Clubul "babelor" FIV-oase 16
Raspunsuri - Pagina 10
5ab1na spune:
of desi ultimul neuron din creier imi aminteste ca am un FSH mare...nu vreau sa ma gandesc la DHEA. intrebam de serum din cauzele alea imunologice
dar observi ca sunt cunoscuti pe cat e de cunoscut DM in moldova.
bre azi dimineata am citit despre rFSH si pure hmg si nu mai sunt sigura de rFSH. auzi ca mareste progesteronul in faza foliculara. hm...rata de gravidenie e la fel dar...este un mare dar...eu in singura luna in care am avut FSH 18 am avut si progesteron 1 - in ziua 2 da?
biz biz biz
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ...dar mi-a luat si un cadou din ciclul ala care ii place lui cel mai mult:mi-a luat un tocator electric cu bolul de sticla. pana nu-mi cumpara el ceva sa ma trimita la cratita nu se simte bine. |
super tare
samira33 spune:
dap...n-am ce-i face...e incorigibil.
imi face/cumpara ce vreau eu...dar isi pune si amprenta personala cumva.
mikado spune:
La multi ani, babute dragi!
Un 8 martie fericit, sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume ca meritati, sunteti intradevar niste femei speciale!
moco' de la Mademoiselle
samira33 spune:
multumim tannoo
deci pana acum avem:Miss Coco,Miss Paloma,Miss Madmoiselle,Miss Fragonard....mai departe nu ma ajuta neuronul...ca-i plecat cu sorcova...help!!!
5ab1na spune:
bre mikado dar ce mancare buna ai tu acolo
nu dai putin reteta aia de cheesecake cu fructe de padure?
mikado spune:
Sami, Miss Paris, Miss Carolina..si...atat retinu neuronul meu obosit
incerc sa tin pasul cu voi dar nu reusesc , sunt plina de nervi, ieri am dat doreii afara ...m-am saturat
multa sanatate piticului Ioachim
sabinuta, e un dulce rapid&usor , preferatul sotoiului
Cheese cake cu fructe de padure
Ingrediente:
- 300g biscuiti simpli (data viitoare am sa folosesc cereale de la Nestle)
- o lingurita scortisoara
- o lingura cacao
- 100-200g unt (daca vreti ca biscuitii sa se lege perfect folositi 200 gr, daca puneti mai putin raman un pic crocanti)
- 800 gr. branza si smantana ( proportia o stabiliti dupa cum vreti -eu am folosit Exquisa 500 gr si restul smantana)
daca folositi o branza nu foarte fina o bateti cu mixerul
- 4-5 linguri zahar (bine este sa o gustati si va orientati daca vreti mai dulce sau nu)
- esenta de vanilie
- 200ml lapte
- 2 plicuri de gelatina
Se amesteca gelatina cu laptele rece si se lasa deoparte pana preparati restul ingredientelor .
Se topeste untul.Biscutii se maruntesc, eu i-am bagat la robot , se adauga scortisoara si cacao apoi untul topit.
Se pune totul intr-o tava cu pereti detasabili, pe fundul careia se pune hartie de copt si se preseaza pana cand se obtine un strat uniform apoi se da la rece. Amestecam branza cu vanilia si zaharul, pana ce acesta se dizolva. Punem pe foc o oala cu apa la fiert , suficient de mare cat sa intre in vasul cu laptele si cu gelatina, cand fierbe apa, oprim focul si scufunda vasul cu gelatina in vasul cu apa fierbinte, amestecand tot timpul, pana cand gelatina se topeste complet. Laptele cu gelatina se toarna peste branza, se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna peste stratul de biscuiti si se lasa la frigider. E bine sa o faceti seara , sa stea la rece pana a doua zi.