, sper sa reusim si noi sa ne facem un program ca acu e tare haotic, noroc ca-l avem pe tati ca altfel o luam pe crari straine

pupuci si pt cele care urmeaza nasteri usoare, recuperari rapide si bebei sanatosi

Monica, mami fericita de Cezzar Andrei (04.03.2012, ora 09.11)

Mergi la inceput