Clubul "babelor" FIV-oase 16
Raspunsuri - Pagina 9
loretta76 spune:
La multi ani dragele mele!!!!
Cat despre parfum, preferatul meu este Armani Code 
Ma pun acum sa citesc si restul ca am citit pe sarite.
O zi faina tuturor!
Looana spune:
Femeia este o intrupare a tandretii , frumusetii, grijii si inteleciunii , mai ales atunci cand devine mama. Sper ca aceste mesaje , urari , toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni si visul de a deveni mama sa fie aproape de voi anul acesta, fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie . Va doresc un 8 Martie cat mai frumos si va doresc La multi ani!

Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
elenus26 spune:
La multi ani!
Sa aveti o zi minunata, sa fiti iubite si apreciate!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
samira33 spune:
LA MULTI ANI!!! doamnelor.
o floare,un gand frumos si o imbratisare pentru fiecare dintre voi.
![]()
Lara27 spune:
Chanel, Chanel..a zis careva Chanel???![]()
![]()
bey, eu sunt un mare fan for everything Chanel stands for -> stil, rafinament, fashion, haute couture, Paris, Coco, Jacqueline Kennedy, Karl Lagerfeld - si visez la ziua cand ma voi duce la Paris si/sau New York, la o prezentare de colectie noua a casei Chanel, si cand in sifonier vor trona doua genti Chanel clasice, una neagra si una bej, un deux piece clasic in alb-negru, o pereche de pantaloni, o camasa si un palton, o pereche de balerini, toate in inconfundabila eleganta a casei amintite ..
please, nu-mi luati placerea de a visa, azi de ziua noastra..
o geanta Chanel, e cat un fiv![]()
nu mai spun, ca hubby a zis, ca niciun om "normal" n-ar putea da, ever, atatia bani, pe o ..poseta![]()
..eu i-am calculat apoi, toate pen-urile de 900 de Gonal-F pe care le-am cumparat si i-am spus ca acolo suntem
..macar, asa, as fi ramas cu geanta, deci, cine e mai dus?? cele care isi iau geanta sau cele care isi iau pen-uri de Gonal fara numar, fara numar![]()
![]()
ehhh, eu ma multumesc si, vorba Sabinei, sa intru in magazin si sa-mi incant privirea si apoi sa merg la farmacie sa-mi iau Gonal..dar, visez, de ce nu![]()
ma scuzati, am spus doar ca sunt un fashion addict, un wonnabe diavol care se imbraca la Prada, o Carrie din Sex and the City, doar mult, mult mai norocoasa in dragoste si ratacita prin Manhatten-ul din inima Ardealului..
q.e.d. ma mai intereseaza si altceva decat medicina, da?![]()
forever yours, forever thine, forever ours
Lara
to be continued..
5ab1na spune:
Manhatten asta e cluj-napoca?
lara eu sunt foarte sigura ca vei avea la un moment dat si o geanta chanel. dar, la fel cum ai vazut aseara in House, sanatatea si fericirea ta sunt mai importante decat Chanel. asa ca e justificata achizitia de Gonal-F
eu iti doresc de 8 martie achizitie cu folos de gonal-f si/sau sau hmg.![]()
Lara27 spune:
Sami, kalimera
Qiao
, deci arata mi-nu-nat, sunt convinsa ca e bestial si la gust, esti ..de vis..sunt impresionata pana la maduva si multumesc pentru postare
..m-am emotionat atat de tare, incat m-am inrosit ca o scolarita
..the little things that make women happy, mi-ai inseninat ziua
vorba Anei, nu te putem vota undeva? sa castigi concursul ala? meriti din plin
amalia
, multumesc frumos
promit sa ma uit peste link..
ady
, nu ma uita te rog cu programul acela de sport/aerobic (link, denumire, orice), ca am de gand sa urc pe podiumul de defilare inainte de urmatorul fiv
..
am o zi nebuna..va invidiez maxim pe cele care aveti liber de ziua fmi
..observati ca, nu-mi neg ever invidia, da?
to be continued..
Lara27 spune:
Sabina, o sa am, desigur.. daca geanta Chanel se va vinde in vreo farmacie, langa pen-ul de Gonal si apuc s-o bag repede in cos, ![]()
..la cat e gonalul, nici ca s-ar sesiza diferenta
..
ce sa-nteleg, ca-ti sta mintea la DHEA acum?? dap, grecii sunt foarte tari pe fiv, experienta, clinici, legislatie permisiva (donate), bonus clima si cultura si sa nu uitam mancarea![]()
adicatelea, incet-incet devii grecoaica, scumpa domnita?
to be continued..
samira33 spune:
fetelor...eu plec la munci.
mi-a venit soata la ora 1 azi-noapte.
m-a impresionat ca mi-a adus o galeata verde cu flori-narcise,lalele,zambile,cyclame si inca 2 soiuri pe care nu le cunosc...toate plantate in pamantul din galeata.
se fastaceste maxim,dragul de el ,cand imi aduce flori.
mi-a platit masa de diseara la restaurant...dar mi-a luat si un cadou din ciclul ala care ii place lui cel mai mult:mi-a luat un tocator electric cu bolul de sticla.

pana nu-mi cumpara el ceva sa ma trimita la cratita nu se simte bine.

hai...o zi faina sa aveti...ca a mea e deja.
![]()